Alobaby Baby Bottom Cream
Alobaby Baby Bottom Cream

Alobaby Baby Bottom Cream

Product Details

Made-in-Japan organic Alobaby Baby Bottom Cream relieves inflammation such as diaper rash. It contains more than 99% naturally derived ingredients and its ingredients include Crame Maritima and Sambucus Nigra extracts that help to enhance skin’s barrier function.

Naturally derived ingredients such as Crambe Maritima and Sambucus Nigra extracts strengthens the protective layer of the skin. These ingredients also relieve inflammation caused by irritations such as diaper rash. Baby Bottom Cream enhances the original skin’s power, thus suitable for not only relieving inflammation but also daily moisturising.

The presence of Shea Butter also makes the cream easy to spread on the delicate zone. Baby Bottom Cream is scent-less, so it is suitable to use around bottom area. It also does not contain any silicon or paraben that are used in many creams.

Facebook Page

  1. Ezzati Fatima
    11 reviews

    GREAT BOTTOM CREAM

    5 out of 5, reviewed on July 7, 2021

    Terima kasih kerana 100Comments kerana beri sy peluang untuk mencuba Alobaby Bottom Cream… Sememangnya saya telah mencuba pada kulit ank sy berumur 4 bulan.. anak sy memiliki kulit yang sensitif.. apabila ada ruam sahaja, ia memakan masa pulih sepenuhnya..sehinggakan 1 bulan lebih..meskipun setiap hari saya xpernah terlepas untuk memakaikan cream padanya..

    Sebagai ibu bapa, sememangnya risau akan kesihatan anak2…takut itu yang membuatkan mereka tidak selesa & menangis sepanjang hari.. sebagai penyelesaiannya..sy perlu mencuba lotion baru utk anak sy.. ye..sememangnya Alobaby Bottom Cream adalah yang terbaik.

    Selain dari kandungannya yang diperbuat dari 99% dari natural based, tanpa alchohol, tanpa paraben, tanpa pewangi & paling penting tiada steroid..yang mampu memberikan kelegaan sementara tetapi kesakitan jangka panjang..

    Alhamdulillah setelah menggunakan Alobaby Bottom Cream..tiada lagi masalah kegatalan,kerengsaan & kemerah2an pada punggung anak saya..sangat reccomend bagi ibu2 yang sangat mementingkan kandungan yang natural tanpa kesan sampingan pada kulit bayi & semestinya berkesan.. terima kasih Alobaby MY kerana memberi sy peluang utk mencubanya..mmg sgt berkesan..😍😍

    5
  2. Alobaby Bottom Cream really love it!

    5 out of 5, reviewed on June 28, 2021

    Salam..hai mommy\’s ❤️

    First of all thank you @my100comments choosing me to try this awesome product!! From @alobabymalaysia
    ❤️ Fall in love dgn cream ni..sebab sgt2 membantu ank saya yg mengalami masaalah ruam lampin dipunggung.. Arissa dh pandai menggaru 🤦🏻‍♀️so dia akan garu smpai bedarah dan luka di punggung..tukar jenama pampers pn dh tp xde hilang..sebelum ni mmg sy dh try mcm2 cream tapi xmembantu sgt.. Bila guna Alobaby Bottom Cream ni mcm magic! Ruam dh berkurangan..tabiat menggaru pn dh kurang…saya dh guna dlm 1 mggu ruam xde sgt that\’s mean serasi dgn kulit arissa 😄😍
    ❤️ Texture cream soft dan mudah meresap serta xmelekit pn..ank yang ada enzima sgt bagus guna cream ni..kulit Arissa pn enzima bila sapu jdi moisture dan kurang gatal2 tu dh xde garu2 smpai luka…👍🏻🥰
    ❤️ Thank you, lepas ni mama xpayah risau dh..sbb boleh continue guna cream ni.. really recommended to all parents 👍🏻

    Nur Azzalea Arissa Binti Abdul Aziz
    1 Tahun 9 bulan

    #my100comments
    #alobabymalaysia

    5
  3. Noren Manaf
    5 reviews

    Alobaby diaper cream milky lotion

    4 out of 5, reviewed on June 28, 2021

    I have tried the Alobaby Milky Lotion on my baby for 5 days efter received the product.The results was great,My baby’s skin rash is getting less and the skin feel.more soft.I like the texture of the lotion which is not sticky and easy to absorb.but I don’t really like the smell this lotion😅but overall i really love results after used the lotion

    4
  4. LOOYEEYUN52
    20 reviews

    ALOBABY Baby Bottom Cream

    5 out of 5, reviewed on June 28, 2021

    I love ALOBABY Baby Bottom Cream because Products from ALOBABY are organic and contains more than 99% naturally derived ingredients guarantees safety and comfort even for newborn baby. Is assuring to know that because I’m not ready to expose little Travis to strong and harsh products that may further aggravate his heat rash.

    I love ALOBABY Baby Bottom Cream because I’m currently breast feeding, the food I eat has to be less ‘heaty’ as it will tend to pass through breast milk. Other heat rash triggers also includes our humid environment. Is so hot and warm out there and he is mostly lying on his back causing the rash to develop, thus I aimed to make him feel more comfortable by using the right products for his skin.

    5
  5. Ezzwin59
    21 reviews

    Alobaby Baby Bottom Cream. Loving It!!

    5 out of 5, reviewed on June 28, 2021

    My 9 months old baby has a bit of a sensitive skin since she was born so she is quite prone to sudden rashes. I have been using Alobaby Baby Bottom Cream for her nappy rashes and so far, it works wonders. Just apply a small amount of cream. It’s very moisturizing, not sticky and the cream is easily absorbed. The packaging is also quite nice. Very easy to use. My baby, she feels a lot more comfortable after every usage of the Baby Bottom Cream. I use it each time she gets the nappy rashes. Seriously loving this cream.

    5
  6. Chloe Chin
    7 reviews

    Alobaby baby bottom cream

    5 out of 5, reviewed on June 28, 2021

    It\’s a very good product that safe to apply on baby skin especially new born. As new born has very sensitive skin just like my LO. This bottom cream is perfume/fragrance free and non sticky texture. It can be easily to apply and absorb on the skin. Most important thing is safe because my 19mths old LO still loves to put her hand into her mouth. Worries free!

    5
  7. Ilakhalisya8987
    49 reviews

    Krim selamat, berkesan merawat kulit sensitif dan melecur

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2021

    Terima kasih 100Comments kerana memberi peluang kepada saya untuk mencuba Alobaby Baby Bottom Cream ini. Saya suka krim ini kerana ianya sangat selamat untuk digunakan oleh semua peringkat umur, bahkan khas untuk bayi yang berkulit sensitif. Tak diragukan, kesan melecet pada bontot baby cepat reda dan hilang apabila sapukan krim ini. Baru-baru ini, tangan saya melecur kerana terkena minyak panas. Lepas kena, cepat2 saya sapu krim ini pada tempat kena minyak panas, Alhamdulillah tempat kena takde gelembung, ia cepat meredakan panas kesan minyak panas tadi. Selama seminggu saya sapu krim pada bahagian tangan yang terkena minyak panas, Alhamdulillah parut tadi semakin pudar. Kesan parut tidak lagi jelas hitam..Semakin pudar dan pudar. Syukur sangat adanya krim ini dan betapa mujarabnya ia membantu menyelesaikan masalah saya.
    Saya sangat mengesyorkan Alobaby Baby Bottom Cream untuk ada di setiap rumah. Ianya pelbagai guna dan selamat untuk si manja yang berkulit sensitif. Wajib cuba 👍

    5
  8. Lysa Lim
    6 reviews

    Alobaby Baby Bottom Cream

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2021

    I really love Alobaby products, all in natural ingredients such as Crambe Maritime Extract (sea kale).
    Alobaby Baby Bottom cream protect skin from rashes and redness. I can see my son’s skin getting better after apply 2 days.
    It is not sticky, easy to apply and moisturise. My son feel comfortable and sleep well.
    Everytime after bath, my son will take baby bottom cream for me to help him apply. 🥰

    Thanks for picking me..

    5
  9. The Best!!

    5 out of 5, reviewed on June 20, 2021

    This is natutal and an organic cream that can protect my baby’s skin from rashes and redness. My baby can sleep very well now..It’s easy to apply, very suitable with the sensitive skin since my baby got eczema and I’ve no worried anymore.. My baby feel comfortable and happy all day long.. Thank to Alobaby and I really recommend it to all the parents to try it

    5
  10. heukie85
    7 reviews

    Alobaby Baby Bottom Cream

    5 out of 5, reviewed on June 18, 2021

    My 10 months old baby has dry skin, so when he scratches his neck after a bath, the skin will turn red. I use Alobaby Baby Bottom Cream and tried it on him, and it worked very well! It is not sticky, moisturises well and his skin condition is very good now!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...