Tommee Tippee Closer To Nature Glass Bottle 260ml/9oz

Product Details

Designed in conjunction with breastfeeding experts, the revolutionary new Tommee Tippee Closer to Nature easy-vent teat mimics the natural flex, movement, and softness of a mom’s breast, to make switching between breast and bottle easier than ever before.

The unique shape of the Closer to Nature easy-vent teat encourages your baby’s natural feeding action so that switching between breast and bottle becomes second nature.

The Closer to Nature bottles have been designed to be held in the most natural positions during feeding and can be held in 3 ways: cradled comfortably in the hand, gripped in the same way as a traditional wide neck glass bottle and held from the base; making feeding comfortable for both mom and dad.

With its unique easy-vent anti-colic valve which you can actually see working, the Closer to Nature glass bottle is at the heart of an entire breastfeeding support system which also includes a breast pump, sterilizers and accessories specially created to help you combine breast and bottle feeding.

The glass bottle made from high-performance borosilicate glass. It’s a very strong and durable material with excellent thermal properties. It’s lightweight and shatterproof with an anti-slip base.

  1. Avatar

    Iris37
    3 reviews

    My BB's milk bottles

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Someone recommended this brand to me due to it is closer to nature. My boy used this since he born until now, he can easily hold the bottle when he is 3 months. This bottle is is easy when washing also.

    5
  2. Avatar

    noorjannati73
    4 reviews

    Mudah dibersihkan

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Puting ni amat serasi dgn anak saya SBB ianya lembut…Dan botolnya juga mudah dibasuh,dibersihkan…penggunaannya juga dalam tempoh Masa yang lame….ia sungguh memuaskan saya?

    5
  3. Avatar

    HaFiZeaN37
    9 reviews

    anak suka sy gumbira

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    dh 2tahun gna, so far tiada masalah, cuma bila meningkat usia, puting abes digigit. nsb bek puting beli online murah

    5
  4. Norazah Kasim
    12 reviews

    Botol susu jangka masa panjang

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Botol susu brand ni saya beli online. Sangat mesra baby sebab penggunaannya dalam tempoh yang agak panjang. Tidak sama dengan botol jenama lain dimana puting susu mudah berkulat dan terpaksa beli baru. Penjagaan yang sangat mudah yang saya amalkan ialah dengan merendamnya dalam air panas, setengah jam kemudian cuci seperti biasa.

    5
  5. Avatar

    yanaliyana8949
    6 reviews

    best product ever

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    sejak anak lahir memang bagi pakai botol nie.. sangat best dan anak tak ada masalah kembung perut atau tersedak bila guna bottle nie.. sangat recommend pada ibu ibu.. ??

    5
  6. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Design botol dan puting mirip susu ibu

    5 out of 5, reviewed on February 25, 2018

    Bagi saya botol susu Tommee Tippe ni sesuai sgt utk ibu yg mnyusu badan dan ingin mnyesuaikan bayi dengan botol susu krn tekstur putingnya sgt lembut,tidak mudah bocor & mmpunyai aliran yg sesuai utk bayi mmg mirip sprti puting ibu.Saya telah mnggunakan botol ni sejak lahirkan ank pertama lg.Dan mmg sgt2 berbaloi guna botol ni,tahan lasak,tidak mudah pecah dan ank2 pun suka.Tekstur botolnya diperbuat dari kaca bermutu tinggi,ia x mudah pecah atau kemik bila saya merebus botol susu ank2 dgn air panas.Puting juga tahan lama,getahnya x mudah bocor walaupun ank2 sy suka gigit.Desing botol pula mmg terbaik,mudah dipegang dan mudah utk sy nk cuci.Mmg terbaik botol susu tommee tippee ni,sy sgt syorkan botol ni utk ibu2.

    5
  7. Avatar

    Suraya622291
    3 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Dari mengandung lagi memang berkenan dengan design botol ni. Anak tiada masalah masa mula-mula pakai botol ni. Botol yg senang nak basuh, senang baby nak pegang. Yang paling penting harga tak mahal sangat.

    5
  8. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    close to the natural nipple

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    I was very happy with this bottle for my daughter. It was as close to the natural nipple as possible for her and she took it very well after being breast fed.

    4
  9. Avatar

    PRINCESS NURUL
    129 reviews

    Tommee Tippee Closer To Nature Glass Bottle 260ml/9oz

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    saya baru sahaja mencuba botol Tommee tippee utk ank saya.. ank2 saya sukakannya mudah pgg & puting yg lmbut..

    4
  10. love tt!

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    my baby using tt since birth. It is so suit for bf baby!love tomme tippe !

    5
  11. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Botol kegemaran anak

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2017

    Saya pengguna setia botol Tommee Tippee sejak anak pertama. Botol ni sangat serasi untuk kedua-dua anak saya. Puting sangat lembut dan rekabentuk botol memudahkan anak-anak saya memegangnya

    5
  12. Nur Arina
    812 reviews

    Botol susu pertama dicuba pada anak bongsu

    4 out of 5, reviewed on April 26, 2017

    Saya baru sahaja cuba untuk menggunakan botol susu ni. Saya tengok anak saya suka & juga mudah dicuci. Senang untuk membuang lemak2 susu ygelekat pada puting susu

    4
  13. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    excellent product

    4 out of 5, reviewed on September 25, 2016

    These bottles are awesome! My baby loves them and he never gets much gas after feedings. They are easy to put together and easy to clean. For everyone complaining about the nipples getting sucked in there is a simple fix. When you first get the bottles the tiny air valve on top of the nipple is sometimes stuck closed. When washing just work it between you fingers to ensure its open and your good to go!

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...