Safi Hair Conditioner

Product Details

SAFI SHAYLA Hair Conditioner is formulated with 2X more Habbatus Sauda* for silky soft and manageable hair. Also enriched with Multivitamins that nourish and moisturise hair to prevent split ends and dryness.

Now, hair is smoother and easy to manage remain fragrant for 48 hours**

  1. Nur Rish
    3 reviews

    Best conditioner ever!

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    Conditioner ni sumpah best gila even I tukar shampoo brand lain pun I still akan choose to use this conditioner. Mesti akan selalu pakai so rambut tak terurus pun jadi terurus especially bila bangun tidur kan selalu rambut serabai kusut sana sini, tp bila pakai conditioner ni bangun tidur rambut serabai pun senang je nak sikat balik pakai jari pun boleh sbb rambut tak kusut! Best sgt!

    5
  2. Avatar

    BlackRose75
    20 reviews

    SANGAT MENAWAN HATI

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Safi hair conditioner sangat penting untuk penjagaan rambut saya. Selepas mandi saya pasti menggunakannya untuk memastikan rambut saya kekal lembut ,lembab dan lebih terurus. Campuran bahan bahannya seperti habbatus sauda pula sangat bermutu dan berkualiti. Ia juga mampu bertahan sehingga 48 jam kekal lembab dan cantik. Saya sangat sukakanya kerana mudah didapati dimana saja dan perakui halal.

    5
  3. Adilla Dilla
    63 reviews

    Rambut senang urus dan wangi tahan lama

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Safi Hair Conditioner ini best sangat sebab apa apabila guna selepas bershampoo,rambut jadi senang urus dan tidak kusut.Walaupun dengan penggunaan yang sedikit tapi boleh melembapkan rambut saya yang panjang.Apa yang bestnya wangian rambut tahan lama dan rambut kelihatan terurus lepas menggunakannya.

    4
  4. Betty Liew
    263 reviews

    Easy to manage my hair

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    My hair is thick and dry type. Sometime is a bit hard to comb due to the thickness. After using SAFI conditioner, my hair easy to manage and smooth. Affordable price and easy to rinse off.

    4
  5. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Kerana adanya Habbatus Sauda.

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    Perapi rambut Shayla ini adalah penggunaan saya selepas bersyampu. Bahan yang lembut bila dirasa, tidak terlampau likat juga cair seperti air. Terasa kewangian selepas penggunaan juga melebat dan melembutkan rambut.

    5
  6. Ijah Mizah
    11 reviews

    Perapi rambut terbaik.

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    Jika anda menggunakan syampu safi shayla. Wajib anda beli sekali hair conditioner safi shayla. Melembutkan dan mengharumkan rambut anda sepanjang masa. Ini antara yang penting dalam penjagaan rambut saya.

    5
  7. Avatar

    evennity03
    8 reviews

    SAFI HAIR CONDITIONER USER

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2016

    REALLY RECOMMENDED TO ALL LADIES AND GENTLEMAN OUT THERE, THIS PRODUCT REALLY SOOTHES YOUR HAIR. I BET YOU..

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...