Wall’s Strawberry Cheesecake

Product Details

Ingredients : Strawberry Flavoured Syrup, Strawberry in Syrup, Sugar, Milk Solids (Skimmed Milk Powder, Whey Protein Concentrate, Whey Powder), Cheesecake Pieces, Vegetable Oil (Palm Oil, Coconut Oil), Glucose Syrup, Maltodextrin, Contains Permitted Emulsifier (INS 471 – plant origin), Stabilisers (INS 410, INS 412, INS 407), Flavourings and Colouring Substances of Plant, Animal and Synthetic Origins, Citric Acid and Salt.Contains milk, wheat and eggs. May contain traces of almonds, cashew nuts and soy lecithin.

  1. Shika88
    687 reviews

    cebisan cheese cake

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2020

    Wall’s Strawberry Cheesecake ada jem strawberry and cebisan cube cheese cake… lagi menarik gabungan Wall’s Strawberry Cheesecake sedap dan ada rasa masam2 manis dengan ais cream rasa vanilla… contain milk so bagus jika anak2 nak ais cream just bagi brand Wall’s ok juga untuk kesihatan mereka… cube cheese cake bila sejuk2 jadi keras and best bila makan… rasa strawberry juga sedap gabungan terangkat and super mahal dari segi rasa dan bahan yang dicampur dalam Wall’s Strawberry Cheesecake… sesuai dinikmati time tengok tv atau makan bersama family… pada saya Wall’s Strawberry Cheesecake ni lebih pada masam2 manis sikit rasa refreshing juga tiap kali makan Wall’s Strawberry Cheesecake

    5
  2. wanyyg27
    18 reviews

    Real cheesecake bits inside!

    5 out of 5, reviewed on March 28, 2019

    one of my favourite flavours from the range! the cheese is just nice and strawberry is not too overpowering! if you love cheesecakes, you will enjoy this! I like my ice creams hard, so you might want to thaw it a little if you prefer softer texture. perfect for movie/drama marathons.

    5
  3. 05214743
    3 reviews

    草莓控的最爱

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    这款草莓cheesecake 雪糕吃起来有淡淡的yogurt 味,加上cheesecake 吃起来很有口感,不单调。草莓清香味停留在口里,越吃越上瘾。

    5
  4. Alliynn230459
    14 reviews

    AIS KRIM WALL'S STRAWBERRY CHEESECAKE

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Tengok gambar pun saya dah mengiurkan… Fuhhhhh…. Sedapnya x terkata, gabungan strawberry dan cheese memang amat menghairahkan pada peminat-peminat ais krim Wall’s Strawberry Cheesecake… Yummy yummmm… Dapnyeeeeeeeee!

    5
  5. mistersassy9192
    1 reviews

    wall strawberry

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Nice feel awesome..?

    5
  6. NurulDeng08
    470 reviews

    Cheese dan strawberi

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    1 bekas mmg x cukup untuk saya seorang..rasanya mmg sedap berkrim..rasa betul2 seperti cheesecake strawberi..x terlalu manis tapi berkrim,dan masam manis dari glaze strawberinya mmg sgt sedap..tekstur ais krim juga sgt lembut dan mudah untuk di scoop..selalu saya nikmatinya begitu saja ataupun dengan wafer vanilla..mmg berbaloi untuk dibeli walaupun harganya sedikit mahal.

    5
  7. AieenDeen28
    899 reviews

    ice cream cheesecake in strawberry flavour

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Walls selection strawberry cheesecake!..Mmg terbaikkk sangat..rasa mcm ice cream cake..to be exact ice cream cheesecake in strawberry flavour!..rasanya berlemak,tapi x terlalu cheesy,krim strawberi juga x terlalu manis..kombinasi yg smpurna..selalu saya nikmati dgn hirisan buah strawberi segar,mmg mnambah kenikmatannya..sgt berbaloi beli walaupun harga sedikit mahal dari ais krim biasa krn rasanya mmg luar biasa.

    5
  8. maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Setakat ini,Wall’s Strawberry Cheesecake memang merupakan kegemaran saya..Rasa sayang setiap kali hendak makan,takut cepat habis..hahaha..Tapi yang penting,saya tak dapat gambarkan rasa strawberry cheesecake ni macam mana..memang tersangat~sangat sedap.Tidak pernah saya jupa perasa aiskrim sesedap ini dalam mana~mana jenama aiskrim yang laing..terbaik

    5
  9. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    jom buat kek ais krim bersama Wall’s Strawberry Cheesecake.. ini yang saya biasa buat ye.. hancurkan biskut marrie atau oreo dan campurkan bersama mentega yang telah dicairkan, gaul sebati dan padatkan didalam loyang, ais krim kita kacau sampai creamy lepas tu masukkan strawberry yang telah dipotong dadu bersama biskut muzik.. gaul sebati dan terus tuangkan kedalam loyang yang telah di sejukkan terlebih dahulu tadi ye.. simpan semalaman ye.. hasilnya memang wow.. sedap sangat..

    5
  10. Niki Tay
    996 reviews

    the ice cream is also high quality.

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Wall’s Ice Cream is my absolute favorite. Besides having a lot of fun and original flavors, the ice cream is also high quality.

    4
  11. sallyinlee93
    1004 reviews

    好香草美味!

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    这草美口味的冰淇淋很好吃!
    很香草美味,颜色也漂亮,用来做点心很适合!

    4
  12. sandlee51
    174 reviews

    Prefectly fits my Taste

    5 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    The combination of strawberry and cheese just prefectly fits my taste. The cheese taste is not too strong and very nice aroma for strawberry.

    5
  13. fionayyl03
    526 reviews

    Creamy and decadent

    4 out of 5, reviewed on June 17, 2017

    I am a fan of strawberry and cheesecake, and when both are combined, it creates a marvelous heaven! The taste is really creamy, not too cheesy and the taste of the strawberry does not overpower completely. The texture is like ordinary ice-cream and thaws once it’s out of the freezer, so if you prefer having softer ice-cream, be sure to de-frost it a little before digging in! Serve this with some fresh fruits on an ice-cream cone on a hot day and you have yourself a real creamy treat.

    4
  14. miera97
    132 reviews

    Wall’s Strawberry Cheesecake

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    jom buat kek ais krim bersama Wall’s Strawberry Cheesecake.. ini yang saya biasa buat ye.. hancurkan biskut marrie atau oreo dan campurkan bersama mentega yang telah dicairkan, gaul sebati dan padatkan didalam loyang, ais krim kita kacau sampai creamy lepas tu masukkan strawberry yang telah dipotong dadu bersama biskut muzik.. gaul sebati dan terus tuangkan kedalam loyang yang telah di sejukkan terlebih dahulu tadi ye.. simpan semalaman ye.. hasilnya memang wow.. sedap sangat..

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...