Uphamol 650

Product Details

Uphamol 650

  1. Maawardah Mohamad
    209 reviews

    Menghilangkan sakit kepala

    4 out of 5, reviewed on March 16, 2020

    Saya gunakan Uphamol 650 untuk melegakan gejala pelbagai kesakitan seperti sakit kepala, sakit tubuh yang ringan dan mengurangkan demam. Ubat ini tidak menganggu perut bagi mereka yang menghidap gastrik seperti saya. Ubat ini saya ambil 2 biji 3 kali sehari.

    4
  2. Avatar

    Shika43
    687 reviews

    Sakit Gigi kurang

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2020

    Gigi Saya memang Ada YG berlubang selalu sakit Dan bengkak…sampai demam2 sebab tahan sakit tu… My mom suggest makan Uphamol 650 and ternyata berkesan… Demam kebah and bengkak pun surut…sakit Gigi akibat gusi bengkak cepag sangat pulih… Seriously memang terbaik..Saya selalu makan sebiji je time malam selepas makan jarak dalam 1 jam selepas Saya makan.. demam and pening kepala ke Uphamol 650 sentiasa membantu…

    5
  3. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Kurang berkesan utk saya

    3 out of 5, reviewed on April 1, 2019

    Pertama kali beli Uphamol 650 masa sale last year. Disebabkan selalu sakit kepala beli 1 box terus. Harga terlebih2 berpatutan la sbb tengah sale kan. Tapi agak malang utk saya sbb uphamol 650 ni kurang berkesan utk saya. Selalu tengok iklan makan sebiji pun dah berkesan tp sy makan 2 biji kesan sangat lambat pd diri saya dan sakit kepala kerap berulang kembali. 1 box beli hujung tahun lepas dah tinggal beberapa papan je.

    3
  4. Avatar

    Lely2230
    3 reviews

    sakit migrain lega

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    saya selalu mengalami migrain. uphamol sgt sesuai dengan saya dengan mengambil 2 tablet. Migrain saya hilang dalam beberapa minit. tidak seperti ubat sakit kepala yang lain Uphamol berkesan utk melegakan migrain.

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...