Safi Balqis Roll-On Deodorant

Product Details

An alcohol-free 24-hour protection formula that dries easily helps to lighten your skin with a long-lasting scent and refreshing feeling throughout the day.

 1. Nik Zulaikha
  280 reviews

  Amat wangi & tahan lama

  5 out of 5, reviewed on February 28, 2020

  Suka menggunakannya. Sangat wangi. Tak perlu memakai minyak wangi lagi. Kesannya juga amat tahan lama. Tidak perlu risau kawasan bawah lengan berpeluh lagi walaupun untuk melakukan aktiviti lasak. Tiada lagi bau busuk.

  5
 2. Hafiey Za
  1 reviews

  Harum dan segar

  5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

  Deodoran Bebola Safi Balqis White Trilogy ini sangat memberikan kesegaran berpanjangan kepada saya. Selain itu ianya juga sangat selesa dan memberi keyakinan sepanjang hari. Tidak perlu lagi risau akan bau yang kurang menyenangkan.

  5
 3. ctiey94
  134 reviews

  memberi kesegaran sepanjang hari

  5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

  saya sangat sukakan safi balqis roll on deodorant kerana dapat memberi kesegaran serta mengelakkan daripada menghasilkan bau yang kurang enak terhasil apabila seharian bekerja. Selain itu, saya tidak perlu risau kerana ia bebas dari sebarang alkohol dan boleh digunakan untuk solat.

  5
 4. JURAINI CHE ISMAIL
  198 reviews

  Tidak perlu risau lagi

  5 out of 5, reviewed on December 16, 2016

  Apabila melakukan aktiviti harian saya tidak perlu risau lagi. Masalah bau badan saya akan hilang dan berkurangan apabila menggunakan Safi Balqis Roll-On Deodorant. Terutama ketika berhadapan dengan orang ramai. Kawan – kawan juga tidak lagi menegur tentang masalah badan yang berbau itu. Mereka juga turut memuji kesegaran bau safi balqis. Diri berasa lebih yakin dan dihargai.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...