Rexona Women Deodorant Stick Whitening

Product Details

 • 48 hours Anti – Perspirant deodorant.
 • Lighten underarms in 2 weeks*. *Based on clinical study 2009
 • Helps smoothen underarm skin.
 • With Sunflower Seed Oil.
 • Dermatologist tested.
 1. Alisha Yong
  3 reviews

  This is love!

  5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

  The result is shocking! It smells really good. My armpit feels really comfortable during all day. Love it!

  5
 2. Jumatia27
  9 reviews

  Tidak melekit dan tahan lama

  5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

  Saya sangat suka menggunakan Rexona Stick Whitening. Deodorant ini tidak melekit apabila digunakan, bawah lengan rasa lebih selesa terutama ketika berpeluh. Deodorant ini juga tahan lebih lama berbanding roll on. Saya menggunakan sebotol dalam masa 5bulan. Sangat menjimatkan..

  5
 3. ferdizetty37
  491 reviews

  Tiada kesan melekit,selesa digunakan.

  4 out of 5, reviewed on November 21, 2017

  Saya lebih selesa mnggunakan Rexona Women Deodorant Stick Whitening ni berbanding roll on biasa krn ia lebih mudah digunakan.Tidak meninggalkan kesan lekit,sebarang warna ataupun kesan pada baju saya.Bau pun sgt wangi walaupun sy bnyak berpeluh,dan harumannya kekal lama sehingga 48 jam.Utk kesan pencerahan pula,saya belum nmpak kesannya,mgkin berbeza atas kulit setiap org.Tapi kulit bawah lengan sy mmg terasa lebih lembut.Harga pun berpatutan dan masih berbaloi mmbelinya.

  4
 4. CikSue38
  818 reviews

  Rexona stick whitening deodorant

  4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

  Deodorant stick rexona ni bagus. Bila pakai tidak.melekit dan tidak membasahi baju. Buka penutup dan oles kan pada ketiak selepas mandi. Boleh tahan sampai berjam2. Senang nk guna dan tidak tumpah langsung sbb ia solid deodorant. Semasa mengoles pn tidsk berasa sakit tempat tersebut. Harga sepadan dgn kuakiti. 1 stick boleh tahan lama berbanding liquid deodorant. Bau pn wangi je siap memutihkan kulit bawah ketiak. Kena pakai sentiasa hari2 kalau nk dapat kesan lebih cepat. Cuma bila da pakai lama2 stick dia macam rapuh dan akan berketul2 bila oles pada ketiak. Jadi kena la lenyek2 guna tangan. Walaubagaimanapun dengan hanya menggunakan rexona whitening deodorant stick ni mmg sangat menjimatkan. Disamping menyah bau yg kurang disenangi iia juga bertidak memutihkan kawasan bawah lengan dan ketiak.

  4
 5. rosnah07
  177 reviews

  TIDAK MELEKIT

  5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

  Rexona women deodorant stick whitening sangat membantu saya memutihkan dalam masa dua minggu sahaja.bau yang lembut dan paling penting tidak melekit.mampu bertahan lama hanya dengan sekali sapuan.memulihara dan memelihara kulit agar lebih sihat dan cantiK.

  5
 6. Mimi81
  177 reviews

  Penyah bau tidak menyenangkan.

  3 out of 5, reviewed on September 14, 2017

  Saya gunakan sedikit untuk dapat mengatasi bau peluh, mampu bertahan sehingga lebih 8 jam. Bahan tidak melekit dan tidak meninggalkan kesan warna pada pakaian. Haruman yang disertakan juga sangat memikat.

  3
 7. Sarah
  153 reviews

  Berpuas hati dengan hasilnya

  5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

  Kulit bawah lengan nampak lebih cerah selepas penggunaan yang kerap. Saya sudah 3 bulan lebih guna produk ini dan sangat berpuas hati. Bau pun wangi dan tahan lama biarpun berpeluh.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...