RCW Precious

Product Details

Warm and seductive PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of
natural vanila, musk and roses. Precious by RCW is a feminine and
sensual floral-woody fragrance with an eclectic combination of
luxurious, refined notes.

The scent has top notes of wormwood. The floral bouquet of natural
rose absolute and iris blends gently with subtle warm tones of
sandalwood to form the heart notes. Creamy vanilla and musk compose
the base notes of this unique warm and seductive fragrance.

A deep and intense concentration of Precious by RCW Eau de Parfum for
a rich and long-lasting scent. A truly precious combination for an
impressionable scent that last all day and very affordable and its
halal.

  1. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Wangi and soo exclusive

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Wangian parfum RCW Precious ni mmg wangi. Kita yg pakai mmg tak bau tapi org sekeliling siap tegur wangian RCW yg kita pakai ni. Pakai arini esok pakaian masih bau wangi lagi masa nak.basuh baju. Fefeeling artis sangat. Dengan rekaan botol yg menawan nampak sangat exclusive. Sekali pandang sebijik macam perfume exclusive gitu. Harga mampu milik. Ada logo halal lagi. Best!

    5
  2. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Minyak Wangi Setaraf Antarabangsa

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Saya sangat sukakan perfume RCW Precious kerana bau nya sangat wangi dan kekal lama..Walaupun seharian bekerja bau perfume masih melekat di baju..Paling best harga juga murah dan setanding kualiti antarabangsa..Saya juga recommend perfume RCW kepada kawan2 ofis..

    5
  3. Avatar

    anajingga
    20 reviews

    RCW PRECIOUS

    3 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Mulanya memang tak berminat nak mencuba perfume tempatan ni, tapi tertarik pula bila ramai dah memiliki. Ana suka membelinya sebagai menambah koleksi perfume yang ada. Tapi bila dah guna,ermm memang best haruman yang sesuai dengan gaya ana.Cuma agak mengecewakan bila aroma ni tak kekal lama. Kena selalu membawanya bersama untuk semburan di setiap masa. Berbaloi la juga dengan harganya kan..

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...