Pureen Manual Breast Pump

Product Details

 

  • Pureen Premium Manual Breast Pump is made of Polypropylene (PP) (Manual Pump, Screw Cap, Bottle, Hood, Cap) and silicone rubber (Nipple, Valve) which are BPA Free, durable and safe for baby.
  • The product is perfectly designed for mothers’ convenience to express mothers’ milk comfortably and naturally. It helps to relief painful breast engorgement.
  • The Manual Breast Pump comes with 2 attractive assorted colours (Pink and Blue).

 

  1. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Membazir jer sebab guna kejab dah rosak

    1 out of 5, reviewed on December 21, 2016

    : CN memang tak serasi dengan breastpump ni. Kenapa CN akap macam tu? Sebab tak sampai guna 2 minggu dah patah pemegang dia !! Maklum la, CN ni kalau pump memang bersungguh-sungguh dan sepenuh hati ! Ayat cover..hehe
    : Maybe sebab dah biasa rasa sakit masa mula2 guna spektra, bila guna pureen manual breastpump ni, memang tak pernah lak rasa sakit. Tu yang CN pelik orang duk cakap guna pureen ni sakit, tapi CN tak rasa apa2 pun. Biasa jer..tapi nasihat CN takyah le beli breastpump ni. Membazir jer sebab guna kejab dah rosak. Tak sesuai untuk investment giteww…
    : Rating : 1/5 bintang untuk harga dan kualiti

    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...