Prego Spaghetti

Product Details

Prego Spaghetti

  1. Avatar

    Chinthat94
    93 reviews

    The best spaghetti

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    Very healthy and easy to cook. Just add enough water, a bit of salt and add the spaghetti in. Drain the water and rinsed once more with cold water. Then you will get nice spaghetti. Just add the hot prego sauce.. saved fee bucks from eating it in restaurant

    5
  2. Kah Yin Koo
    4 reviews

    All Time Choice

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    This spaghetti usually will be my choice during grocery shopping. It is consider cheaper compare with other brands & it won’t leave a layer of wax after cook (trust me, I’ve a bad experience with other brand).

    5
  3. Avatar

    tokmajj20
    3 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Kadang kala saya akan memasak spageti bolognaise untuk ahli keluarga saya dalam kuantiti yang banyak. Pilihan utama saya sentiasa pasta prego. Mudah, sedap dan cepat siap. Tak perlu fikir banyak hanya rendam saja kemudian hidang dengan kuah tomato istimewa ciptaan saya. Keluarga memang suka dan ada kalanya saya jual juga. Prego terbaik!!!

    5
  4. Avatar

    Rayyandanish281249
    3 reviews

    Loving this

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Since i buat business online delivery ni.. mcm2 jenis pasta sy guna.. ada yg murah kononnya nak jimat.. ada yg mahal ingatkan structure spagethinya tahan lebih lama.. but antara semua.. sy lebih suka pakai Prego.. Prego packagingnya 500ml.. compare to Kimball 450ml.. kalau ikutkan purata harganya lebih kurang je sama.. but quality of the spagethi.. sy lebih sukakan Prego.. spagethi prego bila masak dia x kembang even kita biar rendam dlm air panas terlalu lama and yg penting sekali spagetthi dia x putus2 bila masak! Ada sy pernah beli tu bila kita gorengkan da hancur jadinya.. so kepada peminat spagetthi diluar sana, switch to Prego and u definately will love it!

    5
  5. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    Prego Spaghetti Kegemaran Saya

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Kalau beli spaghetti saya pasti akan pilih jenama prego kerana saya memang tak boleh nafikan rasa prego spaghetti ini lebih sedap berbanding jenama yang lain. Ia juga mudah sangat untuk dimasak, nak rebus pun ambil masa yang sekejap. Kadang saya suka makan spaghetti kosong macam tu je pun sedap ?☺

    5
  6. Xiao Long
    206 reviews

    Perfect Italian Cook

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Very easy to cook. Just make sure the water boiled and put a little bit of olive oil. Put the Spaghetti in and lift it up once it soft. Served it with Prego sauce. Yummy!
    The Spaghetti taste very nice and it won’t turn soggy unless u soak it in water for very long. The Spaghetti tend to be sticky after boiled but a little bit of olive oil does helps to make them apart. 1 pack is normally enough for 4 person.

    5
  7. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Tekstur mee pasta yg mudah disediakan.

    4 out of 5, reviewed on November 19, 2017

    Jenama pilihan saya selain mee pasta san remo.Mudah disediakan,tekstur pasta pun kenyal dan tidak mudah kembang dan lembik bila dipanaskan.Rasa mmg biasa je.Harga pun berpatutan & masih berbaloi dibeli.

    4
  8. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Jarang guna

    3 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Jarang guna mi spagetti dari jenama prego ni..harganya agak mahal..& tekstur mi nya pon lmbat masak..

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...