Pokka Premium Milk Coffee

Product Details

Descriptions

Pokka Premium Milk Coffee is made from specially selected gourmet coffee beans and high quality milk. Its rich taste and luscious coffee aroma linger on to delight the taste buds

Facebook Page

  1. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Rasa biasa je

    3 out of 5, reviewed on July 19, 2019

    Minum air Pokka Premium Milk Coffee ni pada mulanya ingat kick la sebab premium kan. Tapi bila minum ala rasa dia biasa-biasa je. Tak kick mana pun. Air dia pun tak berapa pekat. Warna kopi light2 je. Kurang mengena dengan tekak saya. Nak minum kena goncang botol dulu. Best minum sejuk. Jarang jumpa dekat market air ni. Boleh la untuk minum2.

    3
  2. Farisha Dhi
    3 reviews

    Setiap minggu saya beli

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Saya start minum jenama Pokka, masa News buat promosi. Hahahaha. Murah kot. Berapa ringgit ntah masa tu. Dah saya nie gila mocha. Memang saya try la masa tu. Perghhhhh. Bila rasa, sedap pulak. Memang melekat la sampai sekarang. Tak carik lain dah

    5
  3. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    milk coffee, coffee time

    3 out of 5, reviewed on November 12, 2017

    wide range of Pokka products to drink and I like to drink this milk coffee. It is just nice to me as I like to drink it chilled.
    My sister in law not so like it as she doesn’t like milk, but it’s fine for me because I like milk coffee. Yeah sugar level its a bit sweet.

    3
  4. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    太甜了。

    2 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    这个牌子的coffee,我喝了几个口味的都令我失望的,感觉只有他的茶的水比较好喝的,这个Pokka Premium Milk Coffee太甜了我喝几口就喝不下了。

    2
  5. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Pokka Premium Milk Coffee

    3 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Pada saya agak manis rasanya namun kalau disejukkan tidak terasa sangat.Saya sukakan Pokka coffee di dalam tin,rasanya lebih umph berbanding pet botol ini.Tetapi kopi Pokka ini sentiasa dalam pilihan saya ketika memandu untuk menghilangkan mengantuk.

    3
  6. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Saya suka

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    Saya suka minuman kopi premium ni kerana rasa sedap dan menepati selera saya.
    Memang puas hati dapat minum ketika menonton television dan bersantai.
    Sedap dan menyegarkan tekak saya.

    4
  7. 溦溦 林
    473 reviews

    Too much sugar

    2 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    Too much sugar and I didn’t love the after taste. My husband tried it as well and wasn’t a fan of the taste.

    2
  8. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    I LOVE IT!

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    I try this coffee already. like it so much.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...