Pokka Guava Juice Drink

Product Details

Descriptions

Experience true delight with POKKA Guava Juice Drink. Made from real guava juice, this authentic tropical drink is perfect for wholesome enjoyment in any weather. Indulge in its natural goodness and bask in the freshness of life!

Facebook Page

  1. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Guava drink terbaik!

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2019

    Buah jambu batu memang sedap. Tapi minum Pokka Guava drinks ni pun lebih kurang rasa macam kita makan buah jambu batu. Bau guava dia kuat dan sangat menyelerakan. Rasa dia tak payah cakap la. Memang sedap. Sangat best minum sejuk. Rasa segar je tekak. Saya kalau minum 1 tin pun tak cukup. Lepas habis minum saya mesti hidu kembali bau kat tin tu. Sedap macam nak makan tin sekali. Pokka ni bagus, perisa air dia tulis beso2 supaya tak tersalah beli.

    5
  2. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    SEDAP DAN SEGAR

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Pokka guava juice drink sentiasa menjadi pilihan kerana rasa buahnya yang segar dan sedap. Jus ini juga mempunyai banyak khasiat.warnanya juga menarik dan mampu bertahan lama.anak anak saya sangat sukakannya.pelbagai saiz pack yang mudah dibawa kemana saja.

    5
  3. Nur Arina
    812 reviews

    Saya suka dengan pokka guava

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2017

    Ya, memang pokka guava ni sangat sedap. Lain daripada minuman guava jenama lain.bagi saya lah. Rasa fresh dan lagi sedap bila diminum sejuk

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...