Panadol Extend

Product Details

Descriptions

Panadol Extend is a sustained release formulation of paracetamol that provides gentle and long-lasting relief. It can provide up to 8 hours of relief of pain associated with osteoarthritis, backaches, mild to moderate joint and muscular aches such as sprains, strains and sports injuries.

  1. Avatar

    tommy260204
    1 reviews

    panadol extend

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2020

    2 cablet of panadol extend always solves my body aches problem after exercises~ highly recommended before trying stronger painkiller

    5
  2. Avatar

    Shika43
    650 reviews

    Sakit otot lega

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2020

    Panadol Extend favorite my dad sebab kerja dia perlukan tenaga Dan harus aktif… Panadol Extend selalu melegakn sakit otot my dad akibat angkat barang berat Dan berkebun… Time bersukan jika sengal2 badan, my mom n dad selalu pastikan mereka membawa Panadol Extend agar boleh dimakan bila diperlukan…so Tak la tahan sakit terlalu lama Dan boleh terus kekal aktif semula…kelegaan pantas Dan Panadol Extend pilihan tepat agar Masa dapat dimanfaatkan dengan baik…

    5
  3. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Baik utk lenguh, sakit2 badan, otot, sendi dan tulang

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2020

    2 hari lepas saya mengemas rumah sebab serangan anai2. Habis 1 badan, Otot, sendi dan tulang2 rasa sakit2, kejang, lenguh dan macam nak patah. Siap pakej terus rasa mcm nk demam. Kebetulan ada beli panadol extend jadi saya ambil 2 biji sekali makan. Alhamdulillah lega sikit rasa lenguh2 tu. Demam pun kebah juga.

    5
  4. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Ubat sakit sendi dan demam urat

    5 out of 5, reviewed on July 4, 2019

    Yg ni ubat terkawal. Sebab setiap kali nk beli kena tulis nama dalam buku register. Emak memang selalu beli utk kelegaan otot dan sendi. Saya pun tumpang sekaki. Memang berkesan walaupun bukan dengan kesan serta merta. Demam sendi yg tangkap kt sendi2 tu pun elok makan panadol extend ni. Begitu juga kalo demam urat org kampung panggil tu. 2 biji makan 6-8 jam sekali sehari. Sakit sendi atau demam urat tu beransur kebah selepas tu.

    5
  5. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    PANTAS BERKESAN

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    Keletihan seharian bekerja ,sakit sendi sendi dan otot otot sangat tidak selesa. Mujur ada panadol extend sangat membantu saya melakukan kerja dengan lebih tenang. Dibahu dan belakang badan selalu sakit bila melakukan kerja. Sangat bagus panadol ini kerana cepat menghilangkan rasa sakit dan mudah didapati dimana mana.

    5
  6. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Panadol extend

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Dulu sy panggil panadol ni panadol org tua. Nasib tak menyebelahi sy muda2 lagi da rasa lenguh2 sana sini. Lebih2 lagi jika demam.urat. Sy akan ambil.panadol extend ni 2 biji sekali makan bersama air suam. Dapat la legakan lenguh2 kt badan ni. Saya mulanya hanya memerhatikan emak yg mmg sentiasa beli stok panadol extend ni almaklumlah org da masuk usia emas ada je bahagian badan yg lemah2 lenguh. Sudahnya saya pn terjebak sekali mengambil panadol.extend ni bila diperlukan. Harga agak mahal. Saya beli 1papan ada 6 biji dengan harga RM4.20.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...