Nutox Serum Concentrate

Product Details

Nutox Serum Concentrate is Nancy Wu’s favourite Nutox product. This is an enhanced, concentrated serum packed with two times more bird’s nest collagen that will help to defy ageing. This lightweight serum is boosted with Actigenics Technology™, which help to improve gene activity and speed up the production of the skin’s natural collagen, elastin and hyaluronic acid. Be amazed by its instant and long-term lifting effects. The result of consistent use is visibly improved deep wrinkles in two weeks*. Your skin becomes firmer, elastic and smooth. It is suitable for all skin types.

  1. Avatar

    Naddy140993
    3 reviews

    My fave!!

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Serum ni memang best sangat. Da banyak cuba serum yang lain tapi serum ni tetap di hati. Teksturnya nampak pekat tapi bila sapu kat kulit muka rasa ringan je dan tak melekit. Kulit pon terasa cantik je. Serum ni antara produk penjagaan kulit yang mesti sentiasa ada dalam make up pouch saya

    5
  2. Avatar

    Eley98
    7 reviews

    Must have serum

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    Anti ageing serum that so effective on my skin..can see the improvement as early as a week..love the texure and smell…worth buying..the best and most favourite serum so far..

    5
  3. Avatar

    Lynn_azlinna67
    5 reviews

    Cepat Berkesan

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    Saya baru pakai produk serum nutox concentrate dalam seminggu, itupun hanya waktu malam sahaja sebab nak jimat dan umur pun baru 28tahun.. Saya nampak kesan yang ketara iaitu jerawat halus di muka smakin kurang dan muka semakin berseri, tidak kusam.. Bau pun wangi dan tidak melekit.. Selesa pakai

    5
    1
  4. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Serum Nutox

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Serum nutox yg tidak melekit dan mudah meresap ke dalam kulit..Berbau wangi dan paling best berasakan sarang burung yg tidak mengandungi racun dan paraben..Dalam seminggu sahaja, kedutan hilang dan liang pori mengecil..Mmg terbaik serum Nutox!

    5
  5. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Serum Anti Kedut

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Serum pekat yang dipertingkatkan dengan dua kali lebih banyak kolagen sarang burung yang akan membantu menentang penuaan. Ia jelas terbukti kerana kawan saya telahencubanya. Serum ringan ini dirangsang dengan Actigenics Technology ™, yang membantu meningkatkan aktiviti gen dan mempercepat pengeluaran kolagen, elastin dan asid hyaluronik kulit. Ia sangat menarik dan ramai yang menggunakannya. Terkejut dengan kesan mengangkat dan jangka panjangnya. Ia bertindak sangat effektif. Hasil penggunaan yang konsisten adalah kedutan mendalam yang terlihat dalam masa dua minggu. Ia memang serum anti kedut. Wajah kelihatan muda dari usia sebenar.

    5
  6. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Make skin smooth and moisture

    4 out of 5, reviewed on October 4, 2017

    I use this serum already second bottles. What I fell is my skin become smooth and radiant. Wrinkles also less seen at my face.

    This serum easy absorb on skin. The smell really nice. But must be careful of the glass bottle.

    4
  7. Noor Suria Che Din
    84 reviews

    Firmer serum

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    I love this fricking serum. I can totally feel the difference on my skin, they are firmer than before. And this is so effing great under makeup. Your skin will look amazing, ahhhh I just can’t talk bad about this baby. I love it so much!

    5
    1
  8. Waniy Yusoff
    6 reviews

    i love nutox

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    30 years old I need to keep Nutox Serum Concentrate skin to help wrinkle skin problems under the eyes. After 2 weeks I used skin like a teenager

    5
  9. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Serum Terbaik Pernah Saya Jumpa!!!

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Nutox Serum Concentrate adalah serum terbaik yg pernah saya jumpa dan guna..Serum sgt pekat dan wangi..Selepas serum kering, muka terasa tegang dan cerah..Saya gunakan dua kali sehari pada setiap pagi dan malam sebelum tidur..Suami juga memuji kulit muka saya sekarang lebih cantik dan berseri..Terima kasih nutox utk serum terbaik ini..

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...