Marina Chicken Fries

Product Details

Descriptions

Marina Chicken Fries are made from high quality chicken breast meat and coated with a special coating that turns golden and crunchy when fried. This chicken snack is loved by many because of the marvellous combination of golden, crunchy exterior with tender and juicy chicken meat on the inside. ? No trans fat

 1. Avatar

  Saturnina58
  3 reviews

  Cadbury

  5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

  Walaupun banyak produk coklat di pasaran namun, jenama cadbury tetap yang paling sedap pernah saya makan. Setiap kali gaji saya tidak pernah lupa untuk membeli coklat cadbury sebagai makanan kesukaan saya. Bujan sahaja sedap tapi bila merasa keenakannya perasaan kita menjadi tenang dan happy. Mungkin itu tindak balas dari makan coklat.?

  5
 2. Avatar

  Saturnina58
  3 reviews

  Fondation 5 bintang

  5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

  Fondation timewise dari brand Mary Kay ini sangat membantu saya untuk menambah keyakinan diri ketika berada di luar rumah untuk urusan kerja atau lain-lain urusan. Bila menggunakan fondation ini saya tidak perlu menampal bedak muka lagi kerana fondation sahaja sudah cukup untuk menampakkan kulit muka saya nampak sihat dan cantik

  5
 3. Avatar

  Saturnina58
  3 reviews

  Roti yang Lembut enak

  5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

  Roti gardenia yang sangat enak di makan bila-bila masa dan di mana saja. Boleh di buat sandwich telur sandwich tuna atau roti bakar atau pun di makan begitu saja. Sangat berguna bila anda dalam keadaan diet. ?

  5
 4. Azie Layla
  105 reviews

  Marina Chicken Fries

  4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

  Anak saya sangat menggemari Marina Chicken Fries. Rasanya tidak terlalu masin dan rangup. Tanpa lemak TRANS ianya sesuai untuk kanak-kanak. Saiz yang sesuai di makan & di pegang oleh anak kecil.

  Pada saya harganya sedikit mahal berbanding jenama yang lain.

  4
 5. Efiza Kman
  40 reviews

  Sedap

  5 out of 5, reviewed on October 5, 2017

  Bukan sahaja anak, malah seluruh ahli keluarga saya amat sukakan rasanya yang sedap dan mengenyangkan. Ia dijual dengan harga yang berpatutan dan boleh didapati dipasaraya. Saya sering menjadikan produk ini sebagai bekalan untuk sarapan anak sebelum ke sekolah.

  5
 6. Avatar

  cikbunga49
  660 reviews

  Ranggup menyelerakan

  4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

  Jejari ayam yang disukai anak saya.
  Memang rasa sedap dan mudah nak sediakan.Hanya ambil dari peti ais dan terus goreng.
  Ranggup dan sedap dengan warna kuning keemasan yang menarik.
  Saiz juga panjang dan kecil mudah untuk anak saya pegang ketika makan.

  4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...