Malaysia Toys Homemade Playdough

Product Details

Malaysia Toys Homemade Playdough is lovingly handmade with food grade taste safe ingredients! Playdough is a great introduction to sensory play for your child. With playdough, they will be working on gross and fine motor skills as they roll, pinch and manipulate the dough with their hands.

Choose from a range of different colours, or buy the whole set at a discounted price!

Options:

Full Set of 10:

  • Red
  • Orange
  • Yellow
  • Green
  • Blue
  • Purple
  • Black
  • Grey
  • Brown
  • White

*Please note that this product is made-to-order.

  1. Munny Chan
    2 reviews

    SOO GOOD

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2021

    It’s sensory play time~ It’s pingo first playdough! Playdough is a good game to improve gross and motor skill 😍❤ Rolling, pinching, squeezing so much more 😆 I love this handmade playdough by @malaysia_toys because it’s made of food grade taste safe ingredients🍃 so I don’t have to worry even if baby lick it. Its so suitable for my baby. he enjoy playing it so much

    5
  2. cammyt64
    4 reviews

    Nice playdough

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2021

    My kids love this playdough very much. The texture is soft, can easily shape to her favourite toys. It is good that it will not break into small pieces easily, so that a larger shapes can be formed. Overall i felt it has not much bad odour which is my preference for my kids. Will recommend this and is comparable with the playdough.

    5
  3. Mashitah Hamid
    34 reviews

    Playdough menarik untuk anak anak

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2021

    seronok anak saya main dengan playdough , sebab ia ringan ,mudah dibentuk dan tak melekit. Boleh buat bentuk macam-macam. Paling seronok ia tak berbau kuat. Sebelum ini pernah beli playdough yang berbau kuat buat rasa tak selesa nak main. Tapi Malaysia Toys Homemade Playdough memang plaudough terbaik.. anak saya seronok sangat main dengan playdough.. macam macam bentuk dia boleh buat.. Main playdough sedikit sebanyak dapat membantu masalah sensori anak saya. Bagus untuk kanak kanak bermain sambil meneroka dunia imaginasi mereka. Sebagai ibu saya mahukan dia bermain dengan main yang selamat dan menyeronokan. MALAYSIA TOYS HOMEMADE PLAYDOUGH pilihan terbaik.

    5
  4. Surfina63
    3 reviews

    Homemade Playdough + Toys Playdough Roller

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2021

    Anak-anak saya memang mengemari permainan playdough. Homemade playdough ini selamat dimainkan kanak-kanak kerana ia non-toxic dan non-sticky. Selain itu, ia boleh dijadikan satu aktiviti yang bermanfaat untuk perkembangan kanak-kanak bagi motor halus mereka. Mereka akan menekan dan menekap playdough menggunakan roller. Menekan playdough untuk playdough dalam keadaan asal. Kreativiti kanak-kanak jugak dapat diolah oleh mereka sendiri.

    5
  5. Hana Inara
    2 reviews

    HOMEMADE PLAY DOUGH AND PLAYDOUGH ROLLER

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2021

    Anak-anak sangat seronok main play dough yang lembut dan selamat ini.

    Ada tambahan star kecik-kecik. berbeza dengan playdough yang beli kat kedai luar tu. nampak lebih menarik. sambil mereka berimaginasi nak ke planet.

    Playdough bagus untuk meransang imaginasi mereka dan tahu apa yang mereka fikirkan. Tidak pernah rasa membazir membeli sesuatu yang membawa kebaikan untuk anak-anak.

    Syabas dan tahniah.

    5
  6. HweeJian30
    7 reviews

    Review on Malaysia Toys Homemade Playdough + Playdough Roller (Garden Bugs)

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2021

    What I like about this playdough kit is it comes with a theme (mine here is Garden Bugs theme: Ladybird and Flowers). It offers imaginative way for the kids to explore insects and their habitats. #kyratham has made a little garden with these, and added some animals to it. She is asking for more!

    Also the fact that it comes in a jar – something that we can easily pack along to travel for the kids to play with and still keep them in a jar. Perhaps a bigger jar to pack both the playdough with the roller would be great!

    The best part is, the playdough is handmade with natural edible ingredients – they are non-toxic and taste safe!

    The playdough roller is interesting too, the design is such simple, yet so kids friendly, so easy to just roll and stamp on the playdough to create those beautiful patterns!

    Wish I could try the full set of the Garden Bug series from @malaysia_toys ❤️

    5
  7. Iffahizzana9283
    19 reviews

    Aktiviti Bersama Playdoh Yang Menyeronokkan..

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2021

    Terima kasih kepada 100comments kerana memberi peluang kepada saya untuk mencuba sendiri keseronokan bermain playdoh ini.. bahan-bahan yang digunakan dalam playdoh juga selamat kerana ianya handmade dan food grade ingredients.. So anak-anak tak perlu risau bermain dengan playdoh ni.. Set playdoh dan Roller yang diterima bertemakan space/angkasa.. Sangat mengujakan kerana anak saya dapat membuat bentuk roket bintang dan angkasa yang cantik.. Tekstur playdoh juga tidak keras dan tidak terlalu lembut.. Sesuai digunakan dengan roller yang disediakan dan tidak melekat juga tidak berminyak.. Playdoh ini juga dapat membantu anak saya dalam memperbaiki sensory motor skill menjadi lebih baik. Secara keseluruhannya anak saya dan saya berpuas hati dan gembira bermain dengan playdoh ini.

    5
  8. Shalu34
    4 reviews

    Awesome playdough+roller. Fun and exciting

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2021

    So this amazing playdough is handmade with safe ingredients. It is food grade too. Hence make me worry free. No need to worry much on my daughter accidently puts her fingers in her mouth. Plus it is soft and easy for my daughter to handle it too. Futhermore, this playdough helps to develop her gross and fine motor skills. Looking at the way she handles the playdough and make beautiful star and moon imprints out of the roller really amazes me. Got to say that the roller works wonders. It creates beautiful imprints. I am happy and proud mommy looking at the way she plays with it. Good to have both playdough and roller at home. I really recommend this ! Awesome !

    5
  9. marhanaaaaa
    6 reviews

    Play Dough Homemade Space Theme

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2021

    Bermain sambil belajar adalah lebih menyeronokkan. Tambahan pula sekarang anak anak Hana homeschooling kan.. Hana selalu cari aktiviti untuk diorg buat. Sebagai seorg ibu, Hana selalu memikirkan cara untuk mengurangkan waktu anak anak bermain gajet. Secara jujur Hana lebih suka anak anak beraktiviti daripada bermain gajet.

    Hari ni anak anak belajar sambil bermain menggunakan playdoh. Tema hari ini ialah Space /Angkasa.

    Playdoh yang kami gunakan adalah dari @malaysia_toys Bertemakan angkasa, playdoh dalam bekas ni di letakkan bintang bintang sekali. Berwarna biru dan unggu. Termasuk roller bertema angkasa. Ada awan, roket. Jadi dah tak perlu cari bahan untuk tekapan. Semua dah tersedia dalam satu bekas.

    Apa yang Hana suka, ialah playdoh ni homemade. Bahan nya selamat untuk bermain. Sebab anak anak ni kalau dah main kita risau kalau dia masukkna ke dalam mulut. Juga risau sekiranya bahan yang digunakan tak baik untuk kulit anak anak yang sensitif.

    Kadang kadang play doh yang di jual di luar tesksturnya keras atau terlebih lembik membuatkan nya melekit lekit. Tapi yang ini just nice untuk anak anak hana bermain. Senang nak bentuk. Bau pun biase je. Tak kuat sangat. Sesuai untuk anak anak.

    Overall Hana suka playdoh dari @malaysia_toys ni. Anak anak pun leka bermain dalam tempoh yang lama. Siap mintak mak diorg beli kan tema lain pula 😅

    Ibu ibu kalau nak beli play doh atau mainan lain boleh cek facebook atau instagram @malaysia_toys @my100comments

    5
  10. Melsapphire86
    4 reviews

    Homemade playdough safe for kids

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2021

    When I first got the playdough, the first thing I did was to smell it. Normally playdoughs in the market has this strong smell and it is not very pleasant. My two boys were very excited over this Garden Bugs set. They quickly took it out and experimented rolling and pressing different shapes with it. My elder one who is 6 years old even commented “Mummy, this is not sticky at all!” Haha I guess he loves the texture on his hands and he played with the dough for quite some time. Love that it is made from food grade ingredients cuz it’s safe for my younger boy. Overall a good experience but would have loved to have more playdough in the bottle. 🙂 or maybe more insect design prints for them to explore instead of just one.

    5
  11. Jesc
    10 reviews

    Homemade Playdough

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2021

    This homemade Playdough and playdough roller(garden bugs) is really good for my kids. The texture is soft and is safe ingredients. With this soft texture is really fun to play and no oily feel, easy to wash hand. After playing is easy for them to keep it back with the bottle.

    5
  12. CammyChin8123
    7 reviews

    Homemade Playdough and playdough roller

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2021

    I like this Homemade playdough and playdough garden bugs roller. Playdough is perfect for strengthening the muscles in my little kid hands. My kid can use these fine-motor skills later for handwriting, cutting, coloring, etc. Simply playing with dough is soothing and calming. It’s a fun way of easing tension, releasing extra energy, improving focus. I like this dough non toxic and the natural smell of salted. The garden bugs roller easier to roll on play dough can act of squishing, rolling and flattening.
    #my100comments

    5
  13. Suhaila281192
    8 reviews

    Palydough homemade

    5 out of 5, reviewed on September 23, 2021

    Anak suka sebab tema aerospace ni best ada star blink atas dough tu. Lembut senang nak bentuk, selamat sebab ada disediakan botol, lepas main boleh simpan. Banyak dough nya. Saya puas hati, anak suka main. Lepas dapat terus main, tangan pun senang nak cuci. Tak melekit sangat. Terima kasih malaysia toys!!

    5
  14. Sarah Che Dan
    155 reviews

    Fun Sensory Play for Kids

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2021

    My children had so much fun play with this playdough. It has soft and fluffy texture. It also comes in fun and bright colours that catch their attention. It’s soft texture makes it easy to shape even by small toddler. The bonus point is, this playdough did not leave their hand feels oily and sticky. And most importantly, all the ingredients used for the playdough is safe for kids.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...