Maggi Big Chicken Instant Noodles

Product Details

The taste all Malaysians love is now available in bigger and more satisfying! Maggi Big Chicken Instant Noodles is packed with real chicken essence and a blend of aromatic herbs and spices to fascinate your taste buds. Made of thicker and springy noodles with protein from wheat to satisfy your hunger. In just 2-minutes, your Maggi Chicken is ready to treat you with its big portion and tasty flavour!

  1. Avatar

    PRINCESS NURUL
    128 reviews

    Maggi Big Chicken Instant Noodles

    4 out of 5, reviewed on December 22, 2018

    Maggi Big Chicken Instant Noodles makanan sampingan kami skeluarga jika mls nak masak. Maggi Big Chicken Instant Noodles selalunya khas utk ank2

    4
  2. Avatar

    Pikako23
    1 reviews

    The best instant noodle but.....

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Me as a student always dont have time for cook or do any other chores. That’s why I prefer to buy food at stall outside or buy few packs of instant noodle when I’m in lack of money. This noodle is my childhood memories because I’ve had this since I was a kid when my mom cook it for me.

    The taste was good back then but now it changes a lot. The taste is so lack of flavor and I can feel there is something missing. When I was a kid, my guardian always cook this and mix it with rice and the taste is absolutely perfect. But nowadays, it doesn’t taste the same like before.

    4
  3. Avatar

    Mariah61
    3 reviews

    Really tasty and fulfilling !

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    I made this my weekend brunch. The chicken flavour really is strong and delicious. Noodles are so springy and tasty, I can eat more even if I\’m already full. Added bird\’s eye chilli and an egg inside, and it totally completed my meal!

    5
  4. Avatar

    aremot10
    6 reviews

    Maggi mi perencah ayam

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    Anak saya memang susah nak makan mee lain. Serasi ngan maggi sedap dan rasa memang secukupnya. Kalau madak mi lain memang macam alasan tak sedap tak selera, tapi dengan maggi mi memang tak tolak.

    5
  5. Avatar

    Junelife92
    6 reviews

    Maggi BIG Ayam

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    This big pack Maggi Big Ayam is my favourite instant noodles. Big pack really is big portion than normal pack, really can make my stomach full. After start eat Maggi Big Ayam, I will not eat small pack instant noodles, because is not enough full after eating!

    5
  6. Mohd Khalimie
    6 reviews

    Maggi Big Chicken Instant Noodles

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    Maggi Big Chicken Instant Noodles merupakan makanan segera sejak saya remaja lagi. Menjadi penyelamat kepada saya terutama ketika saya bergelar pelajar. Rasanya yang sedap dan ringkas menjadi pilihan utama saya. Sesuai juga dimakan oleh anak2 kerana tidak pedas.

    5
  7. Avatar

    Adibimanosman96
    11 reviews

    Maggie ayam dap!

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Maggie ayam ni sedap kalau makan dengan telur tambah dengan Sayur supaya rasa dia xmuak. Kegemaran ak nombor 2 after Maggie kari .

    5
  8. Avatar

    zien9812
    3 reviews

    Best supper

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Greatest food for supper especially for malaysian
    Wherever you are , when you are hungry u will think about maggi
    The noodles is so delicious and the soup even best and the price are cheap
    Hungry for supper ? 3minutes to go

    4
  9. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Besar

    4 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Suka sangat makan megee ayam. Sebelum ni hanya perisa kari sahaja yang dalam bungkusan besar. Kini megee ayam kesukaan saya pula yang dalam bentuk Big. Memang amat puas menikmati megee ini. Kenyang, dan rasa kenyal mee nya. Harap lepas ni ada pembungkusan pek yang lebih besar.

    4
  10. Avatar

    seansean112469
    6 reviews

    maggie big big

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    好吃 方便 肚子饿了吃它就对了 2分钟一碗香味俱全的面就好了 价钱又不贵 supermarket就能买到 而且一包的大小刚刚好 吃的很开心

    5
  11. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Rasa Sup Ayam

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2017

    Maggie big ayam menjadi kegemaran anak2 saya kerana rasa ayam dan tidak terlalu pedas..Saiz nya yg besar dan kuantiti yg banyak juga menjadi pilihan..Rasa sup ayam yg asli dan tidak terlalu byk perasa tambahan..Mnejimatkan masa kerana mudah dimasak dan disediakan

    5
  12. Sayha Whosen
    43 reviews

    Kenyang dan sedap...

    4 out of 5, reviewed on November 6, 2017

    Maggi Big Ayam ini kenyang bila dimakan kerana saiz hidangan yang besar seperti kita menikmati dua bungkus mee segera bersaiz biasa. Hanya dengan memasak sebungkus sahaja sudah mencukupi. Perisa ayam yang sedap rasanya dan sesuai juga untuk kanak-kanak. Boleh dinikmati bila-bila masa dan di mana jua.

    4
  13. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    maggi ayam

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    anak saya suka megi ni maybe sebab tak pedas.. kuantiti banyak, harga resonable.

    5
  14. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Lebih puas dinikmati

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2017

    Saya dah mencuba maggi big perisa ayam ni..tekstur mi sgt kenyal tapi cepat kembang jika direndam terlalu lama..rasa kuah dengan pati ayam sebenar dan gabungan sedikit rempah yg mmberikan rasa kuah yg beraroma sgt wangi dan mnyelerakan..Maggi big ni kuantitin mee dan perencah juga lebih bnyak berbanding pek biasa..lebih puas dimakan..harganya berpatutan dan mudah didapati.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...