LEAPFROG My Own Laptop

Product Details

Skills

 • The Alphabet
 • Pretend Play
 • Music & Rhythm
 • Media Literacy
 • Animals

The Learning Difference

Alphabet and early vocabulary learning is reinforced with every tap of a letter as children play on a laptop made just for them. Fun animations bring the learning to life, and children are able to pretend to exchange emails with Scout!

 1. Aishah Norjamaeyah
  137 reviews

  MENARIK

  5 out of 5, reviewed on July 3, 2019

  LEAPFROG My Own Laptop ini sungguh menarik. Mainan laptop ini seperti laptop sebenar. Ianya mempunyai skrin yang boleh memaparkan gambar. Si manja pasti seronok bermain dengan laptop ini kerana ia boleh belajar A B C, ada emel, boleh meneka haiwan, lada lagu. Kualiti laptop ini agak bagus cuma harganya agak mahal bagi saya. Apa pun ia laptop yang boleh meransang kecerdasan otak si manja. Terbaik.

  5
 2. mt121681
  3 reviews

  My Childhood

  5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

  It’s my childhood when I was a kid, so now I buy it for my younger sister too to share with her my childhood memory.

  5
 3. Aishah Norjamaeyah
  137 reviews

  Anak cepat belajar

  5 out of 5, reviewed on November 22, 2017

  Anak saya baru sahaja memiliki laptop ni sebagai hadiah harijadinya yang ke 3 tahun. Mainan ni memang sangan bagus untuk kanak-kanak. Bentuk rekaannya yang seakan-akan laptop sebenar, membuatkan kanak-kanak berasa seronok. Anak saya tidak lagi mengganggu ayahnya ketika ayahnya sedang menggunakan laprop sebenar. Laptop ni dilengkapi perisian abjad, permainan, mesej dan lagu. Selain ia juga mempunyai skrin yang boleh dilihat. Anak saya suka mengikut apa sahaja yang pergerakan dilakukan oleh kartun haiwan dalam skrin tersebut. Dia juga menyukai muziknya. Memang permainan yang menyeeonokkan kanak-kanak.

  5
 4. elianimaisarah51
  42 reviews

  Merangsang minda anak

  5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

  Saya belikan laptop seperti ini supaya anak saya boleh belajar mengenal huruf ABC dan Nombor 123. Boleh mengenal pelbagai bunyi seperti haiwan. Boleh belajar mewarna / melukis. Dan bermain games.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...