Johnson’s Baby Milk + Rice Bath

Product Details

5 signs of nourished toddler skin:

1. Soft
2. Smooth
3. Supple
4. Moisturized
5. Healthy-feeling

  • NO MORE TEARS® formula is as gentle to the eyes as pure water
  • Clinically proven mild
  • Dermatologist-tested
  • Dye-free, soap-free, and hypoallergenic
  • Paraben-free

We love babies.

And we understand the joy it gies you to see your baby’s skin smooth and healthy. That’s why we have designed JOHNSON’S® BABY MILK and RICE BATH, with a rich combination of Milk Proteins and Rice Nutrients, plus essential vitamins to help complete skin nourishment. By nourishing skin, it leaves it softer, smoother and healthier after the very first use.

BEST FOR BABY, BEST FOR YOU.

Moms Trust JOHNSON’S®. Always Mild & Gentle.

Available in: 200mL, 500mL, 1000mL, 600mL Refill

How to Use:

Wet baby’s body with warm water, apply wash with your hand or wash cloth, gently lather & rinse.

  1. Shika88
    687 reviews

    haruman susu

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2020

    Johnson’s Baby Milk + Rice Bath bau haruman susu yg lembut and texture juga pekat sesuai digunakan seisi keluarga… paling best skin kelihatan lebih halus and sy suka sangat masalah dry skin dapat dikurangkan walaupun tidak menggunakan lotion… hanya dengan Johnson’s Baby Milk + Rice Bath kepuasan dapat perbaiki skin lebih baik… skin juga lebih cerah dari biase… affordable price dengan quality tiada tandingan , seriously terbaik Johnson’s Baby Milk + Rice Bath… nak lebih jimat beli yg refill je… kalau guna time musim panas mmg skin takde masalah dan tidak kering… skin baby juga tiada masalah ruam atau gatal2 lebih lagi musim panas… haruman Johnson’s Baby Milk + Rice Bath juga kekal wangi pada skin lebih lama

    5
  2. Elaine9601
    2 reviews

    Johnson's Baby Bath milk + rice

    4 out of 5, reviewed on June 11, 2020

    Firstly, Johnson’s Baby has been one of the brands I had used ever since I was young. As I have mild sensitive skin problem, I found that Johnson’s Baby products are just perfect and heavenly for me. For the combination of milk and rice, it smells good (but not long lasting) and it is gentle on my skin.
    Fragrance: 4/5
    Gentleness: 5/5
    Moisturizing: 4/5

    4
  3. xuenxuen75
    64 reviews

    One of my kids' favourite baby wash

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2020

    Johnson’s Baby Milk + Rice Bath is one of my kids’ favourite baby wash too. I will buy this for them if the price of this baby wash is cheap as compared to others. It is foamy and the fragrance of the baby wash is refreshing and nice. It is always moisturising and makes my kids’ skin gentle and smooth.

    5
  4. haohao21
    177 reviews

    It moisturizes my baby skin

    4 out of 5, reviewed on July 8, 2019

    JOHNSON’S® BABY MILK and RICE BATH, contains of a rich combination of Milk Proteins and Rice Nutrients, which is helping complete our skin nourishment. Its NO MORE TEARS® formula is as gentle to the eyes as pure water. Thus I no need to worry my kids will feel their eyes pain if it spill into their eyes. It is paraben free and soap free too. I can feel my kids’ skin become more softer and healthier after they are using JOHNSON’S® BABY MILK and RICE BATH. They love its nice fragrance too. Normally i will buy it from hypermarket if there is a great sale there.

    4
  5. Maizatul05
    31 reviews

    Mandian yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Johnson baby bath milk +rice adalah mandian terbaik untuk sy juga bayi kerana tidak menyebabkn iritasi pd kulit yg sensitif..sy dah mencuba mandian lain tetapi johnson baby bath juga menjadi pilihan…

    5
  6. Nanavoon19
    3 reviews

    Good for baby skin

    4 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    I am using this body wash for my baby since his birth. The shampoo is gentle for baby skin and no contain of irritants. The big bottle can last for about one year for twice a day usage. My baby skin are so soft to touch because the shampoo is very moisture. Highly recommend to use!

    4
  7. ferdizetty37
    491 reviews

    Melembut & menjaga kelembapan kulit

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Selain gunakannya utk bayi,sy sdri pun mnggunakan mandian Johnson’s Baby Milk + Rice ni kerana ia mmg sgt membantu melembutkan dan mnjaga kelembapan kulit sy dan bayi secara semulajadi.Tekstur mandiannya yg sgt berkrim,pekat dan kaya dengan buih2 yg lembut.Sgt selesa bila manjakan diri dgn mandian ni.Baunya pun wangi dan mnyegarkan,bau seakan bayi.Mandian ni juga mngandungi formula tears free,jadi selamat bila terkena mata bayi bila mandi.Sesuai utk kulit bayi yg sensitif krn x mngandungi sebarang bahan kimia dan paraben.Berbaloi sgt beli,sy selalunya beli yg pek refill utk lebih penjimatan.

    5
  8. rozaliaalik56
    100 reviews

    BAU WANGI DAN LEMBUT

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    Saya dah biasa guna produk Johnson Baby dan ia memang antara produk kepercayaan saya. Ia memang sesuai dan selamat untuk digunakan oleh bayi. Baunya wangi juga mewujudkan mood yang seronok untuk anak saya mandi. Selain itu , ia juga melembutkan kulit bayi. Sangat rekomen untuk ibu ayah yang berhajat untuk mencubanya 🙂

    5
  9. Karen Lee
    8 reviews

    My favourite

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    This is my all time bath shampoo. Yes it is, it’s mine, not my baby’s. She used this when she was a new born at the confinement center and everything was okay. I prefer to let her to use organic product so I didn’t continue to let her to use this when she get back home.

    Advantages: I’m a skin sensitive person and after use this shampoo, it is very suitable for me and gentle on my skin. I would recommend to use for those who love gentle bath shampoo and the price is affordable.

    Disadvantages: not organic product.

    Comparison: My daughter is using Buds (organic product) at the moment. The price is higher but it is definitely worth it. I can see differences as her skin smoother when she use Buds now.

    4
  10. Cristy Yap
    7 reviews

    Smell good and soft

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    I love Baby Johnson’s Baby Milk + Rice Bath because it’s smooth, soft and smell good when I put it on my baby’s body. It is good for baby’s body and my baby was happy after using this product.

    5
  11. Nur Arina
    812 reviews

    Anak-anak sukakannya

    4 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Best guna mandian johnson yang ni. Sangat lembut. Baunya..tersangat harum. Memang setiap kali mandi dengan mandian johnson ni,saya akan berasa begitu tenang dan selesa. Anak-anak pun suka dengan mandian ini

    4
  12. Aikoaiko25
    1052 reviews

    宝宝的皮肤很柔软的也很保湿的

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    现在我给我的女儿用着这个Johnson’s Baby Milk + Rice Bath的,用了几个月的宝宝的皮肤很柔软的也很保湿的冲了后我都喜欢嗅他的身体很香的,而且这个的价钱也蛮便宜下的。

    4
  13. Anelia23
    137 reviews

    Tidak pedihkan mata

    4 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Anak saya umur 3 tahun suka sangat mandian ni sebab dia tak pedihkan mata. So kalau terkena mata pon tak jadi masalah.

    Mandian johnson ni wangi sangat. Lepas sabun anak saya guna mandian ni, kulit dia terus rasa lembut dan lembap. Saya suka cium dia sebab bau wangi yang sangat sedap.

    4
  14. nadnaz02
    43 reviews

    Selembut sutera

    4 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Saya memilih johnson’s milk+rice sebagai sabun mandian harian saya kerana kulit terasa lembut dan lembap..sabun ini tidak mengeringkan kulit saya berbanding sabun sebelum ini…selain itu, bau yang wangi memikat hati saya untuk terus menggunakannya

    4
  15. leekahseng12
    323 reviews

    Highly recommended

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    A very highly recommended product! This is the most likely baby body shampoo I have used. The texture of my baby skin is very smooth and moisture every time after bath with Johnsons baby milk bath, a great smell will left on your baby skin.
    Good product!

    5
  16. 溦溦 林
    473 reviews

    leaves your skin as smooth and soft.

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    I’m in love with this product for my children during the past year, since I was more or less a week old and smells absolutely amazing and leaves your skin as smooth and soft.

    4
  17. Nurirah13
    365 reviews

    Selembut kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Saya menggunakan produk johnson ini sejak dari anak sulung lagi. Produk ini amat bagus dan tidak memedihkan mata. Buihnya yang lembut dan harum..selembut kulit bayi. Saya dan suami amat sukakan produk ini. Tidak seperti produk lain. Harganya juga berpatutan. Ada hadiah percuma lagi setiap kali pembelian pek berkembar. Sekarang anak saya yang berumur 7 tahun juga menggunakan mandian ini. Kami sekeluarga memang memilih produk ini untuk mandi.

    5
  18. ainie67
    68 reviews

    wangi dan lembut di kulit

    4 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Sabun ini sangat wangi dan sesuai dengan kulit anak saya.sabun ini melembutkan kulit dan tidak melekit.buihnya juga tidak terlalu banyak.

    4
  19. Niki Tay
    996 reviews

    Johnson’s Baby Milk + Rice Bath

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    a great product for when your little ones aren’t feeling the best!

    4
  20. leekahseng12
    323 reviews

    my family favorite

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Johnson baby milk + rice bath is my family favorite because we all love the smell.
    this is very moisture to baby skin too!
    used together with their lotion to get a better result!

    5
  21. Kellychan21
    501 reviews

    Best for baby

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    It is my family first choice of baby shower gel. It is tear free shower gel which is perfect for baby and kids. The fragrance is nice too.

    4
  22. cherrylee
    73 reviews

    gentle on skin

    4 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    I love Johnson baby bath, gentle on the baby’s skin. Feel fresh & smell good.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...