Hurix’s Sirap Ubat Batuk Gamat & Madu Plus

Product Details

Traditionally used for reducing phlegm, relief of cough, sore throat, hoarseness, body heatiness and cold.

 • Dosage : Adult: 2 tablespoon each time (15ml), 3-4 times daily. Children 6-12 years old: 1- 1½ teaspoon each time (5ml-7.5ml), 3-4 times daily. Children 1-5 years old: ½-1 teaspoon each time (2.5ml-5ml), 3-4 times daily
 1. Avatar

  Shika88
  649 reviews

  melegakan gatal tekak

  5 out of 5, reviewed on March 13, 2020

  Hurix’s Sirap Ubat Batuk Gamat & Madu Plus dapat kurangkan rasa gatal pada tekak… texture pekat dan berangin,, boleh juga diambil untuk campurkan dalam air suam and minum… batuk juga kurang dan mudah untuk keluar kahak…sakit tekak juga tidak terlalu lama selepas amalkan Hurix’s Sirap Ubat Batuk Gamat & Madu Plus..

  5
 2. Avatar

  Fyzadani01
  65 reviews

  Sirap Ubat Batuk Untuk Satu Famili

  5 out of 5, reviewed on March 12, 2020

  Cuaca yang tak menentu sekarang kerap menyebabkan badan kita jatuh sakit seperti demam, berkahak dan sakit tekak.Jadi untuk legakan penyakit saya sekeluarga menggunakan sirap batuk ini untuk melegakan sakit yang tidak selesa.Sangat bagus untuk cairkan kahak dan hilangkan sakit tekak.Dengan rasanya yang kurang manis dan rasa pudina yang asli.Lagi bagus dengan campuran gamat dan madu semestinya gabungan yang sesuai untuk tubuh badan kita.Harganya pun berpatutan dan saya sukakan kepekatan sirapnya.😉😉😉

  5
 3. Bagus

  5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

  Ubat batuk Hurix’s Gamat & Madu Plus ni banyak membantu. Sejak pertama kali cuba terus jatuh cinta. Masa tu berbotol-botol ubat batuk klinik minum tapi tak baik. Banyak petua juga dah cuba. Bila cuba yang ni alhamdulillah. Laki saya pun kata bagus. Kalau minum boleh terus rasa lega sikit batuk.
  Bukan setakat melegakan batuk tapi ianya untuk mengurangkan kahak, sakit tekak, suara serak, panas badan dan selsema.

  5
  1
 4. Noor Suria Che Din
  84 reviews

  Melegakan batuk dan sakit tekak

  5 out of 5, reviewed on December 4, 2017

  Ubat batuk Hurix’s Gamat & Madu Plus ni banyak membantu. Sejak pertama kali cuba terus jatuh cinta. Masa tu berbotol-botol ubat batuk klinik minum tapi tak baik. Petua juga dah cuba. Bila cuba yang ni alhamdulillah. Harga antara RM9.90 – RM12. Di Econsave paling murah RM9.90. Saya bekalkan 3 botol untuk ank saya. Mak mertua saya pun kata bagus. Kalau minum boleh terus rasa lega sikit batuk. Tapi satu botol ni boleh 4 kali (15ml) je untuk orang dewasa.

  Bukan setakat melegakan batuk tapi ianya untuk mengurangkan kahak, sakit tekak, suara serak, panas badan dan selsema. Kanak-kanak yang berusia 1 tahun ke atas boleh minum. Saya bagi Iman. Pedas dia kata. Rasa berangin sikit. Tak kuat sangat. Ianya adalah olahan dari sumber herba.

  5
  1
 5. Avatar

  RenNurfatihah50
  137 reviews

  Berkesan melegakan sakit tekak

  4 out of 5, reviewed on November 9, 2017

  Sirap Ubat Batuk Gamat & Madu plus Hurix’s ialah persediaan tradisional untuk mengurangkan kahak, melegakan batuk dan sakit tekak, suara serak, demam dan selesema..
  Saya memang sentiasa menyediakan ubat ini di rumah sebagai persediaan awal untuk kami sekeluarga.Rasanya sedikit pedas dan pekat namun masih boleh di consume oleh kanak² 1 tahun ke atas.Kami sekeluarga sudah lama menggunakan jenama Hurix’s ini dan saya mendapati sirap ubat batuk ini boleh melegakan sakit tekak dengan lebih cepat..penerangan penggunaan ubat dan dosage yang sesuai juga disediakan dalam kotaknya. Harganya affordable dan boleh didapati di semua drugstore, farmasi atau pasaraya berdekatan.

  4
  1
 6. Noor Suria Che Din
  84 reviews

  melegakan batuk

  4 out of 5, reviewed on November 5, 2017

  Bagus melegakan batuk

  4
 7. Avatar

  cikbunga49
  660 reviews

  Kurang berkesan untuk saya

  2 out of 5, reviewed on September 2, 2017

  Hurix sirap ubat batuk ni saya pernah minum untuk hilangkan batuk.
  Namun,ia kurang berkesan untuk batuk saya.
  Minum habis sebotol batuk masih tidak berkurangan.

  2
  1
 8. Avatar

  kesumadewi
  109 reviews

  Ubat batuk mujarab

  5 out of 5, reviewed on March 20, 2017

  Ubat batuk yang mujarab meredakan batuk berpanjangan dengan pati gamat plus

  5
  1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...