FAIZA Kurma Powder

Product Details

  • Specially made for large variety of kurma dishes such as chicken kurma, beef kurma, mutton kurma, vegetables kurma and etc.
  • Suitable for those who do not like spicy.
  • No Artificial Colour
  • No MSG
  • No Preservatives
  • 100 % natural products
  1. Anis89
    68 reviews

    Serbuk kurma lazat

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2020

    Sedap dan berbaloi beli kerana masakan menjadi dan lazat.Suami pun memuji dan anak-anak suka kannya..terbaik

    5
  2. Suraya Mohamad
    1 reviews

    Terus jatuh cinta

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2020

    First time beli last month.. biasa guna brand lain.. tp brand yg biasa guna tk de.. malas nak pergi kedai lain.. so amik je brand faiza ni.. tak sangka mmg sedap bila masak kurma.. mcm cukup rempah semua laa.. kebiasaannya mesti akan masukkan cili utk bg ras pedas tp dgn rempah kurma faiza.. sy tk perlu extra cili dah .. pekat pun pekat.. mmg sedap laa..

    5
  3. BumbleBee34
    321 reviews

    Masak nasi daging pun jadi

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    FAIZA Kurma Powder bukan setakat untuk masak lauk kurma je. Malah, saya menggunakan FAIZA Kurma Powder ni untuk memasak nasi daging. Dengan menggunakan FAIZA Kurma Powder pun nasi daging saya menjadi dengan cemerlang. Selain, itu jika masak kari saya pasti akan tambah sedikit FAIZA Kurma Powder untuk memekatkan lagi rempah dan kuah yang akan dihasilkan. Rasa memang power. Sedap.

    5
  4. Nurul Syakilah
    25 reviews

    Terbaik dan Sedap Rempah Kurma Faiza

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Start pakai rempah kurma sebab nak masakkan baby 10 bulan, ayam kurma. punyalah survey mana rempah kurma yang NO MSG, NO PRESERVATIVES, NO ARTIFICIAL COLOUR. Yes, REMPAH KURMA FAIZA the one. masak ayam masak kurma, baby suka, mak ayah suka. satu keluarga suka!

    5
  5. Riduan Halim
    136 reviews

    Serbuk kurma terbaik

    4 out of 5, reviewed on June 14, 2017

    Serbuk kurma ada pelbagai jenis di pasaran tapi kami memilih faiza kerana sungguh sedap dan amat memberikan kepuasan dalam makan masakan berasaskan kurma.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

İstanbul escort mersin escort kocaeli escort sakarya escort antalya Escort adana Escort escort bayan escort mersin

elazığ Escort escort ankara escort bayan izmir escort adana escort antalya escort bursa konya escort bayan hatay escort bayan