Euky Bear Eucalyptus Spray

Product Details

Euky Bear Eucalyptus Spray is a high quality, pharmaceutical grade eucalyptus oil in an easy to use aerosol. Euky Bear Eucalyptus Spray contains a special blend of eucalyptus oils which are noted for their quality and fragrance. The fragrance is fresh and clean and there is no residual odour.

 1. Avatar

  sabarina37
  378 reviews

  Pelbagai guna

  4 out of 5, reviewed on September 28, 2017

  EUKY BEARS EUCALYPTUS SPRAY tidak memberi kesan pada kulit saya sama sekali! NONE! Dan saya harus menyebutkan bahawa saya membersihkan hampir segala sesuatu dengan hanya itu dan kain, sebenarnya saya pergi begitu gila dengan membersihkan segala-galanya yang tetangga akan memikirkan keluarga Koala telah berpindah!

  Saya mencubanya di beberapa kesan permaidani kecil, dan ketika ia mendapat noda, ia mengambil banyak elektro siku (dan saya CARA untuk malas untuk melakukan itu setiap kali anak-anak saya menggugurkan makanan di lantai.) Jadi walaupun Saya sendiri tidak akan menggunakannya untuk dirawat
  Permaidani mencetuskan diri saya, ia adalah baik untuk mengetahui bahawa ia melakukan kerja. Adalah indah untuk mempunyai produk yang mempunyai pelbagai kegunaan!

  4
  1
 2. Avatar

  cikbunga49
  659 reviews

  Wangi dan selamat digunakan

  4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

  Spray ini memang selamat digunakan ri rumah kerana dibuat dari eucalytus bahan semulajadi yang selamat.
  Bau wangi untuk menghilangkan segala bau busuk yang ada.
  Memang berkesan.

  4
  1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...