EUBOS Urea 5% Shampoo
EUBOS Urea 5% Shampoo

EUBOS Urea 5% Shampoo

Product Details

Particularly mild.Providing cleansing and care for dry, itchy scalp and hair requiring special attention.

With panthenol, lactic acid, oligofructose, sea minerals and skin related lipids (derived from sunflower). Protects the skin’s natural barrierand relieves itching. Improves luster and combability.

 

UREA has many wonderful benefits. It is extremely hydrating and moisturising and really helps bring relief to dry skin.

It is a natural skin moisturiser.

Urea has an outstanding cleansing ability function.

Powerful hydrating properties.

Skin becomes smoother and more elastic.

Facebook Page

  1. Fazliana Haron
    1 reviews

    Bagus untuk rambut masalah kelemumur

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Saya telah cuba mcm2 jns shampoo utk merawa masalah kelemumur.. Syampoo ni sangat sesuai utk sesiapa yg ada masalah kelemumur.. Sy dah try mcm2 shompoo di pasaran.. Syampoo ni mmg terbaik.

    5



    0
  2. jasonyap112961
    3 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Ini ialah saya guna yang terbaik dengar lagi.
    Saya menyukai produk ini

    5



    0
  3. Joeyteohjx06
    3 reviews

    Wonderful

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    The product is very good! I have been looking for a shampoo which is suitable for my hair and my friend introduce this to me and it works! It really helps to moisturize my damaged hair.

    5



    0
  4. AnnaAqish9793
    3 reviews

    Shampoo hebat!!

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya sangat sukakannya. Shampoo ingin mengandungi serat yang mampu mengawal rambut saya daripada mengalami keguguran serta menghalang rambut daripada rosak. Kelemumur juga sudah berkurangan dan yang paling penting rambut kekal lembut dan Harum sepanjang masa. Semua orang patut memilikinya.

    5



    0
  5. ArmAzman62
    3 reviews

    Sangat berkesan!

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya sering mengalami gatal kepala dan masalah kelemumur dah bermacam produk saya guna sehingga lah guna produk ini terus berkesan. Sampai sekarang saya setia menggunakannya

    5



    0
  6. Chan RD
    5 reviews

    Rambut Segar

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    syampoo yg akn mmbntu mengatasi mslh2 yg sering dtakuti wanita..dengan ada nye syampoo nie, sume mslh dpt di atas..rambut lembut, wangi dan menyegarkan!

    5



    0
  7. JJlin Jinglok
    4 reviews

    Yeah

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Good it’s not expensive but useful

    5



    0
  8. noorafiqah9062
    2 reviews

    pengguna tegar

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    saya suka produk ini. trusted and worth for every penny. recommended for those who had problem with their hair. it will moisturize your hair and smells very good. please find this product and will confirm you will not regret!

    5



    0
  9. Samantha35
    6 reviews

    Very good

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Very good product. I have an itchy scalps due to eazema or occasional allergies. This product clense my scalps and my hair is smooth, without the irritation.

    4



    0
  10. Tan Lin
    1 reviews

    nice item

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Produk yang sangatt berkesan dengan kesan yang sangat effektif. Sangat disyorkan kepada semua yang menghadapi masalah kelimumur yang melampau. Harga sangat berpatutan dan murah berbanding produk yang lain.

    5



    0
  11. azreen9835
    3 reviews

    Your hair problem will be solve if you use this

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    My brother have bad hair condition like legit really bad one. I suggest him to go the pharmacy and try thid Eubos product for hair. Yeah, its 1 month after he used the product and now his hair really good, not dry anymore and most importantly the redness and itchy on the head gone like magic. Thankyou Eubos!

    5



    0
  12. thesyadidi89
    3 reviews

    Eubos Urea Shampoo

    5 out of 5, reviewed on May 30, 2018

    This shampoo is the best product i used ever.. my skin look fresh and moisture after using this product.. my friends said my skin looks nice and fair after using this.. I’ll definitely buy this product again and recommend this product to my friends

    5



    0
  13. nicholasnsc64
    3 reviews

    Nice Product

    4 out of 5, reviewed on May 27, 2018

    Great

    4



    0
  14. Juneku49
    3 reviews

    Love

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    This shampoo really is the best product i used ever.. i can feel the moisture after using this product.. my friends said my skin looks nice and fair after using this.. anyways I’ll definitely buy this product again and i will recommend u guys to buy this…

    5



    0
  15. cre8tone
    19 reviews

    nice shampoo

    3 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Great shampoo, gentle for my scalp, nice for my hair……. greatest shampoo

    I like it\\\’s texture and it\\\’s smell… hair smooth after using it and the dandruff also gone after using it…

    Try it and see for yourself how wonderful it is..

    3



    0
  16. CASSIE07
    3 reviews

    超值

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    买了回来 发觉味道十分香 泡泡也很多 无垢都能洗干净 大力推荐 买了不亏啊

    5



    0
  17. Excellent

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    This shampoo really is the best product i used ever.. i can feel the moisture after using this product.. my friends said my skin looks nice and fair after using this.. anyways I’ll definitely buy this product again and i will recommend u guys to buy this…

    5



    0
  18. BestReview13
    3 reviews

    Good shampoo in cleaning

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Experienced the product and feeling good on it.

    5



    0
  19. HuiWen62
    3 reviews

    Nice product

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    I experienced skin problem which always look dry. This product really helps in solving my problem. My skin become better after using this product.

    5



    0
  20. zahinsss67
    3 reviews

    padu

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    Sebelum ni sya pakai mcm2 shampoo dh utk menghilangkan kelimumur tapi x jugak menjadi malah semakin byk pulak pulak..Sejak saya pakai shampoo ni kelemumur saya berkurang. serious sya suka shampoo ni. malah rambut sya pun lembut dan wangi. Harga pun berpatutan. shampoo yg wajib beli utk sesiapa yg menghadapi kelemumur yg teruk dan selepas pakai ni terus jatuh cinta dgn shampoo ni

    5



    0
  21. atikah2275
    4 reviews

    WORKING SHAMPOO

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    This shampoo helped me from having dried skin on my head plus it can reduces my dandruff instead of keeping my skin to moisturize. Thus i love the texture very light and suitable for many types of skin

    5



    0
  22. abdmuaizs69
    3 reviews

    Hilang masalah kulit rambut

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    Produk terbaik, kelemumur hilang dan kulit rambut tak kering.. Terbaik!! Best!!!

    5



    0
  23. Joycelch9285
    3 reviews

    This does help alot.

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Dont have keep looking over your shoulder for any “white snow” while working. Keeps you at peace.

    5



    0
  24. Hor226198
    3 reviews

    Feedback

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    This shampoo helped me a lot. My skin disease has solved. After i use it, the skin slowly cure. It is worth for us to buy this product, it is quite effective

    5



    0
  25. Hor226198
    3 reviews

    Feedback

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    This shampoo helps me a lot. Before try before know. Once i tried this shampoo, it was a surprise to me. I shocked with the after effect. It was amazing.

    5



    0
  26. Danearn14
    3 reviews

    Good hair shampoo

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    I always have problem with my hair being too oily and itchy all the time. I was recommended by experts to use this shampoo and it helped me a lot and now I only use this shampoo because it solved my hair problem. Now my hair is not embarrassing to be shown to others and it is comforting as it no longer itch even after a long sweaty day. This is a need to buy shampoo to use.

    5



    0
  27. atieyn68
    3 reviews

    kelemumur dan kulit kepala gatal hilang

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Sebelum menggunakan syampu eubos, rambut saya sering mengalami kegatalan diakibatkan oleh kelemumur yang banyak. Kemudian rakan saya menyarankan supaya menggunakan syampu eubos ini. Sejak mula menggunakannya, kulit kepala saya terasa lebih segar dan gatal-gatal juga sudah hilang.

    5



    0
  28. Liana Nana
    9 reviews

    syampoo yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    shampu yang paling terbaikk… dah banyak kali gunakan… selalu kalau pakai syampu lain kelemumur kembali… syampu ni tidak… bertahun2 menahan gatal kelemumur… 2 bulan saya pakai… ini penyelesaian yang terbaikk.. skrg dah habis pakai… esok saya nak repeat beli lagi syampuu ni… i love this item…

    5



    0
  29. Christine8418
    1 reviews

    Nice and refreshing!

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    I am so in love with the product! I’ve been using so many different kind and different brands of shampoo before this, but nothing can compare to eubos shampoo! Feels fresh and clean fow few days after washing my hair. I’m a loyal eubos customer. Reccomended to all my friends and family, i’m so happy that everyone is happy with the products as well! Thanks eubos!

    5



    0
  30. syys8862
    2 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Having dandruff problem all this while! After using eubos shampoo, it have reduce my dandruff, it make my scalp more moisture and not as dry as before

    5



    0
  31. Aisyah
    26 reviews

    No more itchy scalp!

    3 out of 5, reviewed on April 27, 2018

    A friend of mine introduced this product to me. Honestly, I never tried EUBOS product before. So far I can see why my friend loves this shampoo. No more itchy scalp, lesser dandruff and i love it so much! This shampoo won\’t make your hair dry, trust me. Above all, it is affordable and you just need to use a small amount per application.

    3



    0
  32. anvinesha15
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    This product is a very good product that helps to reduce dandruff’s on my scalp and also to reduce itchiness on my head. ?

    4



    0
  33. Thomeyam53
    3 reviews

    脸干净多了

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    自从使用了这shampoo后,我脸上的情况有明显的好转,以前的我没自信出门,交朋友也要怕,现在使用了这个后脸蛋不但好了 人缘和自信也都好了!

    5



    0
  34. fnormala74
    3 reviews

    Best dan terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Terbaik dan fresh rasa menggunakan shampoo ini masalah kelemumur saya selesai setelah menggunakannya.

    5



    0
  35. aryan28
    5 reviews

    Wah syampoo yang hebat

    4 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    sebelum ni kepala asyik gatal2 tapi setelh mggunkan produk ni kelemumur dah hilang . Terima kasih EUBOS . Kini masalh klmumur sy dah hilang.

    4



    0
  36. maho100053
    3 reviews

    very good

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    i so very like like like this eubos urea shampoo this ites so good i good good like this

    5



    0
  37. Deepanath0428
    3 reviews

    Kelemumur berkurang dan tiada kegatalan rambut

    4 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    Sebelom nie dah banyak jenis shampoo yg sye gune..tapi dh mcm mcm shampoo sye gune smuenye same je..xde kesan dan kelemumur dan kegatalan kulit kepale saye same je..so satu ari nie sye jumpa kwn sye..dia rekomenkan shampoo nie kt..lepas 1 minggu sye gune shampoo nie kegatalan kulit kepale dan kelemumur sye pun berkurangan..thanks to my fren and thank to the company who created the product..the best.

    4



    0
  38. kaseng75
    2 reviews

    Best Shampoo EVER!

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Best Shampoo ever! Very soft and clean after bathing, very nice!

    5



    0
  39. Siti Linah
    5 reviews

    Selamat tinggal kelimumur!

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Saya dah Cuba macam2 jenis shampoo anti kelimumur. Hasilnya menyedihkan.. Rasa tak selesa sangat!
    Bila kawan perkenalkan product ni, yes I jatuh cinta dari penggunaan pertama! Kelimumur berkurang, kulit kepala terasa segar. Paling penting rambut senang nak urus..

    5



    0
  40. soolayhoon82
    141 reviews

    Works for Itchy Scalp

    4 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    First try in Eubos product is this Urea 5% Shampoo, it really work for itchy scalp and reduce your dandruff very well!
    Very gentle for your head skin and reasonable price! An ideal shampoo for whole family!

    4



    0
  41. ellylaii13
    1 reviews

    Effective

    4 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    I have eczema since young. Applied many types of lotion to no avail. This helps a lot to relieve my severe skin condition

    4



    0
  42. Nurul atikah
    1 reviews

    Shampo magic

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    SEbelum ini saya menggunakan pelbagai jenis produk untuk menghilangkan kelemumur dan masalah rambut yang tidak sihat,tetapi semuanya tidak berkesan sehinggalah saya menggunakan shampo EUBOS.ianya sangat berkesan malah sangat wangi dan rambut lebih lembut,terurus dan masalah kelemumur hilang.saya sangat gembira.

    5



    0
  43. Syahir92
    3 reviews

    Kepala hilang gatal

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Shampoo yang paling ok setakat ini pakai. Tengah panas pn kepala kurang gatal. Sangat memuaskan dan harga yang berpatutan

    5



    0
  44. Shairah48
    2 reviews

    Kulit kepala saya dah tak gatal dah..

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Hasil daripada menggunakan syampoo ni sekarang kulit kepalas sy dah tak gatal dah..kelemumur pun dah tak de.

    5



    0
  45. emilliakamarlis62
    196 reviews

    Mengurangkan kegatakan kulit kepala

    4 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Syampu Eubos Urea 5% memang bagus untuk pengurangan kegatalan kulit kepala. Sebelum ini saya telah menggunakan pelbagai Jenis syampu namun hasilnya tidak sebagus Eubos. Malah, kelemumur yang ada juga semakin kurang. Syampu INI memang saya sarankan untuk pengurangan kelemumur Dan kegatalan kulit kepala.

    4



    0
  46. hpeng61
    6 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    tis product is absolutely good

    5



    0
  47. ainul74
    3 reviews

    Sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Saya pernah menggunakan produk ini dan ianya sangat berkesan utk saya. Sblum ini dah byk produk yg saya gunakan utk menjaga rambut, tetapi kebanyakannya tak sesuai. Slps menggunakan produk ini, rambut saya tidak lagi gugur sprti dahulu dan kulit kepala rsa sgt selesa. Kelemumur pun tiada! Sgt mengesyorkan utk sesiapa yg ingin menjaga kesihatan rambut!

    5



    0
  48. Nur_65
    3 reviews

    Rambut tidak berminyak lagi

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Sebelum mengunakan syampu ini rambut sering Kali berminyak selepas melakukan aktiviti seharian. Setelah dua tiga Kali mengunakan nya rambut jadi lebih selesa Dan tidak berminyak lagi.

    4



    0
  49. Raizul29
    3 reviews

    Kelemumur tiada lagi

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Sgt berpuas hati dgn product ini. Dulu slalu rase gatal di kepala.. Bila garu jatuh kepingan kelemumur. Sungguh malu. Selepas memakai product ini masalah sudah berkurangan

    5



    0
  50. Chloe9689
    4 reviews

    Shampoo helps lessen irritation on scalp

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    My scalp became less itchy after using this shampoo

    5



    0
  51. Nurin26
    10 reviews

    MY FAVOURITE SHAMPOO EVER

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Ia sangat menghidratkan dan melembapkan dan benar-benar membantu membawa kelegaan kepada kulit kering.
    Ia adalah pelembap kulit semula jadi.
    Urea mempunyai fungsi kebolehan pembersihan yang luar biasa.
    Ciri penghidratan yang berkuasa.
    Kulit menjadi licin dan lebih elastik.BESTTT SANGAT!!!

    5



    0
  52. Firdhaus_1684
    3 reviews

    menyesal tidak tahu shampoo banyak membantu saya

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    seperti yang saya katakan memang rugi saya sebab lambat mengetahui kebaikan yang ada pada shampoo banyak membantu kulit kepala saya

    5



    0
  53. Firdhaus_1684
    3 reviews

    eubos amazing

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    I already use this shampoo, such amazing changes to my hair.. it make my hair more healthier rather than befor

    5



    0
  54. KidRidzuan8525
    2 reviews

    Rugi tak jumpe awal-awal

    4 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Macam2 syampu saya guna untuk hilangkan kering di kulit kepala. Semua tak sesuai. Jadikan kulit kepala saya lebih berminyak. Sekarang kulit kepala kembali sihat dan rasa puas hati sangat2. ☺

    4



    0
  55. Idah210124
    7 reviews

    Menyesal tak beli awal awal

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Huhuhu rasa menyesal betul tak beli shampoo ni awal awal sebab memang sangat berkesan menghilangkan kelemumur yang dah bersarang kat kepala ni. Kalau korang memang berkelemumur kat kepala baik korang cepat cepat pergi beli shampoo ni.. Memang dijamin puas hati sangat sangat. Lagi satu yg bestnyer rasa nyaman je kulit kepala dgn shampoo ni. ☺️☺️☺️

    5



    0
  56. SalinaSalihudin
    76 reviews

    Make my scalp healthier

    4 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Wearing head scarf almost the whole day everyday makes my hair so dry and my scalp itchy. After trying this syampoo few times, there’s no more itchiness on my scalp and my hair become more healthier. K

    4



    0
  57. huanyee12391
    3 reviews

    good product

    4 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    my skin become good while i use it

    4



    0
  58. Liana Nana
    9 reviews

    awesome product

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    baru sekali mencuba terus jatuh cinta…
    kegatalan kulit kepala hilang… kelemumur hilang… kepingan kelemumur hilang… paling penting saya boleh katakan “bye2” rambut gugur… ia shampoo yang sangat berbaloi dan paling penting ia menyelesaikan masalah kulit kepala saya yg ditanggung selama 5 tahunn… i love EUBOS…

    5



    1
  59. amberkok91
    3 reviews

    这产品太棒了!

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    在朋友的介绍下买了这个产品 ,皮肤一向来都不能乱用产品 因为皮肤太容易敏感和泛红了!可是用了这个过后皮肤没有敏感 没有泛红 还很滑 味道也可以接受 大力推荐这个产品!?????

    5



    0
  60. Delsonzale09
    3 reviews

    kelemumur tiada lagi

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    saya sudah menggunakan product ini selama beberapa bulan. dan hasil yg sangat memuaskan.kelemumur saya sudah berkurangan.saya sangat gembira

    5



    0
  61. Ed Lai
    3 reviews

    Great Products!

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    It work well on me.!

    5



    0
  62. mad_1761
    3 reviews

    My itchiness has gone

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    This product works great to me.It reduces my itchiness on scalp an moisturised my scalp.Affordable prices.Contains less harmful chemicals.Say no more to dry and itchy scalp!

    5



    0
  63. suet9958
    9 reviews

    great product

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    my hair was very dry since i was young. I had tried every products to moisture my hair , but none of it could save my dry hair.However, when I met with this product, EUBOS urea 5% shampoo , my hair turns healthy and looks good . It is hydrating and moisturize my dry hair as well.This shampoo save my dry hair as well.

    5



    0
  64. Noor Azhar
    71 reviews

    Eubos Urea 5% Shampoo

    5 out of 5, reviewed on April 1, 2018

    Having a dry and itchy scalp definitely will affect your appearance especially when you’re wearing hijab in hot days. I am so glad to own this Eubos Urea 5% Shampoo as it seems perfect to understand my hair needs. This product was made in Germany has a mild formulation that contains 5% urea, glycerin, lactic acid, panthenol, nourishing lipids (derived from sunflower) and sea minerals which helps to protect against dryness and relieves itchiness. Free from perfume, alkaline soap and colorants, with physiological pH, definitely a safe and healthy choice to make me stay fresh, clean and confident doing my routine job.

    5



    0
  65. Khalil Anas
    66 reviews

    KELEMUMUR PUN HILANG

    5 out of 5, reviewed on April 1, 2018

    PERTAMA KALI MENGGUNAKAN EUBOS Urea 5% Shampoo, KELEMUMUR SAYA MAKIN HILANG. SEBELUM INI, WALAUPUN RAMBUT SAYA PENDEK TETAP ADA MASALAH KELEMUMUR. SAYA TIDAK SELESA APABILA BERHADAPAN DENGAN SEMUA ORANG KERANA RISAU AKAN KELEMUMUR YANG JATUH PADA BAJU SAYA LEBIH-LEBIH LAGI APABILA BEKERJA. KINI PRODUK EUBOS Urea 5% Shampoo MEMBUATKAN SAYA YAKIN DAN BERASA SELESA DISEBABKAN MASALAH YANG SAYA ALAMI KINI TIADA.

    5



    0
  66. Syarifah Fyairus
    101 reviews

    RAMBUT SAYA KEKAL SIHAT

    5 out of 5, reviewed on April 1, 2018

    SEMENJAK MENGGUNAKAN PRODUK EUBOS Urea 5% Shampoo INI, RAMBUT SAYA KEKAL SIHAT. SEBELUM INI KEGUGURAN RAMBUT TERLALU BANYAK DAN KELEMUMUR TIDAK HILANG. PELBAGAI PRODUK SAYA GUNA UNTUK MENGEKALKAN KESIHATAN RAMBUT AGAR SAYA TIDAK MERASA RIMAS. KINI SAYA TIDAK PERLU RISAU LAGI.

    5



    0
  67. Chen2nat08
    44 reviews

    Itchy Scalp Begone!

    5 out of 5, reviewed on March 28, 2018

    Since I got pregnant, hormonal changes has inflicted me with uncontrollable acne and itchy scalp. While I still am unable to find a solution for my face, I am glad that Eubos Urea Shampoo has solved my itchy scalp. When I first got my hands on it, I was a little worried about the urea content and the smell of it because scent is really important to me. Pleasantly -surprised to find out that it did not smell bad at all – just a tinge of uric acid smell. While shampooing my hair, I have to say….when they coined the term “Squeaky clean” they must have had this shampoo in mind. Literally, while rinsing out my hair, I could hear the squeaking hahaha…. At first I was worried it meant that it was going to dry out my hair but after trying it for a week…my hair was not only smooth and moisturized… my scalp is no longer itchy!!! Yippee!!! I did try many different brands of shampoo thinking that the itchy scalp was probably due to dryness but it continued to itch. Eubos Urea Shampoo has really solved my problem. Thank you!

    5



    0
  68. SarahZainal01
    3 reviews

    Heal dry and itching scalp

    5 out of 5, reviewed on March 28, 2018

    This product works great to me.It reduces my itchiness on scalp an moisturised my scalp.Affordable prices.Contains less harmful chemicals.Say no more to dry and itchy scalp!

    5



    0
  69. Sarah
    130 reviews

    Great for itchy scalp

    4 out of 5, reviewed on March 26, 2018

    I’ve been using this product for a week. Memang berkesan untuk merawat kegatalan kulit kepala. One thing that I noticed, bau nya tidak wangi seperti syampu lain kerana ia bebas bahan pewangi. It is good but I do not really like how it smell. Rambut rasa sedikit kesat semasa ingin membilas selepas syampu. But overall, syampu ni mmg bagus dan berkesan dalam merawat kulit kepala yg gatal.

    4



    0
  70. Khong Winnie
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on March 18, 2018

    This is an anti dandruff shampoo and it works like a beauty. To those having hair issues especially after labour this should be in ur showering needs. satisfaction guarenteed!This is also
    a good shampoo product with many wonderful benefits. It is extremely hydrating and moisturizing and it helps to bring relieve to dry skin as well

    5



    0
  71. Adi Shema
    3 reviews

    DON'T JUDGE A BOOK BY IT'S COVER

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    “Don’t judge a book by it’s cover”,itu lah pepatah barat yang sinonim dengan rupa fizikal dengan fungsinya.Jika kita melihat bentuk luarannya,sebesar zarah pun tidak terlintas difkiran kita bahawa produk ini sebenarnya shampoo kerana bentuk nya seperti pencuci muka.Jika kita tidak peka dengan apa yang kita beli,sudah tentu kita sapukan produk ini di wajah kita

    5



    0
  72. 霸诞 黄
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Good i love

    4



    0
  73. AireenReez08
    3 reviews

    Biasa biasa

    3 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Okay la, kelemumur saya berkurangan

    3



    0
  74. loh23272721
    4 reviews

    nice and good product

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    I purchased one of your products last year when I was on vacation skiing (a little thing of essential oils that says to rub on wrists and temples [one of our Solid Scents]). I been having major panic attacks and randomly decided to rub it near my nose and on my wrists…. I am so relieved to say that my several day long panic attack is finally giving me a break! Thank you so much for making this.

    5



    0
  75. leeseng9312
    3 reviews

    nice

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Nice

    5



    0
  76. Tris9087
    3 reviews

    Good product

    3 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Problem solve. A best product I ever use to solve my foot problem. It can recover faster than your expectation. A good product to be recommend.

    3



    0
  77. Ooi Wei Jie
    17 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    I have use this for a while and feel great with the product because it doesnt make my skin feel ichy. It is also very nice for the hair as it resolve my dry hair problem.

    5



    0
  78. Nadia Nanad
    3 reviews

    Kulit kepala bersih

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Bila mencuci sangat bersih. Kelemumur dekat kepala pun berkurang dan tidak ada gatal-gatal pada kulit kepala.

    4



    0
  79. Jayaletchumi04
    3 reviews

    Best for natural skin moisturizer

    4 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    It helps to relieve the scalp skin dryness and keep moisture. I would say this is a best product for extremely hydrating and mosturising to help scalp dryness.

    Thank you EUBOS for such a great product. ?

    4



    0
  80. sawbengkok97
    1 reviews

    Best

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    this is an anti dandruff shampoo and it works like a beauty. to those having hair issues especially after labour this should be in ur showering needs. satisfaction guarenteed!

    5



    0
  81. Raymond Wong
    1 reviews

    Well skin product

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    I have use this for few months and feel great with the product because it doesnt make my skin feel ichy, but on the other hand i dont feel good with the smell

    4



    0
  82. Amirul Khalisah
    2 reviews

    KLEMUMUR HILANG TERUS

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Sebelum ni rambut saya selalu rosak.. bila saya pakai syampoo ni rambut saya kelihatan lembut, kelemumur hilang dan rambut saya susah gugur

    5



    0
  83. Kokomilo9680
    3 reviews

    Produk bagus

    4 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Prodok amat bagus bagi mengatasi masalah kelemumir yang kritikal

    4



    0
  84. Norathirah199546
    3 reviews

    say no more to scalp problem!

    4 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    This is so perfect for those yang mengalami kulit kepala kering and got dandruff! Melegakan kulit kepala especially yang wear scarf and hijab ❤❤❤

    4



    0
  85. 莉薇 陈
    6 reviews

    so so

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    After use it for few times,my scalp reduces and Satisfy with this product. Anyone who have problem with hair scalp,i recommend u to try this first

    5



    0
  86. inas4263
    3 reviews

    whats on my mind

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    this is an anti dandruff shampoo and it works like a beauty. to those having hair issues especially after labour this should be in ur showering needs. satisfaction guarenteed!

    5



    0
  87. Hazim Hasan
    3 reviews

    Shampoo terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2018

    Bagi pengidap kelimumur, shampoo ini sesuai digunakan dan terbukti telah mngurangkan kelemumur di kulit kepala saya. Bau pun wangi dan selesa di pakai.

    5



    0
  88. QID67
    6 reviews

    Shampoo Terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2018

    Inilah shampoo yang terbaik pernah saya guna sebelum ini bermacam-macam shampoo yang saya gunakan tapi satu pun tidak meninggalkan kesan yang baik tapi selepas saya temui shampoo ini terus saya rasa suka dan gatal di kulit kepala pun terus hilang

    5



    0
  89. Khairul Nizam
    3 reviews

    Best moment

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2018

    Sebelum ni saya guna mcm2 produk untuk hilangkan kelimumur. Apabila saya menggunakan produk ini tiada lagi kelimumur yg saya hadapi. Kelimumur juga hilang dalam sekelip mata. Jangan terlepas untuk menggunakan produk ini

    5



    0
  90. Boll68
    3 reviews

    Review produk

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Nice

    5



    0
  91. Norhidayah75
    1 reviews

    Shampoo yang terbaik untuk menghilangkan kelemumur

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Inilah shampoo yang terbaik pernah saya guna sebelum ini bermacam-macam shampoo yang saya gunakan tapi satu pun tidak meninggalkan kesan yang baik tapi selepas saya temui shampoo ini terus saya rasa suka dan gatal di kulit kepala pun terus hilang..

    5



    1
  92. Rahizal Rahim
    6 reviews

    My head no itchy and scalp anymore

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    After use it for few times,my scalp reduces and Satisfy with this product. Anyone who have problem with hair scalp,i recommend u to try this first..

    5



    0
  93. Mohdzainibinali82
    6 reviews

    Trusted product

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Serius sangat priduk ini sangat berkesan di abad yang serba moden. Guys kamu kena guna produk ini. Rambut kamu akan hilang dan bersih dari segala kejahatan kelimumur, bukan itu sahaja buat rambut kamu nampak lebih segar dan halus fuh. Saya telah menggunnakannya. Dengan harga yang berpatutan dijamin buat ramai pengguna lebih yakin dengan produk ini.

    5



    0
  94. Luciasye31
    4 reviews

    Review

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Nice!

    5



    0
  95. Anisnabilah45
    9 reviews

    The best product

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    This product is powerful hydrating properties. It protects my skin’s natural barrierand relieves itching. It improves luster and combability. This product is best because it free from perfume, paraben, colorant and alkaline soap.

    5



    0
  96. Nurulshammimi27
    2 reviews

    So Good for my hair treatment!!

    0 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Syampu ni sangat berkesan dan dapat menghilangkan kelemumur dengan cepat. Ia juga mampu memberi keselesaan kepada saya terutama sekali bila saya keluar bersama rakan-rakan. Walaupun banyak syampu-syampu jenama lain yang lebih popular namun saya lebih memilih syampu ini sebagai pilihan utama saya.

    0



    0
  97. Ezriq Uben
    3 reviews

    Shampoo Abad Ini

    4 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Ketahuilah banyak produk shampoo tidak sesuai dengan rambut kita. kelemumur, rambut gugur dan masalah rambut lain semua dapat di selesaikan

    4



    0
  98. Ashley1345
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    This product is very helpful and it’s not too dry. I bought this and it helps me a lot. Of course, my kelimumur have disapeared.

    4



    0
  99. Jeffery91
    2 reviews

    Trusted product

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    As I age, my skin becomes dryer especially in the nose, chin and under eye areas. It became crucial for me to find a product that is clinically-certified and safe to use to help me combat my dry skin areas.

    After using EUBOS Urea 5% Face Cream for a few times, the dry areas of my skin are softer and are no longer peeling. My skin is smooth and moist all the time and there is no redness. I felt no pain when applying the cream to my dry skin areas. It really is the best solution for those with dry skin!”

    5



    0
  100. shahirinazhar98
    1 reviews

    Dijamin hilang kelimumur

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Produk yang sangatt berkesan dengan kesan yang sangat effektif. Sangat disyorkan kepada semua yang menghadapi masalah kelimumur yang melampau. Harga sangat berpatutan dan murah berbanding produk yang lain.

    5



    0
  101. Razman Abdan
    3 reviews

    Jangan beli!!!

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Serius jangan beli produk ni sbbnya sekali beli pasti akan repeat order lagi. Family saya semua guna and memang berkesan utk kanak2 dan org dewasa. Masalah kelemumur skrg tiada lagi. Yg penting jimat sbbnya shampoo 2 kali je seminggu.

    5



    0
  102. atinzaf65
    3 reviews

    I like it

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Saya ada mslh kelimumur sejak sekolah.macam-macam syampu cyba guna tapi masih banyak.bila jumpa produk ini kelimumur makin berkurangan..i like it

    5



    0
  103. Amber92
    5 reviews

    Awesome product!

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    I love this product very much! Very suitable for my hair type. My scalp is less itchy and has less dandruff after using just a week! Highly recommended to buy this!

    5



    0
  104. adilmohdrais53
    3 reviews

    Shampoo Kelimumur

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Sejak saya pakai shampoo ni,kelimumur di rambut saya semaking kurang.Produk ni memang berkesan terutamanya bagi mereka yang mengalami masalah kelimumur yang teruk seperti saya. Produk ni jugak memberi kesan seawal seminggu untuk menampakkan perubahan selepas menggunakannya. Jadi,saya syorkan untuk membeli produk ini agar masalah kelimumur dapat diatasi.

    5



    0
  105. intanmrzh91
    6 reviews

    GOOD PRODUCT!

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    saya mengalami masalah kulit kepala berminyak dan kelemumur. lepas pakai shampoo ni, kulit kepala saya dah kemali normal dan rambut lebih sihat. sekarang shampoo dah nak habis. saya akan repeat order lagi 🙂 thanks for this good product!

    5



    0
  106. MissNina Nina
    3 reviews

    shampoo magic

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    sebelum menggunakan shampoo Eubos, saya mempunyai masalah lengkap kulit kepala seperti kelemumur,kulit kepala gatal dan rambut gugur .Tapi semenjak menggunakan shampoo Eubos yang saya gelar shampoo magic saya ni semua masalah saya di atas hilang dalamasa yang singkat , I LOVE EUBOS

    5



    0
  107. Nur Sakinah
    1 reviews

    Good product ???

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    As I age, my skin becomes dryer especially in the nose, chin and under eye areas. It became crucial for me to find a product that is clinically-certified and safe to use to help me combat my dry skin areas.

    After using EUBOS Urea 5% Face Cream for a few times, the dry areas of my skin are softer and are no longer peeling. My skin is smooth and moist all the time and there is no redness. I felt no pain when applying the cream to my dry skin areas. It really is the best solution for those with dry skin!”

    5



    0
  108. Junny Lai
    3 reviews

    Dandruff Problem No More

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Using this product, dandruff problem is solved. Good product.

    5



    0
  109. Kang Andy
    12 reviews

    Fresh

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Feel very fresh every time using it. I really like its smell. Would recommend to my friends.

    5



    0
  110. Saya Disini
    3 reviews

    terbaikkk

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Saya amat menyukai produk ini.kelumumur yang banyak telah hilang setelah sy menggunakkan produk ini. Kulit kepala saya terasa bersih dari kekotoran dan debu serta segar dan ringan. ? Eubos sangat disyorkan?

    5



    0
  111. Mieyra Amieyr
    2 reviews

    Baik untuk rambut yang mengalami masalah

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Baik untuk kegunaan seharian kerana ia terdapat banyak kelebihan lebih-lebih lagi jika yang menggunakan tudung..kerana sentiasa fresh saja.serta rambut sentiasa menjadi sihat dan wangi serta mudah di urus dan rambut saya yang bercabang kini mulai menjadi lebih sihat.

    5



    0
  112. Nov Lins
    3 reviews

    out of 5 star !!

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Saya seorang wanita yang berhijab. Antara cabaran yang dihadapi untuk seorang wanita yang berhijap ini adalah apabila bekerja dan terdedah di bawah sinaran matahari membuatkan kulit kepala saya berasa tidak selesa, berpeluh dan gatal. Alhamdulillah setelah saya menggunakan produk Eubos Urea ini, setiap penggunaan menunjukkan kesan yang amat berbaloi, saya berasa kulit kepala saya segar sepanjang masa dan tidak gatal lagi! Terima kasih Eubos Urea Syampoo.

    5



    1
  113. NURIZYAN62
    2 reviews

    Shampoo ajaib!

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Alhamdulillah, saya mengalami masalah kelemumur yang sangat teruk. Saya terpaksa membotakkan kepala saya kereta kelemumur saya. Tapi selepas saya menggunakan shampoo ini, kelemumur saya berkurangan dan hilang. Saya sangat menyarankan produk ini.

    5



    0
  114. zatiyati9832
    1 reviews

    Kelemumur berkurang

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Sangat membantu saya yang mempunyai masalah kelemumur. Tidak merosakkan rambut dan baunya juga tidak busuk.

    5



    0
  115. Mudin83
    3 reviews

    Menghilangkan kelimumur.

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Eubos urea shampoo ini dpt menghilangkan kelimumur dan kegatalan kepala..ia juga dpt melembatkan rambut dan membuatkan rambut saya wangi dan lembut.

    5



    0
  116. Dk C't Zahara
    5 reviews

    Providing cleansing

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Shampo yang sangat bagus untuk membersihkan kulit kepala daripada rasa gatal yang sering mengangu. Produk yang sesuai untuk menghilangkan dandruff & menyegarkan kulit kepala.

    5



    0
  117. Ooi Wei Jie
    17 reviews

    Eubos urea shampoo

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    This product was very good compare to other brand. It can make you very moisturising and with a good smell for the whole day. Now i stick with this brand usually.

    5



    0
  118. roroyu51
    3 reviews

    EUBOS Urea 5% Shampoo

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Smells very nice. My hair came out really clean and looked really healthy. My dandruff isn\’t completely gone but it\’s 90% better so I\’m happy. Recommended to all of you.

    5



    0
  119. Sha24
    18 reviews

    The best shampoo

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Shammpoo ni mmg best sgt2…rse bersih dan segar…sgt2 recommend…bestttt

    5



    0
  120. izzatiesabre18
    6 reviews

    memang best..

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    da tak gatal kepala saya bile pakai syampoo ni..

    5



    0
  121. nazrulamir52
    3 reviews

    Syampo yang bagu

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Saya dah gunakan syampo ini selama sebulan. Hasilnya sangat memberangsangkan.

    5



    0
  122. Nice product

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    This product was very good compare to other brand. It can make you be fresh for the whole day. In the pass, I was using other brand shampoo, but now I am using this brand.

    5



    0
  123. johnma61
    3 reviews

    Nice shampoo

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    I have dry skin and this makes me moody all the time.Everything seems to be better since I start to use this brand of shampoo, it really helps me a lot .

    5



    0
  124. Pablo El Patron
    2 reviews

    Produk kelulumur

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Produk ini sangat baik dan sejuk bila dilumurkan dengan air. Saya berpuas hati dengan produk ini.

    4



    0
  125. Kahchin9641
    15 reviews

    A good product

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    This product was very good compare to other brand. It can make you be fresh for the whole day. In the pass, I was using other brand shampoo, but now I am using this brand.

    5



    0
  126. Sh Hazirah
    6 reviews

    Rtiada lagi masalah kelumumur

    5 out of 5, reviewed on February 3, 2018

    Rambut tidak berminyak dan kulit kepala saya lebih sihat tanpa kelumumur. Saya sangat gembira jumpa produk ni. Produk yang bagus dan saya akan rekemenkan kepada rakan2 saya yang turut mengalami masalah kelumumur.

    5



    0
  127. Gesh Apple
    9 reviews

    Dry skin and Itch Scalp

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    It’s a better shampoo selection if you’re having dry and itchy scalp problems. This shampoo also reduces dandruff problems and makes the hair better altogether.

    5



    0
  128. serene031876
    6 reviews

    Goodvproduct

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    skin is moisture and become smooth

    5



    0
  129. Iera Ziera
    3 reviews

    EUBOS Urea 5% Shampoo

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2018

    Okay so saya mmg dari dulu lagi ada masalah kelemumur tau. Mmg dh banyak lah shampoo saya guna termasuklah di drugstore, dan mencuba bermacam2 rawatan tradisional tp still tk berkurang. And then, saya terjumpa EUBOS Urea 5% Shampoo. Mula2 ragu jugak, berkesan ke tp bila dh baca review yg banyak mengatakan berkesan, so saya cuba and yeah, it really works well! Skrg ni pun tgh dlm recovery level dan insyaAllah tk lama lagi saya yakin hilang ?

    5



    0
  130. Ibrahim Arbain
    3 reviews

    sangat puas hati

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    produk ini sgt bagus untuk penjagaan rambut gugur dan kelemumur

    5



    0
  131. Ezaidi Jailani
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Particularly mild.Providing cleansing and care for dry, itchy scalp and hair requiring special attention.This is a good shampoo product with many wonderful benefits. It is extremely hydrating and moisturizing and it helps to bring relieve to dry skin as well

    5



    0
  132. Wadiy
    6 reviews

    Terima kasih EUBOS urea 5% shampoo!

    4 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Shampoo yang boleh merawat dan menghilangkan masalah kelemumur. Jangan risau tentang kandungan shampoo selain dijamin halal dan selamat penggunaannya ke semua permukaan kulit kepala yang sensitif.

    4



    1
  133. Moshi Gills
    3 reviews

    Baik untuk rambut gatal dan berkelimumur

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    100% disyorkan untuk anda yang mempunyai masalah kulit kepala..selepas mengunakan syampu urea..rambut saya lebih sihat dan mudah di urus…sebelum mengunakan syampu ini..rambut saya kelihatan agak gersang dan tidak sihat..agak memalukan jika saya ingin mengayakan rambut saya…tapi setelah memakai syampu ini..masalah sebegitu tidak timbul lagi.?

    5



    0
  134. Shafawie32
    3 reviews

    kurang kelemumur

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    sgt bagus utk yg ada masalah kulit kepala

    5



    0
  135. Lololkiller26
    6 reviews

    Good products

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    This is a good shampoo product with many wonderful benefits. It is extremely hydrating and moisturizing and it helps to bring relieve to dry skin as well

    5



    0
  136. Nurbaiyah199714
    4 reviews

    Kelemumur hilang

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Saya telah mencuba pelbagai jenis Shampoo dan produk..
    Namun hasilnya mengecewakan ..
    Setelah saya mencuba eubos shampoo
    Kelemumur saya berkurang
    Dan kini saya bebas kelemumur…

    5



    0
  137. Juliani19
    6 reviews

    Bersih dan segar

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Saya amat menyukai produk ini.kelumumur yang banyak telah hilang setelah sy menggunakkan produk ini. Kulit kepala saya terasa bersih dari kekotoran dan debu serta segar dan ringan. ? Eubos sangat disyorkan?

    5



    0
  138. jujurei9648
    3 reviews

    kelemumur berkurang

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Sebelum ni sya pakai mcm2 shampoo dh utk menghilangkan kelimumur tapi x jugak menjadi malah semakin byk pulak pulak..Sejak saya pakai shampoo ni kelemumur saya berkurang. serious sya suka shampoo ni. malah rambut sya pun lembut dan wangi. Harga pun berpatutan. shampoo yg wajib beli utk sesiapa yg menghadapi kelemumur yg teruk dan selepas pakai ni terus jatuh cinta dgn shampoo ni

    5



    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...