Electrolux Steam Iron with Resilium Soleplate

Product Details

Command crisp creases and win out over wrinkles with the Electrolux Steam Iron with Resilium Soleplate.

Key Features

  • The scratch resistant soleplate with RESILIUM coating and 500 steam holes on this powerful Electrolux iron gives you even steam output and heating for unbeatable ironing performance.
  • This safe steam iron has 3 way auto shut off with beef and blinking safety alert so you can iron without a worry.
  • Reach tricky areas easily with the PRECISION stainless steel nose tip on this lightweight Electrolux iron.
  1. Hilmi01
    3 reviews

    Best

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Best produk ni. Saya beli kan ni untuk isteri saya. Seronok betul dia. Hehe. Lepas ni nak bagi hadiah dekat mak saya pula. Sebab senang nak guna. Tak mudah melekat pada pakaian. Isteri saya cakap bila guna ni terus laju je ber gosok. Tak perlu ambil masa yang lama pon. Best2. Sangat recommend.

    5
  2. qayxee06
    3 reviews

    SESUAI UNTUK KERJA BERAT

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Berat Dan kualiti plat besi itu sesuai untuk penggosokkan pakaian yang berat Dan tebal. Penggunaan selamat Dan tiada overheat ke pemegang seterika itu. Amat digalakkan untuk yang kerja berat seperti dobi

    5
  3. ferdizetty37
    493 reviews

    Iron dengan fungsi safety features

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2017

    Ada fungsi safety feature yg lebih selamat utk digunakan,sy x perlu risau baju rosak ketika mnggosok mnggunakan Electrolux Steam Iron ni.Tapaknya mmpunyai Resilium Soleplate yg mmpunyai kesan pemanasan optimum dan permukaannya diperbuat dri logam non stick.Mmg sgt berbaloi mnggunakannya,harga pun berpatutan dan sy dh gunakan iron ni selama 2 tahun,tiada sebarang masalah lg.Mmg tahan lasak & berkualiti tinggi.

    5
  4. Jenny Tan
    21 reviews

    100% recommended

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    It’s nice and perfect for all cloths. 100% recommended for household

    5
  5. AieenDeen28
    900 reviews

    Ada Safety feature

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Tapaknya jenis yang non-stick so senang sikit nak gosok pakaian.Yang bagusnya,ianya ada safety feature yang mana jika kita biarkan i.e. lebih 2 minit, bekalan elektrik akan diputuskan secara automatik. Maknanya masa gosok baju then tiba-tiba telefon berdering dan kita angkat dan cakap-cakap. Lepas tu elektrik diputuskan. Kalau nak guna kembali just gerak-gerakkan sterika ni dan berfungsi seperti biasa.

    5
  6. irfan12345696
    96 reviews

    worth of buying

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    i bought for my mum, as mothers days gift, she really like it and love ironing, good quality but a bit expensive. but yet worth it

    5
  7. UmarHarraz10
    116 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    No more stress in accidently burning my dress using normal iron. I can say this product is really reliable and durable. B

    5
  8. JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Sesuai untuk semua jenis pakaian

    5 out of 5, reviewed on December 17, 2016

    Bagi yang suka penampilan yang kemas dan bergaya. Electrolux Steam Iron with Resilium Soleplate adalah product terbaik. Boleh menggosok baju pada bila-bila masa sahaja. Tidak perlu risau lagi apabila hendak ke tempat kerja atau berjumpa kawan-kawan. Pakaian akan sentiasa kemas dan cantik. Boleh juga dihadiahkan product ini untuk keluarga. Mereka pasti suka dan berpuas hati.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...