ELBA 5L Thermo Pot ETP-5018(BR)

Product Details

Descriptions

 

  • Capacity : 5.0L
  • 2 Way Water Dispenser : Auto Dispenser & Cup Dispenser
  • 360 Degree Swivel Base
  • 304 Grade Stainless Steel Inner Tank
  • One-touch Function for Reboil
  • With Wide Water Level Indicator
  • Auto shut-off for Dry Boiled Protection

 

  1. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Safety lock auto dan dual dispenser yg hebat!

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2020

    Penggunaan Thermopot Elba ni mudah je. Hanya perlu masukkan air dan tunggu ia panas dan mendidih. Kalau penuh dkt 1/2 jam jugak la tunggu mendidih. Nak masukkan air ada senggat penanda aras air. Jangan lebih senggat. Bila on je ada lampu biru. Cantik. Air yg dimasak pun ok takde bau. Kat rumah ni tak on 24jam just lepas boil off suiz. Lebih jimat. Kalau off suiz air panas boleh tahan ke suam dalam 1 hari. Ada safety lock. Bila nak amik air kena tekan dulu button unlock ni. Dia automatic lock bila biar gitu je. Kapasiti 5liter sama besar dengan cerek kami. Dispenser dia ada 2 jenis mula2 tak perasan pun sbb tak baca manual. Org lain yg pasang. Satu tekan button dispenser kt atas penutup tu dan satu lagi cup dispenser. Kita tekan dispenser dekat muncung nk keluar air tu. Ada picu belakang dia. Bubuh cup dan tekan keatas sikit mcm tekan suiz sampai air keluar. Hebat kan

    5
  2. Avatar

    Azrai76
    9 reviews

    Produk yang memudahkan kerja

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Menggunakan sejak tahun 2012 sehingga sekarang,masih lg berfungsi dengan elok dengan kecepatan memanas air dengan pantas dan cepat..produk ini boleh digunakan oleh semua peringkat walaupun anak anak saya..hanya tekan air keluar dan bancuh la nestum..saya gunakan yang 3.2 liter..

    5
  3. Farah Adilah
    10 reviews

    Elba

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Jenama Elba memang elok, dulu pun pakai elba, sekarang pun pakai elba dengan model yang baru. Senang buat susu budak. Design simple, cepat panas, tiada bau pelik, lagi pun tidak makan ruang. Cukup sesuai. En somi nak kopi pun senang je nak buat, tak perlu masak air lama-lama. Harga berbaloi, sangat murah, ada offer lagi waktu beli. Tahan lasak dan tahan lama. Bil elektrik pun tidaklah terlalu tinggi.. terbaik !

    5
  4. Avatar

    Fairuz48
    6 reviews

    Really help a mom!

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    The foremost thing to buy for my baby..really ease myself make formula milk for her..and dont have to wait long to make my coffee! Great product I must say..

    5
  5. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Mudah dan senang

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Di dapur pejabat terdapat pemanas air ini. Air sentiasa panas dan tersedia. Mudah dan cepat cara penyediaannya. Saya suka menggunakan produk ini. Tidak perlu menunggu lama untuk merebus air. Boleh di laras suhu mengikut kemahuan kita. Boleh mengisi air banyak.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...