Dunia Herbs Losyen Mustajab Pomegranate Scents

Product Details

Kandungan Nutrisi Yang Tinggi
Buah delima merupakan salah satu buah yang sangat terkenal dengan kandungan nutrisinya di seluruh dunia. Buah tersebut kebanyakkannya berasal dari India Utara, Pakistan, Iran dan Afghanistan. Selain itu, buah ini juga boleh didapati di Malaysia, Asia Selatan, California, Afrika dan lain-lain. Buah ini yang berwarna oren kekuningan, merah ataupun ungu. Isinya pula berwarna merah jambu dan mempunyai biji yang kecil. Buah delima juga popular dalam bidang perubatan dan kecantikan kerana ia mempunyai kandungan yang sangat baik untuk badan. Perkara ini telah diamalkan sejak beribu tahun yang lalu.

Khasiat Buah Delima
Minyak dalam biji buah delima juga memainkan peranan dalam menguatkan dan membantu lapisan epidermis kulit. Hal ini kerana bijinya juga mengandungi kadar nutrisi yang tinggi. Minyak dalam buah delima juga mempunyai anti oksida yang boleh membantut pembentukan tumor dan barah kulit. Buah delima mengandungi punicic acid, satu bentuk omega 3 yang mengekalkan tahap kelembapan pada kulit.

Diformulasikan Dalam Bentuk Losyen
Losyen Mustajab Pomegranate Scents yang mengandungi ekstrak buah delima mempunyai banyak khasiat yang disesuaikan dengan kegunaan utama Losyen Mustajab.

Rasanya yang hangat sesuai digunakan bersama bengkung, dan sapuan yang kerap untuk mendapatkan kesan yang optimum dan lebih cepat. Baunya yang sangat wangi membolehkan pengguna menggunakan Losyen Mustajab Pomegranate Scents di mana-mana sahaja tanpa perlu risau bauan seperti ubat-ubatan tradisional.

Sesuai Untuk Aktiviti Luar
Losyen Mustajab Pomegranate Scents juga boleh digunakan bersama ketika bersenam dan melakukan aktiviti-aktiviti luar. Sapuan losyen hangat ini sebelum melakukan aktiviti-aktiviti tersebut boleh mengelakkan atau mengurangkan kesakitan akibat aktiviti lasak. Losyen Mustajab Pomegranate Scents yang mudah menyerap serta tidak melekit menjadikannya satu losyen hangat yang sangat istimewa.

Sangat baik untuk kulit dan khasiatnya yang pelbagai, Losyen Mustajab Pomegranate Scents memang mustajab!!.

 1. Missfiza65
  11 reviews

  Harum

  5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

  Dunia herbs losyen mustajab ni sangat membantu selain daripada baunya yg harum .. ia jugak terdapat pelbagai jenis .. saya gunakan ketika berpantang dan membantu hari2 pantang sye jd best .. its recommended dan semua patut try this ..

  5
 2. SitiNurjalina48
  56 reviews

  SANGAT SESUAI UNTUK IBU BERPANTANG

  5 out of 5, reviewed on December 13, 2017

  WAJIB BELI BILA BERPANTANG SANGAT BERKESAN MENGURANGKAN LEMAK SELEPAS BERSALIN,,TERASA HANGAT DAN MEMBUATKAN KITA MUDAH BERPELUH..BAU DIA PUN WANGI JADI X RASA GANJIL LA NANTI.. SANGAT RECOMMEND

  5
 3. AieenDeen28
  899 reviews

  Lebih wangi dengan ekstrak delima

  5 out of 5, reviewed on December 7, 2017

  Bau sangat wangi berbanding losyen mustajab lain yg pernah saya cuba.Sensasi dingin Losyen Mustajab ekstrak delima ni juga lebih lembut dan mmberikan kesan hangat yg sgt selesa.Saya gunakan pada perut dan betis,mmpu mghilangkan lenguh2,sakit sendi dan kembung perut.Tekstur pun sgt cepat mnyerap dan tidak tinggalkan kesan berminyak.Mmg sgt sesuai utk kegunaan harian dan utk ibu2 berpantang.Berbaloi dibeli,harganya pun sgt berpatutan.

  5
 4. ferdizetty37
  491 reviews

  Losyen delima dunia herbs

  5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

  Saya mmg pengguna setia losyen mustajab delima dari dunia herbs ni.Tekstur losyen ni sgt cepat mnyerap pada permukaan kulit,lansung tiada kesan melekit.Saya mmg sgt selesa mnggunakannya,mmpunyai kesan berangin yg hangat & berbau sangat wangi.Suami pun suka guna losyen ni sebelum bermain futsal krn katanya bau losyen ni tidak berbau ubat seperti kebanyakjan jenama lain.Boleh digunakan utk pelbagai kegunaa,tiubnya yg tidak terlalu besar juga mudah dibawa kemana2.Harga pun sgt berpatutan utk dibeli.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...