Design Veronique – Postpartum Caesarean Mid-Body Support

Product Details


Made from lightweight PowerNet fabric, this garment incorporates a targeted PowerNet Panel System for gentle, accurate support to the Caesarean incision and the postpartum abdominal area.

A single layer of PowerNet provides a solid structural layer to the back of the garment. The front panel is a seamless double layer of PowerNet that applies light pressure from the mid torso to the thighs.

A third panel of PowerNet is layered over the lower abdominal area to ensure stabilized position and accurate support to the incision site to assist in recovery and provide the wearer with a sense of support and comfort.

Material:

  • Nylon/Spandex
  • Lightweight & Breathable Fabric
  • Latex Free Fabric

Facebook Page

  1. Avatar

    akmafarida65
    1 reviews

    first time cuba

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    Sukar untuk saya mencari bengkung yang boleh mengikuti saiz badan saya. Pada mulanya saya berasa sangsi untuk mencuba tetapi alangkah terkejutnya saat saya menyarungkan bengkung ini, ianya betul-betul mengikut saiz saya dan sungguh selesa. Buat ibu yang melalui pembedahan c-sect pasti tahu bagaimana perasaannya untuk memakai bengkung kerana khuatir ianya pedih di bahagian pembedahan. Tetapi produk ini amat selesa dan mempunyai ruang khas di bahagian c-sect. Jahitannya kemas dan tidak menyakitkan badan. Ianya amat sesuai sekali buat para ibu dan tidak panas. Memang terbaik!

    5
    2
  2. Avatar

    shidaarif59
    1 reviews

    Selesa

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    Slps dua minggu pakai girdle ni rasa perubahan pada bhgn perut tidak menggelebeh dan punggung pun terletak. Bahagian luka pembedahan pun xterasa sakit bila pakai girdle. Mmg sesuai utk wanita yg melahirkan secara ceaserean.

    Material pun sangat ok x gatal dipakai lbh dr 10 jam dan sangat mudah untuk dipakai hari2. Sakit pinggang pun dah berkurang. Girdle ni mmg sgt sesuai utk saya wanita yg bekerja sbb ianya mudah dipakai dan yg penting tidak mengganngu apabila ingin ke tandas.

    5
    2
  3. Munirah Mansor
    1 reviews

    The best garment for post c section

    4 out of 5, reviewed on April 27, 2018

    Ini pertama kali bersalin czer untuk anak ke 3.
    Bersalin normal tiada masalah dalam pemilihan bekung. Tetapi untuk bersalin czer agak susah nak cari bekung yang sesuai.
    Sebelum ni sya cuba 2 jenis bekung tapi rasa tak selesa dan sakit dibahagian czer even after a month delivery.Then ,saya dapat garment design veroniqe ni. Yes..ia sangat selesa dan support bahagian perut dengan kemas. Bahagian czer tu pun tak rasa sakit. Garment ni selesa,tak panas dan tak rasa keras bila pakai. Boleh pakai hari- hari kerana ringan dan dapat bentukkan badan balik terutama dipinggang. Sangat bagus untuk ibu-ibu diluar sana yang bersalin czer dan mencari bekung yang terbaik untuk anda.

    4
    2
  4. Avatar

    dea37
    1 reviews

    Bengkung Moden.

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Sangat-sangat membantu untuk ceaser yg ke-2 ni. Disebabkan tak boleh pakai bengkung, sy pakai ceaserean garment ni yg memang direka khas untuk ibu-ibu bersalin ceaser.. Main point nya utk menyokong dan membantu pergerakan ibu2 bersalin ceaser.Almaklum la bila jalan & bergerak je tempat ceaser terbuai-buai so bila pakai dia akan supporttmpt ceaser tu. Oh, blh juga mengempiskan perut ibu. Macam sy, bila masuk kerja semua comment perut saya nampak flat je dan nampak kurus. Tak buncit pun. Nak pergi toilet pun senang sbb ada zip kat tepi. Takut tempat ceaser berpeluh? Jangan risau, garment ni nipis dan ada ruang udara keluar masuk. Yang penting garment ni ada medical approval so tak teragak-agak nak pakai. so, I’m really enjoy wear this garment sbb sy rase very2 comfortable dan meyakinkan saya. Thanks !!

    5
    2
  5. Avatar

    jenny96
    1 reviews

    Perfect

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    This garment was perfect for support on my c section incision and entire stomach. My incision felt more secure and moving around was much more comfortable and less stressful when wearing the garment. Highly recommend!

    5
    2
  6. Avatar

    Lee45
    1 reviews

    A gift for women

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    great to know about this FDA medical graded post-partum /surgical support garment. The breathable material makes me feel comfortable in this kind of hot weather country and it doesn’t irritate my sensitive skin and wound .

    5
    2
  7. Avatar

    cynthia87
    4 reviews

    C Section mums you know what i am talking about!

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    The last thing you want to worry about when you’re juggling time between baby, work and home is how uncomfortable your undies felt against your skin or how lousy you feel about the changes with your body. I’m glad I got this product – it felt like a gift every mother should earn after child-birth experience. 🙂

    5
    2
  8. Avatar

    peggygoh45
    1 reviews

    Put the body back in shape

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    My husband bought me this garment when I delivered my first child, and I’ve used this for my second delivery as well. It helps to bring back the body shape and curve during confinement, and it does help to hold things in place and it is not that easily visible under any clothing, giving you the comfort and confidence. I’ve even wear after the confinement period just to get the shape and curve back in place. A great buy!

    5
    2
  9. Avatar

    cinnamon75
    1 reviews

    Comfort beyond measure

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    I had fibroid and cysts removal surgery done. I am a young entrepreneur just starting my business. Taking time off is somewhat challenging. I was not able to go back to work as before right after my surgery because my incision was about 5″ long. I was in so much pain even after 3 weeks and sales calls kept coming in. I needed to get back to my field work as soon as possible. It was a torturing moment – the physical pain from surgery and the “not being able to work” stress.
    One of my friends who is a mother introduced me Design Veronique Post Partum caesarean garment. I bought one and truly no regret. I highly recommended to all women out there having to go through any surgery. Cheers

    5
    4
  10. Avatar

    Low57
    1 reviews

    Highly recommend

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    Glad to find a post natal garment which is approved by FDA and consider a medical device, knowing that this garment will not hurt my wound but give me a good support. It really help for the first few weeks, give a very good support to the wound area not feel any pain even when I cough, comfortable and breatthable

    5
    3
  11. Avatar

    karen06
    1 reviews

    Should have got this earlier!!!

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    C Section is really no joke. The Pain after. Just thinking of getting our of bed is scary because of the pain, I got the Post C Section garment after a week of my delivery. The support, wow!!! no more fear of my wound bursting open and I can move without any pain (that’s the best part). I literally could do a cartwheel.

    5
    3
  12. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    FDA approved Class 1 Medical Device. Ideal for recovery after Cesarean birth. For use beginning at 4 days postpartum and throughout a woman’s entire recovery, to provide support, body stabilization, and comfort.

    5
    2
  13. Avatar

    Cabana90
    12 reviews

    Membantu balikkan shape dahulu

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    The breathable and comfortable . Sesuai untuk yang lepas bersalin czer macam saya .

    #shapewear

    5
    4
  14. Avatar

    Lorma15
    50 reviews

    BAIK UNTUK WANITA SESUDAH BERSALIN

    5 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    Membantu mengempiskan perut bagi yang berperut boroi selepas melahirkan ,membantu mengembalikan bentuk badan ideal seseorang wanita yang baru bersalin dan menjadikan bentuk tubuh langsing dan menarik.

    5
    3
  15. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    BAGUS

    5 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    Ia nya sangat bagus dan menarik..Sesuai untuk dipakai oleh orang yang melahirkan anak secara pembedahan..

    5
    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.