CLEAN & CLEAR® Oil Control film

Product Details

For an oil-free and shine-free skin all day long!

  1. Avatar

    hasina9542
    6 reviews

    Menyerap minyak

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Product ini membantu menyerap minyak yg disebabkan oleh peluh.. Sy seorg yg aktif dengan sukan jadi muka akan berpeluh ttpi dengan adenye product ini ia membantu sy meyerap peluh slpas mlakukan aktiviti.

    4
  2. Avatar

    Cullen34
    10 reviews

    Daily need

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Very useful and helpful for my oily skin problem. It’s small so I can put it in my pocket and bring anywhere I want. The packaging also helps to take one of the sheet. Recommended to buy this if you have oily skin type

    5
  3. Melisa Olutik
    3 reviews

    Magic tissue

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    This magic tisssue very useful expecially for those have problem with oily skin. Small easy to carry. Very recomended to buy.

    5
  4. Avatar

    Fatinmardhiah9575
    3 reviews

    Magic wipes

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    We called this as a magic wipes cause it wipes away all the oil on your face and make your face look less oily, healthy and glowing .. sometimes we couldn’t cleanse our face everytime cause we have things to do .. but with wipes it really helps to get rid the oil from our face all the time .. and it it convenient also .. you can bring it anywhere, anytime..

    5
  5. Avatar

    Salina73
    3 reviews

    Penyerapan yang baik

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Produk yg berkualiti, elok utk kulit muka yg berminyak kerana penyerapan minyak di muka dgn baik. Harga yg berpatutan. Senang utk disimpan dlm dompet kerana bersaiz kecil dan boleh dibawa kemana-mana.

    5
  6. Avatar

    ezaty37
    3 reviews

    Good Oil control film

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    I have been using for almost years. It works perfectly for me. The film absorbed the oil very well.

    5
  7. Avatar

    Mimiyoe56
    11 reviews

    Awesome

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    Awesome!! I have been using this since my secondary school as it keeps my face oil free. It is so easy to use and make me so comfortable as I do not need to wash my face when I am outside. It keeps my skin moisture as well. I feel so happy to use it as the price also very reasonable and easy to get it

    5
  8. Avatar

    Lydha03
    8 reviews

    Awesome

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    Kulit muka berminyak ….saya la tu….saya sentiasa bergerak dan selalu berada di bawah panas matahari…kulit muka berminyak…menyerap minyak dengan cara terbaik dan terpantas…hanya perlu tekap kan di dahi ,pipi ,hidung dan dagu…senang di bawa kemana..terselit dalam bag selalu…lagi pon harga nya berpatutan dan paket yg kecik serta mudah didapati…awesome

    5
  9. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    CLEAN & CLEAR® Oil Control film

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya dari sekolah menengah mesti ada CLEAN & CLEAR® Oil Control film dalam poket baju sekolah.Penyerapan minyak yang lebih pantas,Mudah ringan dan senang dibawa kemana mana.Kawan kawan suka meminta tisu ini dan mereka kata bagus.Saya hanya menekapkan pada muka,dan minyak pada muka terus meresap dengan sekelip mata! Minyak serta merta berkurangan.Wajah nampak bersih sekata.Kilatan tiada lagi bila waktu tengahari membahang.Harga mampu milik sesuai dengan kulit muka saya.

    5
  10. Fadilah Azahari
    6 reviews

    Magic Paper

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    I’ve been using this since my skin is so oily during the day especially in nose area. So, it’s my magic paper. ?

    5
  11. Avatar

    Mimiyoe56
    11 reviews

    Bebas minyak

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Mengeringkan dan membuang minyak di bahagian muka! Sangat berpuas hati kerana membantu menyelesaikan masalah muka berminyak apabila seharian keluar

    5
  12. Foung Tain
    3 reviews

    No More Worries. This Product Keeps You Oil-Free.

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Despite how stressful your daily activity would be, this product would keep your face in a oil-free condition. It is only a pocket-sized, which allows you to keep in your pocket and able to use it easily. Just take out one sheet and tap it on your face and you would see it does its magic to absorb the oil from your face.

    4
  13. Nur Ain Yihie
    3 reviews

    Lovely

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Mengeringkan dan membuang minyak di bahagian muka! Sangat berpuas hati kerana membantu menyelesaikan masalah muka berminyak apabila seharian keluar

    5
  14. Nor Fadilah
    6 reviews

    Paling best!

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Sejak dari zaman sekolah menengah lagi saya menggunakan produk ini. Ianya sangat mudah dibawa kemana-mana dan amat berkesan untuk kulit muka berminyak sebab ianya menyerap minyak di muka. Harganya sangat berpatutan dan berbaloi beli produk ini.

    5
  15. Avatar

    Jingwen31
    12 reviews

    超好用!

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    这个吸油纸超好用的,很容易就把脸上的油吸起来。用完过后,脸就好像刚洗完一样干干净净而且还很清爽!

    4
  16. Hanna Farhana
    17 reviews

    easy to use and to be carry anywhere

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    It super absorb oily skin without damaged your makeup. It is so light and thin that can be easily carry anywhere. This product also perfect for those have sensitive skin and the price are cheaper in markets.

    5
  17. Muka tidak lagi berminyak

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Saya sudah lama menggunakan oil control film dari saya remaja kerana muka saya sentiasa berminyak dan senang dibawa kemana saja kerna saiz yang kecil mudah disimpan.

    5
  18. Avatar

    Jannahery05
    3 reviews

    Clean&Clear Oil Control

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Really recommended! I’m lovin it. Easy to bring. Easy to use. Really protected my face from oily skin. So i will rate it 10 star per 10 star. Full mark! Good job Clean&Clear.
    ♡♡♡

    5
  19. Avatar

    QnaJamal20
    7 reviews

    Minyak dah hilang

    3 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Saya mengalami kulit muka berminyak. Bila ada ni, senang sangat tak payah kerap nak cuci muka. Paket dia yang mudah dibawa kemana-mana turut menyenangkan. Minyak dimuka pun sekarang dah kurang.

    3
  20. Avatar

    Wawa9336
    12 reviews

    Lagi bagus dari brand lain

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Benda ni memang akan selalu ada dalam bag atau wallet, kadang dalam phone casing pon selit sekali. Senang bawak ke mana mana je. Serapan minyak pun pantas, sekali letak je minyak dekat hidung terutamanya dah hilang. Jadi kulit muka tak lah bermasalah sangat dengan jerawat since minyak dah boleh control thru this.

    5
  21. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Menyerap minyak dengan cepat

    4 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Saya pernah menggunakannya, dan ternyata ianya tidak mengecewakan! Oil control film ini dengan cepatnya. Saya hanya menekapkan pada muka, dan minyak pada muka terus meresap dengan sekelip mata! Minyak serta merta berkurangan

    4
  22. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Bagus menyerap minyak dimuka

    5 out of 5, reviewed on September 3, 2017

    Sangat best guna. Menyerap lebihan minyak dengan mudah.
    Hanya amik dan tekapkan pada muka,minyak pun diserap.
    Saiz kecil mudah dibawa ke mana saja.

    5
  23. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    吸油纸

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    吸油纸很不错,如果出街的时候用他来帮我吸干我的那些油

    4
  24. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    中学时期的回忆

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    这吸油面纸有我中学时期的回忆,记得那时人人的手中都拿着一张在那边吸啊吸的。
    真的很有效,把油都吸光光了!

    4
  25. Avatar

    penny41
    407 reviews

    方便携带,控油蛮好的

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    每次脸上泛油光,我都喜欢用oil control film按压我脸,脸上的油光马上被film吸住,比较不再油腻

    5
  26. Avatar

    Ayuni70
    83 reviews

    Small but great

    5 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    Its tiny and slim but it gives great result! I knew this product because my sister has been using it. I tried a few and it instantly wash out oil on my face. I wear make up and sometimes my face get too oily during the day. This product is my saviour. It is easily fit in my handbag and i can carry it around freely.

    5
  27. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Great

    5 out of 5, reviewed on March 31, 2017

    Awesome!! I have been using this since my secondary school as it keeps my face oil free. It is so easy to use and make me so comfortable as I do not need to wash my face when I am outside. It keeps my skin moisture as well. I feel so happy to use it as the price also very reasonable and easy to get it

    5
  28. Avatar

    snowmint34
    10 reviews

    Awesome in Keeping Face Oil Free.

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2016

    I have been using this since my teenage years. The thin film is bright blue in color and plasticky but it works really well in absorbing oil off my face. Love that it is flexible enough to reach every inch and corner on my face.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...