Chomel Travel & Highchair Cleaner

Product Details

Description

  • Small in size, perfect for travelling use.
  • A multi purpose natural cleaning way to safely remove dirt and odors from all surfaces around you.
  • Effectively penetrate and emulsify dirt, grease, oil, grime and tiny fingerprints.
  • Readily Biodegradable and non-toxic for your family.

Works Great On:

  • Baby Highchairs
  • Baby Cot
  • Play Mat
  • Toys

To Use:

  • Spray directly on surface to be cleaned and wipe.

Caring Caution:

Please keep out of reach of children and pets. Avoid contact with eyes. Do not ingest. If swallowed, contact your physician.

  1. Avatar

    nadjwa51
    48 reviews

    Chomel Travel & Highchair Cleaner Must-Have in baby bag.

    5 out of 5, reviewed on June 21, 2019

    Chomel Travel & Highchair Cleaner Must-Have in baby bag for the baby hygiene when outside the home. It is very small and light to carry in baby bag. Especially at public eatery, just spray this product to the baby high chair and the table too. Then, it is safe for baby to sit and play while eating in the high chair.

    5
  2. Nur Arina Zukifli
    19 reviews

    Sesuai untuk mereka yang ada anak kecil

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2019

    Yang ada anak kecil tu patut beli Chomel cleaner ni. Sebab apa tau, kalau nak travel kemana-mana, mesti kita akan berhenti kat rnr atau tandas kan. Jadi sebelum anak pegang sesuatu. Spray dulu Chomel ni kat tempat dia nak pegang. Tiada bau dan tak melekit. Nak spray kat tangan anak pun boleh. Cegah diri anak dari kuman

    5
  3. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    Melindungi baby saya

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Kemana sahaja saya pasti tidak akan lupa untuk bawa Chomel Travel & High chair Cleaner ini kerana saya sangat mementingkan keselematan, kebersihan serta keselesaan anak saya. Seperti yang kita ketahui, kebersihan di luar tidak sama seperti kebersihan di dalam rumah. Kebersihan di tempat umum lebih terdedah. Oleh itu saya perlukan produk ini untuk menjamin kebersihan disekeliling anak saya terutama sekali ketika makan di kedai makan. Saya kerap jumpa high chair baby yang tidak bersih, selalunya saya hanya akan lap kerusi tersebut menggunakan tisu. Tapi setelah adanya produk chomel ini, saya tidak lagi berasa risau kerana ia menjamin kebersihan serta kandungan yang ada didalamnya juga selamat untuk digunakan. Selain itu, ia juga mudah dibawa kemana sahaja kerana ia RINGAN dan BERSAIZ KECIL.

    Terima kasih Chomel atas produk yang hebat dan berguna ini! ???

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...