Champs Vitamin C 100mg Orange 100’s

Product Details

Descriptions

  • Ascorbic acid or vitamin C is found especially in oranges, lemons, limes, grapes, leafy green vegetables and potatoes.
  • Daily intake is essential because it has the highest daily requirement of any vitamin.
  • Champs C Chewable (Orange) is a supplement for Vitamin C deficiency suitable for children 12 years old and below
  1. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Better suruh anak kunyah

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2020

    Anak2 sangat suka makan Vitamin C champs ni. Saya pun senang. Sebotol ada 100 biji. Sehari 1-3 biji yg disarankan tapi saya bagi 1 pagi 1 malam. Bagus utk kanak2. Kalau kunyah lebih bagus berbanding hisap. Saya galakkan anak2 kunyah bila makan vitamin c champs ni. Rasa oren memang la sedap.

    5
  2. Avatar

    Shika43
    687 reviews

    Kekal sihat

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2019

    Dengan amalkan Champs Vitamin C 100mg Orange 100’s immune badan anak2 lebih sihat dan mereka juga sukakan rasa orange asli dari Champs Vitamin C 100mg Orange 100’s.. berkhasiat dan miliki vitamins yang diperlukan oleh badan anak2 agar kekal sihat dan bertenaga… My kids lebih ceria dan aktif serta lebih bijak sekarang… Badan sihat sudah pasti akan membuatkan minda mereka lebih cergas untuk pelajari sesuatu yang mereka minati… Selsema mereka pun cepat sembuh dan bila demam pun mereka still akan bertenaga, seperti tidak demam.. Champs Vitamin C 100mg Orange 100’s mudah dibawa kemana-mana dan boleh dikunyah atau dihisap kerana rasa yang sangat sedap..

    5
  3. Avatar

    syafiera
    18 reviews

    Champs hadir dalam tablet Effer vescent

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2019

    recently I sempat attended untuk majlis pelancaran produk Champs yang terbaru iaitu Champs Vitamin C 250mg plus zinc perisa oren. Koloborasi bersama Didi & Friends.. tujuannya adalah menggalakkan kanak-kanak mengambil vitamin C sebagai rutin makanan tambahan… bukan sahaja vitamin C malahan ada tambahan zinc juga yang sangat bagus untuk kuatkan sistem imun. Anak-anak I suka betul masukkan tablet tu dalam air.. and paling best dorang minum sampai habis.. rasa dia sama macam yang flavettes tu… rasa oren and ada rasa macam pepayau sikit tapi nasib baik anak I rajin nak minum… kalau I terlupa nak buat dorang pandai ambil sendiri.. so far.. okeylah.. zaman sekarang semua nak mudah… nak beli buah oren malas nak kunyah katanya… tapi still WAJIB makan buah-buahannya jangan harapkan supplement je nanti bising dr Rapedah… heee..

    5
  4. RohaNiza Nawawi
    15 reviews

    berkesan

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2019

    bila anak sakit imun makin lemah tapi dengan pengambilan vitamin c jenama champs ni anak saya lebih kurang dijangkiti penyakit seperti batuk selesema dan demam walau sekitarnya ada kanak2 yang kurang sihat😉 pilihan terbaik ibu untuk anak2

    5
  5. Avatar

    Mimihamizah79
    21 reviews

    Complete protection

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    nIf my memory serves me right, my son only had vitamin c when he was still an infant. Though we were given multi-vitamins by his pedia, we didn’t really get into giving him that because he was breastfed and was eating well. We never saw the reason why we should give him that.
    But there are kids (babies, toddlers and little kids) who may be needing that extra help to get all the vitamins and minerals they need for protection and to supplement diets that may not be complete.

    5
  6. Foo Yiin
    3 reviews

    Vitamin C

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    My kid really likes it, jz like eating the sweet. After eating this vitamin, my kid seldom to gets sick or flu, if getting sick also recover very fast. Will continue to let him eat.

    4
    1
  7. Avatar

    fionkal37
    3 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    不会有苦苦的味道 就类似橙的味道 我家小朋友都爱吃这个品牌的vitamin c

    5
    1
  8. Avatar

    cherrylee
    73 reviews

    daily supplement

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    My boy likes this, orange flavour taste good. He will eat 2 tablets himself as daily supplement. This advised by my uncle doctor. He last time get sick easily, so eat this to boost up his immune system.

    5
  9. Avatar

    SitiNurjalina48
    56 reviews

    ANAK SAYA SUKA SANGAT

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    SEBELUM NI ANAK SAYA ADA MASALAH SUKAR NAK MAKAN NASI DAN ANTIBODI TIDAK KUAT BILA SAYA IKHTIAR BELIKAN VITAMIN NI ALHAMDULILAH 2 HARI LEPASTU DIA KUAT MAKAN NASI DAN ADA SAHAJA NAK MAKAN.. SANGAT BAGUS DAN ALHAMDULILAH JUGA SUKAR NAK SAKIT DAH

    5
    1
  10. Avatar

    cpyn18
    234 reviews

    my kids daily supplement

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    My kids love to eat Champs Vitamin C especially orange flavour one. It is good for them to eat this vitamin as it can boost up their immune system especially when they are sick.

    4
    1
  11. Cahaya Nuriz
    6 reviews

    Kids love it

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    Champs Vitamin C 100mg Orange 100’s taste good, my kids love it..always for more

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...