Cadbury Dairy Milk Marvellous Creations Jelly Popping Candy

Product Details

Cadbury Dairy Milk Marvellous Creations Jelly Popping Candy

  1. Ariel
    271 reviews

    A marvel indeed!

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2018

    This is great with kids and the young-at-heart. There’s a surprisingly nice crunch with every bite – those are the popping candy in action. Everyone with a sweet tooth should have a go at this!

    5
  2. Maziatul02
    3 reviews

    Milk booster

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Penggemar tegar coklet! Dengan packaging yg menarik dan bentuk yg unik seharusnya lima bintang utk cadbury marvellous creation. Rasa coklat cadbury dah seharusnya yummy ditambah pula dgn jelly popping candy bertambah2 la sedapnye. Rasa meletup2 dlm mulut buat makin addicted dgan cokelat and pantang lalu kedai harus beli buat stok dan seharusnye milk booster sy. Satu je yg kurang suke bile melekat tang celah gigi tu.. But overall rase memang tip top and wajib grab bl masok kedai. Grab and go antime anywhere.

    5
  3. NurulDeng08
    470 reviews

    Bnyak gula2 mnjadikannya agak manis

    3 out of 5, reviewed on November 15, 2017

    Packagingnya sgt menarik perhatian.Bentuk coklatnya juga menarik dan tidak seperti bentuk bar coklat biasa.Ada pelbagai jenis coklat di dlmnya,ada jeli berperisa berri dan coklat susu seperti smarties.Mmg menarik,tapi sy kurang gemarkannya.Bagi saya coklat Cadbury marvellous creation popping candy ni terlalu bnyak isinya yg mnjadikan ia agak manis,mgkin saya lebih memilih cadbury hazelnut.

    3
  4. CikSue38
    818 reviews

    Cadbury marvellous creation jelly popping candy

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2017

    Yummy..mmg sedap coklat cadbury creation ni. Varian popping candy ni coklat susu yg lemak dikombinasikan dengan jelly dan candy yg seakan2 coklat smarties. Dalam kita makan gigit cokkat cadbury tu ada masa akan tergigit jelly atau candy ala2 smarties tu. Candy tu colourful. Ada yg sebiji2 dan ada yg scattered pecah2. Rangup krupp krupp bila kena kt jelly dia liat2 mcm jelly dlm varian black forest. Lg satu corak dan bentuk coklat di mould sangat menarik. Nampak ceria tak seperti coklat biasa brand cadbury. Utk pek 160g mmg sangat memuaskan hati. Pek cadbury creation ni pn nampak menarik. Penuh warna warni yg mabeles. Sangat eye catching. Pek normal warna purple cadbury dengan gabugan merah sesuai dan senang nk kenal pasti produk ni. Lain dan tak sama dengan cadbury sedia ada. Mudah didapati dan banyak di pasaran dengan harga yg berpatutan serta mampu milik.

    5
  5. CikSue38
    818 reviews

    Cadbury marvellous creation popping candy

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Coklat sedap dan berlemak seperti coklag cadbury yg lain cuma agak tertarik dengan filling popping candy yg scattered dalam coklat ni. Mengujakan dan sangat menarik. Sambil.makan coklat sambil.makan popping candy.

    4
  6. Aikoaiko25
    1052 reviews

    不是那么的喜欢

    3 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    这个Marvellous Creations Jelly Popping Candy我本身不是那么的喜欢,是我的侄儿们喜欢的,他们喜欢那个popping 的在嘴巴里面暴开的感觉觉得很特别的。

    3
  7. Niki Tay
    996 reviews

    很成功的吸引小孩子的注意

    3 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Cadbury Popping Candy 的很成功的吸引小孩子的注意,小孩子很喜欢这类似的糖果的因为他在你的口里面pop pop pop的爆炸那样很容易让他们喜欢开心的因为很特别的,不过对于我来说就还好不大爱的觉得很甜。

    3
  8. Nur Arina
    812 reviews

    Sangat unik

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    Cadbury marvellous ni bagi saya sangat unik.rasanya juga lain dan bahagian dalamnya juga berbeza daripada cadbury lain. Pertama kali mencubanya,saya dapat rasakan ianya sangat sesuai dengan saya dan anak-anak

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...