BUGZ SPORT Portable & Water resistant Sleeping Bag

Product Details

resistant Sleeping Bag is made for the outdoors, the versatile sleeping bag also comes with a loose and tight setting for wind and temperature control when the night whistles a cold frightening tune. The sleeping bags are lightweight and water-resistant sleeping bag therefore it’s very suitable for backpacking, camping, hiking, or overnight stays. It made of resilient and quick-drying polyester and it may be opened up and used as a blanket or mattress, and loose and tight setting for wind and temperature control

Sleep Out

Need an extra bed? Just use your Portable and Water-resistant Sleeping Bag to turn a home office or sewing room into a guestroom in seconds. This sofa is great for those who work long nights in a home office, simply turn off your computer and turn-in for the night without disturbing the rest.

  1. Marco Asbuz
    1 reviews

    Sangat memerlukan kepada pengguna yang tinggal di kampung pedalaman

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    Menarik, sesuai untuk kegunaan aktiviti-aktiviti berkhemah , terutama kepada penduduk Orang Asli yang tinggal pedalaman amat sesuai bagi mereka sebagai satu kelengkapan untuk mereka bawa bersama apabila pergi memburu dan mencari hasil-hasil hutan yang mungkin akan tinggal beberapa lama di dalam hutan.

    5
  2. Kopipeng78
    3 reviews

    好用!!

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    真心想大家推荐这个睡袋,太好用了。
    睡在里面很温暖很舒服,有有防水作用。
    大家去外出露营一定要带上它哦

    5
  3. ishbirfairuz29
    3 reviews

    Sleeping bag

    4 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    Sebagai seorang lelaki yang gemar melakukan outdoor activity seperti camping dan hiking,beg ini membantu dari segi mengurangkan tenaga dan masa dari memasang khemah, beg ini juga mempunyai material yang lembut dan selesa.Beg ini juga mudah dibawa ke mana-mana sahaja dengan harga yang berpatutan

    4
  4. hafaya8961
    3 reviews

    wajib utk geng hiking !

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    antara sleeping bag yang saya suka . mudah dibawa , ringan dan mudah utk disimpan kerana tidak memerlukan ruang yang banyak . kalau pergi aktiviti luar memang sepatutnya bawa . jadi x perlu lah nk guna baju tebal . hanya guna sleeping bag pon dah bole tido nyenyak beb!

    5
  5. gabrielyii46
    3 reviews

    保暖又舒适的睡袋

    4 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    热爱露营的爱好者一定不能错过这款睡袋~保暖防水材质柔软舒适~也很轻便去露营的必备品~推荐露营爱好着都入手一个吧!

    4
  6. Karshing34
    3 reviews

    好评

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    柔软以及保暖 轻易携带 品质好 个人建议如果出外露营肯定不能少了它 物超所值 赞!

    5
  7. lollove34
    3 reviews

    Very clever idea

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    This has water resist is very clever idea,is good for camping and also mountain climbing.
    Besides that, it is user friendly.This sleeping bag can help you save some weight because of it’s lightweight and do help a lot due to made of water resistance material.

    5
  8. ykleong87
    3 reviews

    Comfortable and user friendly product

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    This type of sleep bag have water resistant. Is good for camping and also mountain climbing.
    Besides that, it is user friendly. Easy to keep.

    4
  9. Mamah Othman
    3 reviews

    Untuk orang yang kaki hiking macam saya !

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Saya seorang yang gemar pergi hiking, pergi camping dan aktiviti lasak. Selepas hiking, semestinya kita nak rehat dipuncak setelah kita tawan ia. Sleeping bag ni wajib bawak ! Setelah penat hiking, sememangnya saya akan rehat sekejap di puncak sementara tunggu rakan-rakan saya yang lain naik ke atas. Saya juga gemar pergi camping di Cameron Highland, tempat paling dekat dengan tempat tinggal saya. Sekurang2nya, sebulan sekali mesti saya akan rancang untuk pergi camping denga kelurga saya. Dengan keadaan yang sejuk dan dingin ketika camping di cameron highland, sleeping bag inilah yang menjadi pilihan saya dan keluarga saya ! Saya amat syorkan anda untuk memiliknya satu mahupun lebih kerana harganya amatlah berpatutan !

    5
  10. Tai37
    4 reviews

    Great sleeping bag

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    When we are hiking,a sleeping bag is a must.This sleeping bag can help you save some weight because of it’s lightweight and do help a lot due to made of water resistance material.

    5
  11. fakri64
    3 reviews

    sesuai untuk camping dan hiking

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    Assalamualaikum.. Hai saya nak buat satu review tentang sleeping bag ini..memang sangat sesuai untuk siapa-siapa yang suka pergi camping (perkhemahan) dan hiking (pendakian)..sifat sleeping bag ini mudah digunakan dimana-mana dan mudah dibawa kerana boleh dilipat dalam beg…selain digunakan untuk tidur..boleh juga dijadikan tikar untuk duduk diatasi asal dalam tidak kotor untuk tidur..rasa hangat bila tidur dalam sleeping bag ini..saya suka..tq

    5
  12. maza9135
    4 reviews

    Selesa bagi sesiapa yang suka camping or hiking

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Selesa bagi orang suka camping dan hiking. Bila tidur rasa macam panas yang suam-suam kuku. Boleh unzip sleeping bag ni untuk jadi macam tikar yang lebar. So boleh jadi tempat lapik untuk makan-makan atau apa saja aktiviti di atasnya.

    4
  13. Frenz9087
    2 reviews

    Mudah dan selesa

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Apabila terlibat dengan outdoor activities macam perkhemahan ke sememangnya benda ni kena ada . Selain mudah dibawa , ianya juga selesa untuk digunakan di mana mana sahaja tanpa perlu mengeluarkan tenaga . Bezanya , apabila kita malas untuk pasang khemah, kita boleh menggunakan sleeping bags ini untuk kemudahan kita untuk tidur . Selain itu juga , ia amat selesa dan baik untuk badan kita

    5
  14. jazlan59
    144 reviews

    Wajib bawa bila berkhemah

    4 out of 5, reviewed on August 26, 2017

    Sleeping bag ni memang benda yang wajin ada dan bawa kalau berkhemah dalam hutan.
    Memang terbaik melindungi dari cuaca sejuk.
    Material juga selesa lembut dan tak keras.Terbaik!!

    4
  15. fylasofea46
    2 reviews

    Comfortable Sleeping Bag

    5 out of 5, reviewed on December 9, 2016

    A very comfortable sleeping bag. Really suggested to buy this sleeping bag. And it is lightweights and easy for me to bring this sleeping bag. Thankss. ?

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.