Biore Men’s Double Scrub Facial Foam Oil Clear

Product Details

Men’s Biore Double Scrub Facial Foam Oil Clear removes excessive oil for shine-free skin. The Green Scrubs remove excessive oil deep into pores while the White Scrubs deep cleanses into pores and exfoliate dull & dead skin cells. Both Green & White Scrubs combines with Black Tea help users to achieve shine-free, brighter skin and long lasting cool & refreshing sensation after each wash.

  1. Yan Lin
    7 reviews

    我家的男生都在用

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    用了好多年了,家里的男生也没说什么
    一直在支持 scrub 的洗脸挺好重点平民价哈哈

    5
  2. Azie Layla
    105 reviews

    Biore Men’s Double Scrub Facial Foam Oil Clear

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Suami saya menggunakan Biore Men’s Double Scrub Facial Foam Oil Clear beberapa minggu yang lepas. Pencuci muka ini bagus bagi mereka yang mempunyai kulit berminyak dan sensitif. Ia membersihkan kulit muka secara mendalam dan mengawal pengeluaran minyak berlebihan.

    Saya mengesyorkan untuk tidak menggunakannya setiap hari.. seeloknya selang 1-2 hari kerana ia mempunyai fungsi scrub. Kulit muka suami saya menjadi kering jika dia gunakan setiap hari.

    4
  3. Bob8945
    15 reviews

    Untuk kulit berminyak

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Ini salah satu hadiah kahwin aku. Banyak lagi stok tak guna. Aku memang ada masalah kulit berminyak sangat-sangat dan ada bintik-bintik hitam kat hidung. Walaupun aku cerah tapi memang tak best la kalau kulit kita berminyak lepas tu ada bintik-bintik hitam kan. Walaupun aku tak rajin sangat guna produk kecantikan ni lagi-lagi skrub tapi bagi aku memang berkesan la. Kalau aku rajin lagi, rasanya kalah pelakon. Skrub ni yang bestnya masa kita gosok-gosok tu, kita rasa macam hilang semua kotoran. Aku kerja memang kotor sebab technician, jadi smua kesan hitam minyak ke ape ke memang hilang la. Lepas tu aku rasa segar sangat sebab ada rasa mint sikit. Sejuk je lepas skrub muka ni. Memang best la. Rajin dengan malas je.

    5
  4. jazlan59
    144 reviews

    Biore Men Terbaik

    3 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    saya memang menggunakan produk biore men ini kerana muka saya jenis yang cepat berminyak. setelah mengunakannya,saya dapati kulit kurang berminyak dan jerawat pun sudah tiada.biore terbaik bro..

    3
  5. penny41
    407 reviews

    我家男人的最爱

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    我家的男人们很喜欢scrub的洗面奶,尤其是这个牌子,洗后脸又滑又干爽

    4
  6. shahril7956
    112 reviews

    Tiada lagi kulit berminyak

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    Memiliki kulit berminyak amat mengurangkan keyakinan saya untuk bersama kawan-kawan terutama setiap kali lepas bersukan. Tetapi, sejak saya enggunakan Biore Oil Clear, scrub halusnya membersih muka saya dengan mendalam sekaligus tiada lagi kulit berminyak selepas bersukan.

    4
  7. LiLian39
    148 reviews

    Ok

    3 out of 5, reviewed on April 22, 2017

    Its because is a men’s product, i get it from a giveaway so i decide to give my partner to use this product. He like the double scrub foam very much as it can clear the pores inside, but the bad thing is it feel a little bit dry after using it. So this products is entitled for those who have a really oily face

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...