Berlys NSA Almond Coated With Milk Chocolate 70g

Product Details

Descriptions

  • Berlys NSA Almond Coated With Milk Chocolate 70g
  • Product of Malaysia
  • Packed in Aluminium Foil Bag with Cold Pack & Bubble Wrap to keep your Chocolate SAFE & FRESH!!
  1. Avatar

    sal93
    12 reviews

    Good Choice

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    saya memang minat coklat dan saya seorang yang sangat selective dalam memilih kualiti coklat. saya paling tak suka makan coklat yang rasa manis gula . saya suggest kan pada semua untuk beli coklat jenama beryl . coklat nya memang rasa pure coklat dan bukan nya rasa manis gula. cuma saya tak pernah makan coklat jenis ni (non added sugar) . baru pertama kali ni saya nampak beryl ada coklat jenis ni . selama ni saya makan coklat beryl yang dalam botol 450g tu. so kalau coklat yang dalam botol tu pun tak rasa sangat manis gula, apa lagi yang ni kan ? tanpa gula . very recommended untuk sesiapa yang nak jaga kesihatan .

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...