BADLAB Too Cold to Bear Cooling Shampoo

Product Details

A frosty wake-me-up infused with purifying FluidiPure 8G, and burst of menthol. This formula cleans hair and soothes scalp irritations, with a blast of Arctic chill to the head. Supercharged and super cool for super clarity.

  1. Azie Layla
    105 reviews

    Tidak sesuai untuk yang berkelemumur

    2 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Saya belikan suami saya jenama ni lebih kurang 6 bulan yang lepas. Beli dalam saiz yang kecil untuk percubaan. Suami saya tidak sukakannya.. Ya baunya sangat menyegarkan tetapi tidak sesuai dengan suami saya. Kulit kepala bertambah gatal dan berkelemumur.

    Mungkin sanagat sesuai untuk yang berkulit kepala normal.

    2
  2. Avatar

    Bob8945
    15 reviews

    Kenapa?

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Hairan aku kenapa tak ada orang review shampoo ni. sebab laki tak ada ke kat sini? Aku sorang je ke laki kat sini? Hahaha. Straight to the point, aku ada botol yang kecil je sebab aku nak cuba dulu. Tapi bak kata orang putih, Don’t judge but its cover. So memang betul la. Mula-mula aku pun pandang rendah je kat produk ni. Ala semua shampoo sama je. Tapi sememangnya tak sama. Sebelum ni aku pakai shampoo isteri aku je. Tapi kejap je rambut aku wangi. Esok da busuk da sebab peluh dan sebab terperap pakai topi. Tu pasal la aku pakai shampoo ni. Kononnya nak cuba je. Sekali pakai memang best la sebab sejuk je kepala. Bau shampoo ni pun memang sesuai la dengan laki. Bau macam bedak dashing bapak mertua aku. 3 hari aku tak basuh kepala sebab tak tahan sejuk, hujan je hari-hari, tapi kepala tak busuk langsung la he. Bini aku cium pun hairan dia. Memang aku recommend la. Tak menyesal pakai. Jangan risau kalau rasa macam susah nak jumpa sebab brand tak pernah dengar. Aku beli kat watson je. Esok aku nak beli yang besar pulak.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.