Appeton Multivitamin Lysine

Product Details

Descriptions

  • dietary supplement for children, to improve their appetite and promote growth
  • suitable for children below 4 years old because it is in the form of liquid and majority of the nutrients comply with 100% of United States Dietary Reference Intake
  • also comes with a dose master that can help parents for easy feeding and accurate
  1. Avatar

    Shamsul48
    4 reviews

    Kurang selera makan tiada lagi

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Appeton memberi selera kepada anak lelaki saya yg mempunyai kurang selera makan dan berat badan berkurangan dari fizikal nya, Alhamdulillah sejak saya memberi Appeton lysine ni makin berselera dia melihat hidangam yang disediakan kepada nya. Tq appeton.

    5
  2. Noora Pidah
    25 reviews

    Menambah selera mkn anak

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Anak lelaki sy ada masaalah berat badan dan kurang selera mkn… Bnyak da kmi try tuk bg selera mknan tu ok tp semua mcam angin yg berlalu… Skali 1 ari tu pg klinik swasta terlihat plak kelibat budak lelaki dlm kotak tuu.. Beli lar 1… My bby boy suka dgn rasa dan paling seronok kesan multivitamin nii mcm kilat jee bby boy sy ada perkembangan yg super terbaik dia first time mkn smpai licin… Dan skrg berat dia pun da naik…lepas kejadian tu tak perna da beli multivitamin lain setia dgn nii jee Tiap2 bulan mesti beli ni tak perna tinggal…Alhamdulillah???terima kasi sgt2 APPETON syg ketat2

    5
  3. Avatar

    suzerman89
    3 reviews

    multivitamin untuk anak

    2 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    appeton multivitamin adalah suplement yang baik untuk anak yang aktiv.rasanya yang sedap mudah untuk anak kecil makan.ianya juga dapat membantu menaikan selera makan anak saya

    2
  4. Avatar

    karenwsm96
    3 reviews

    Recommended Multivitamin

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Strongly recommend this Appeton Multivitamin lysine for picky eater children. It helps to build-up their immune system as well as encouraging them to eat more. Happy to see my children's health and appetite increase after taking this multivitamin as their daily supplement.

    5
  5. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    multivitamin untuk anak saya

    4 out of 5, reviewed on December 8, 2017

    saya memberi makanan tambahan untuk anak saya iaitu Appeton multivitamin lysine. Ia dapat membantu naik kan selera makan anak saya dan sekaligus dapat menaik kan berat badan anak saya. Sebelum ini anak saya mengalami masalah berat badan yang kurang. Setelah mencuba multivitamin ini berat badan nya naik secara mendadak keran selera makannya bertambah. Sesiapa yang mempunyai anak mengalami masalah berat badan boleh lah mencuba produk ini. Ia amat berkesan sekali.

    4
  6. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Improve my child appetite

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Appeton with lysine is the best for my daughter. Before this my 3 years old daughter always reject when I want to feed her rice. Sometimes if she eat only 2 spoon. Then she don’t want anymore.

    Then my husband bought this appeton at pharmacy because her weight is no ok. After consume this about 2 weeks, the impact is noticeable. She started to eat many rice. And she continued eat fruit, biscuits after eat main course. I’m so happy.

    At first, I not noticed her weight gain. My sister and my mother told me my daughter look chubby than before. From there I start notice.

    This appeton taste good. Orange flavour. A bit sour. Luckily my child love it. The packaging in glass bottle. Must handle with care.

    5
  7. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Membantu menambah selera makan anak

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Anak kembar saya adalah bayi pramatang..bila usia setahun, mereka mula memilih makan..doktor syorkan multivitamin appeton untuk tambah selera makan mereka..bila saya mencuba, sangat berkesan..anak-anak mula ada selera untuk makan, kejap-kejap minta makanan.

    5
  8. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Highly recommend multivitamin.

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    Appeton Multivitamin Lysine is good vitamin for the children’s health as it has all the nutriens which the kid need it. It helps to improve their appetite and promote growth which is very important for their health. After consuming this multivitamin the kids will be more active, energetic and have the appetite to eat food. The packaging of the Appeton Multivitamin Lysine is very nice and sealed well which is very convenient to use it. The price is reasonable and worth to purchase. The Appeton Multivitamin Lysine can be purchased from any pharmacy. Highly recommend.

    5
  9. Nur Arina
    812 reviews

    Kesihatan anak-anak terjamin

    5 out of 5, reviewed on September 3, 2017

    Dengan adanya Appeton ni,saya yakin kesihatan anak-anak lebih terjamin. Ianya sedap dan menjadikan anak saya selalu inginkannya. Merupakan suplement untuk anak-anak yang kekurangan zat makanan

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...