Anakku Breast Feeding Kit

Product Details

  • natural imitation of baby’s sucking patterns
  • easy to handle
  • quick and delicate way to pump out surplus milk
  • adjustable suction strangths
  • hygienic as milk is puped directly to bottle
  • discreet- small and quiet
  1. breast pump for naufal

    1 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    masa still kat hospital husband beli set ni.. 2 minggu pakai dah tercabut tempat pump tu.. aduhh.. last pakai silicon pump.. dah la mahal.. last aku buang mcm tu ja tinggal botol ja.. maybe xsesuai untuk org mcm aku.

    1
  2. Arshad Sani
    46 reviews

    MY WIFE LOVE IT!!

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    Memang harganya jauh lebih murah berbanding manual pump brand lain.Tapi lain pula pendapat isteri. Dia lebih suka menggunakan pump manual kerana hasilnya lebih baik berbanding pam elektrik jenama biasa yang pakai 2 3 sudah rosak. Beliau akui pernah menggunakan MEDELA breastpump di hospital ketika bersalin dan memang sangat cepat. Tetapi dengan bajet kami dari golongan sederhana ini, isteri saya berjaya mengepam lebih banyak susu dalam masa yang sedang-sedang untuk anak kami. Alhamdulillah kondisi masih baik dan senang untuk di cuci. Bagi isteri beliau berpuas hati.

    4
  3. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Lenguh betul tangan guna Anakku Breastpump

    2 out of 5, reviewed on December 21, 2016

    : Bila sebut manual breastpump, mesti korang akan merasa kelenguhan tangan. Tapi kalu guna anakku breastpump ni, lagi ler lenguh tangan berbanding guna Unimom dan Avent. Yela, tengok ler harga pun korang boleh agak macam mana kualiti nya kan? Breastpump ni kawan CN yang bagi.
    : Maybe sebab dah biasa guna spectra 3 yang mempunyai suction yang kuat. Bila guna breastpump Anakku ni, rasa macam no feeling. Susu keluar pun macam nak tak nak kuar jer..sedey kan? Tapi still hokay untuk breastpump manual yang murah dan digunakan di tempat kerja untuk menghilangkan bengkak susu.
    : Rating : 2/5 bintang untuk harga dan kualiti

    2
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...