ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml

Product Details

Launched by the design house of Adidas in 2001, ADIDAS ICE DIVE is a men’s fragrance that possesses a blend of A manly scent of citrus, greens and amber. It is recommended for casual wear.When applying any fragrance please consider that there are several factors which can affect the natural smell of your skin and, in turn, the way a scent smells on you. For instance, your mood, stress level, age, body chemistry, diet, and current medications may all alter the scents you wear. Similarly, factor such as dry or oily skin can even affect the amount of time a fragrance will last after being applied.

  1. Avatar

    Sivatkd9941
    3 reviews

    Long lasting smell and comfort

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    The perfume smell last quite long and also gives me a comfortable and convenient feeling when I apply it. Can use it anytime or for any activity mostly I use it when I go futsal and even after my futsal session the perfume smell is till there. Highly recommended for sportsman

    4
  2. Izhan Rahimi
    6 reviews

    Bau yang sesuai tuk orang bersukan

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Bau perfume ni wangi dan tak terlampau menyengat kalau orang pakai…bau yang sedap-sedap kalau nak main dekat padang bola

    4
  3. Avatar

    Naim62
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Bau yang unik dan harum apabila dipakai juga sangat sesuai untuk mereka yang menyukai aktiviti sukan dan bau yang tahan lama

    4
  4. Alexi Laiho
    2 reviews

    Perfume

    4 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    Bagus untuk mengatasi bau badan,dan dia punya bau sangat tahan lama

    4
  5. Avatar

    Syam98615
    7 reviews

    My favourite brand

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Wangian yang kekal lama dan dapat mengatasi masalah badan berbau. Senang didapati dimana-mana kedai dan dijual dengan harga yang berpatutan

    5
  6. Avatar

    epul03
    3 reviews

    Wangian yang menawan

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Saya meminati wangian badan ini kerana wangian ini tahan lama dan menepati citarasa saya. Wangian ini sangat membantu dalam menghilangkan bau badan saya.

    5
  7. Avatar

    kamnurul0819
    9 reviews

    Terbaik!!

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Bauan yang menyegarkan. Sentiasa yakin dalam melakukan aktiviti harian ?

    5
  8. Avatar

    Adha10
    4 reviews

    Mengatasi masalah bau

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Wangian tahan lama, saya berbadan besar dan cepat berpeluh mengakibatkan badan saya berbau. Dengan menggunakan produk Ini masalah saya badan berbau tiada lagi

    4
  9. Ahmad Fikri
    6 reviews

    Minyak wangi tahan 24jam

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Salah satu perfume badan masa kini yang saya pakai sejak zaman belajar lagi..ape yang bestnya perfume adidas nie adalah bau harumnya sesuai untuk lelaki bekerjaya macam saya serta menyerap peluh..selain itu saya lebih berani berhadapan dengan org ramai dengan perfume adidas nie..perfume adidas terbaik!!

    5
  10. Avatar

    wanmohdfaiz97
    6 reviews

    Adidas is the best sport brand.

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2018

    Long lasting perfume. I have been ask by many friend what kind of perfume you are wearing. And here I recommend to all men to use this perfume because it has nice smell,long lasting odour and cheap. You just need to spend a little money in one month for this absolutely nice perfume.

    5
  11. Avatar

    nurulfazlin9878
    1 reviews

    favorite perfume

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    Perfume Adidas Dive antara perfume favorite saya. Bau yang tahan lama dan size botol yang kecil memudahkan saya untuk membawa perfume ni kemana saja.

    5
  12. Jonathan Ang
    4 reviews

    Like the smell

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    It’s very pleasant not so overwhelmed I like the cool sensation it gives out. Especially after gym. It does make me feel refreshed again. Long lasting and inexpensive. It’s good for those sport enthusiastic people and it does fit well in the gym bag. The grip of the bottle is comfortable to hold as well

    5
  13. Avatar

    mirhalil97
    3 reviews

    Kualiti minyak wangi

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Bau yang tahan lama..sesuai dengan individu yang kuat berpeluh atau melakukan aktiviti lasak. Baunya juga tidak terlalu kuat dan selesa dipakai. Individu yang bersukan sesuai memakai perfume ini dan tidak perlu risau dengan bau yang tidak menyenangkan..

    4
  14. Avatar

    Izzud31
    6 reviews

    ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Memang penggemar perfume adidas dari dulu lagi..Bila dengar perfume ni keluar terus pegi beli. Bau tak terlalu kuat dan sesuai sangat untuk lelaki aktif. Bau pun tahan lama bukan macam perfume biasa biasa. Cuba beli satu anda pasti jatuh cinta

    5
  15. Avatar

    Izzud31
    6 reviews

    ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Yes! Saya dah jumpa minyak wangi yang saya mahu. Sebelum ni dah banyak perfume saya try tapi biasanya bau dah hilang dalam sejam dua jam je. Tapi lepas guna perfume ni. Boleh tahan lama dan tak risau nak lakukan aktiviti lasak. Bau tetap maintain.

    5
  16. Avatar

    Izzud31
    6 reviews

    ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Minyak wangi ni susah nak habis. Wangi sangat. Haritu dah beli satu. Ada kawan puji .lastly terus beli stok 3 botol terus. Yela..kalau tak buat stok risau nanti cepat habis pulak. Sementara masih berpeluang nak beli ni terus angkat jelaa

    5
  17. Avatar

    Ash9247
    3 reviews

    For the day

    4 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    It’s cologne has a deep musk with refreshing sensation, easy to use, affordable, definitely a must have for every man for his daily scent

    4
  18. Avatar

    Kchan71
    2 reviews

    Fresh and clear

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Reasonable price and im loving it. Fresh aroma and long lasting . Recommended

    5
  19. Avatar

    Padly39
    3 reviews

    Salah satu perfume yang wajib ada dalam koleksi

    4 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Salah satu perfume yang wajib ada dalam koleksi saya. Bau sungguh memukau, membangkitkan aura jantan. Sesuai untuk lelaki aktif macam saya.

    4
  20. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2018

    ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml adalah minyak wangi kegemaran saya di waktu bujang sehingga sekarang. Saya memang suka mencuba pelbagai jenis minyak wangi.Saya akan menggunakan minyak wangi Adidas ketika melakukan aktiviti sukan.Harga mampu milik dan mudah didapati di Watson,Guardian,dan Tesco.Saya suka memakai minyak wangi Adidas ini kerana baunya tidak terlalu kuat dan amat sesuai dipakai ketika melakukan aktiviti sukan.Mudah dibawa kemana mana.Rasa lebih yakin dan percaya diri.

    5
  21. Avatar

    FireShow129840
    3 reviews

    Nice perfume on the market

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    I had brought the perfume recently and it works perfectly and does lasts for a long time. The price of the perfume is not that costly and it did perform much more from its pricing.

    5
  22. Avatar

    danishhasnan62
    3 reviews

    Best perfume ever

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    The price is so cheap for a perfume. Good quality. The smell is nice not so strong. It can stand about 3-4 hours. Best perfume for men. If you want to get cheap perfume with a nice smell. This perfume is highly recommended

    5
  23. Avatar

    Jack82
    4 reviews

    Smell great

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Don’t know why people like to spend hundreds of dollars on perfume that smell exactly like this which can’t even last longer then Adidas.

    No point using expensive perfume when it’s going to last only 4hours where Adidas can last for an entire day.

    5
  24. Avatar

    sios13
    8 reviews

    Perfeume Kegemaran

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Ia merupakan salah satu perfume yang sesuai untuk lelaki yang aktif dan sering melakukan tugasan luar dan sangat sesuai bagi saya. Baunya yang tidak terlalu kuat dan ia sangat tahan..

    5
  25. Avatar

    Oneshahs3097
    1 reviews

    Haruman yang tahan lama.

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2017

    ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml merupakan salah satu perfume yang sesuai untuk lelaki yang aktif dan sering melakukan tugasan luar. Baunya yang tidak terlalu kuat, tahan lama dan menyenangkan pengguna. Saya berasa lebih yakin dengan haruman perfume ini terutama ketika selepas melatih pelajar bermain badminton. Amat sesuai untuk lelaki yang aktif bersukan.

    5
  26. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Long lasting and not too strong

    3 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    i buy for this to my husband this Really nice long lasting smell it’s just strong ,Long lasting and not too strong. I would definitely recommend it to others.

    3
  27. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    I would definitely recommend it to others.

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    I bought this cologne once for my husband and he loved it!!! Long lasting and not too strong. I would definitely recommend it to others.

    4
  28. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Segar dan harum

    3 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Suka tapi tak semua akan.daoat bauan yang sama. Apabila meletakkan apa-apa wangian sila pertimbangkan bahawa terdapat beberapa faktor yang boleh menjejaskan bau semulajadi kulit aaya dan, sebaliknya, cara aroma berbau pada saya. Sebagai contoh, mood saya, tahap tekanan, umur, kimia badan, diet, dan ubat-ubatan semasa mungkin mengubah aroma yang saya pakai. Tetapi wangian ini baunya segar dan harum.

    3
  29. Arshad Sani
    46 reviews

    Bau yang unik dan cool

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Saya dapat ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml ini sebagai hadiah daripada isteri saya sempena hari jadi saya 2 tahun lepas.Saya sangat sukakan bau nya yang sesuai untuk orang yang aktif seperti saya.Baunya tahan lama dan tidak melekitkan badan saya.

    5
  30. Riduan Halim
    136 reviews

    Cover Bau Peluh/ Bau Badan

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Saya suka mencuba pelbagai perfume dan salah 1 nya adalah adidas dive men ni sebab baunya tidak terlalu kuat dan boleh tahan lama. Saya pula suka bekerja luar jumpa client kadang-kadang waktu panas menyebabkan badan cepat berpeluh tapi adanya adidas ni dia cover badan saya daripada bau peluh.

    5
  31. Avatar

    dmass8360
    26 reviews

    Harumannya tidak terlalu kuat...

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2017

    ADIDAS Dive Men Eau De Toilette Ice 100ml adalah minyak wangi kegemaran suami saya. Dia memang suka mencuba pelbagai jenis minyak wangi. Dia akan menggunakan minyak wangi Adidas ketika melakukan aktiviti sukan. Suami suka memakai minyak wangi Adidas ini kerana baunya tidak terlalu kuat dan amat sesuai dipakai ketika melakukan aktiviti sukan.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...