Adabi Spicy Sambal Belacan

Product Details

Adabi Spicy Sambal Belacan

  1. Avatar

    Shika43
    380 reviews

    Belacan instant 🌶

    4 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    Adabi Spicy Sambal Belacan rasa agak masam dan saya suka cmpurkan dengan cili yang saya blend serta sedikit belacan yang saya bakar agar rasa lebih sedap .. untuk masak nasi gorang juga lebih mudah dengan Adabi Spicy Sambal Belacan, tambah kesedapan nasi goreng serta bau lebih menyelerakan…makan dengan nasi panas2 dan ulam cukup lengkap dan berselera… Saya juga selalu bawa Adabi Spicy Sambal Belacan bersama ketika travel mudah disediakan dan dibawa kemana-mana..

    4
  2. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Ketagih

    4 out of 5, reviewed on May 30, 2019

    Siapa2 yg belum rasa sila lah beli. Kami sekeluarga semakin ketagih dgn sambal belacan adabi. Perisa asli tradisional ni pun cukup power dah. Buka2 bekas tinggal ngap je. Senang dan mudah. Cukup rasa pedas. Senang nk simpan dan bawa bekal semasa travel. Sealed tu sangat secure sampai kena tebuk dgn pisau. Mcm xde guna je buat plastik penarik sealed tu. Yg lain2 okeh je

    4
  3. Siti Sarah Musa
    45 reviews

    Sedap dan mudah digunakan

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2017

    Mudah dan cepat jika menggunakan Adabi Spicy Sambal Belacan xperlu menumbuk bahan2 sambal belacan…menjimatkan masa… adakalanya saya akan buat colek dengan tambah gula dan kicap ketika makan buah jambu mmg sedap!

    5
  4. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Sambal belacan adabi

    2 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    Merupakan kali pertama saya membeli sambal belacan segera..jenama adabi pilihan saya..tapi, rasanya kurang enak dan bau tak best..sekarang, untuk habiskan sambal belacan yang ada, saya guna untuk goreng sayur atau nasi goreng..

    2
  5. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Sedap dan pedas

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    Saya sekeluarga suka produk adabi spicy sambal belacan ini. Pedas yang sekata. Seperti sambal belacan orang dahulu kala. Memang terbaik produk ini. Harga nya berpatutan dan mudah di dapati di pasaraya. Sedap di cicah dengan ulam dan ikan bakar. Sekarang saya tidak perlu susah2 menumbuk lada belacan dengan adanya produk ini. Lagipun saya mempunyai anak kecik. Agak susah untuk membuat sambal. Dengan adanya produk ini ia menyenangkan kerja dapur saya.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...