YAMAHA HOME THEATER 5PC SPEAKERS PACKAGE

Product Details

  • Two 16cm cone woofers and 3cm soft dome tweeter for strong bass and smooth full-range sound
  • Large-size, gold-plated screw terminals with bi-wiring onnectivity
  • Perfectly matched home theatre speaker system
  • Side panels with elegant rounded edges
  • Support stand add to the impressive appearance
  1. Avatar

    AyohDe36
    2 reviews

    Kalau dah namanya Yamaha

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Saya secara peribadi memang mangagumi produk² Yamaha terutamanya perkaitan audio system kerana saya terlibat secara langsung dalam kerja² setup pa system untuk event². Untuk produk ini saya belum lagi memilikinya. Saya kebetulan bertandang ke rumah ipar dan mereka sedang menonton movie. Saya join sekali dan berpuas hati dengan sound system nya.selesau menonton saya melihat speaker² dan terkejut kerana “bunyi hebat tuan kecik” Saya rasa macam setup pa system besar semasa menonton tadi.amat berpuas hati dengan produk ini dan akan membeli nya. Cayaaa lah Yamaha….. terbaik…

    5
  2. Nabil F Joey
    3 reviews

    5 bintang !

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Macam tengok dlm panggung . Bunyi yg lebih jelas dan sounds quality yg sgt bagus.

    5
  3. Avatar

    JohnTan74
    3 reviews

    More than amazing

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    If you are looking for 4.1 home theater set, this it the one.
    Overall surround sound is good, suitable for both music and movies.

    5
  4. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Jelas dan terbaik

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Set home theater ni memang best.
    Saya pernah tgk di rumah kawan saya.
    Memang bunyi sedap je,tambah kalau temgok action movie,memang best.
    Sound systemnya jelas tak ada bunyi bising,suara jelas memang terbaik lah..

    4
  5. Arshad Sani
    46 reviews

    Macam Tengok dalam Panggung

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Bunyi speaker lantang dan sangat ok. Pasang di rumah ibu untuk tontonan ramai dan memang macam dengar dari panggung. Terbaik dari Yamaha. Overall best.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...