Product Details

Product Information

8MP Rear Camera- For a Clearer Vision

The 8MP rear camera allows precious moments to be captured as wonderful memories, in outstanding clarity.

Ultra HD Photo- With Intricate Details

Ultra HD technology takes several consecutive images and combines them, enabling the 8MP rear camera to render up to 32MP photos, capturing every detail so you can retain every wonderful moment.

Smart Screen Flash- Your Beauty Shines Even in Low Light

Y53’s Smart Screen Flash automatically switches on in low-light conditions so your face looks brighter and more amazing in selfies. Now, get ready to enjoy radiant selfies even at night.

Smooth Performance

Y53 is fully equipped with 2GB RAM and a 64-bit Qualcomm Snapdragon CPU to deliver smooth performance and intensive power. The 16GB ROM is expandable up to 256GB with an external microSD card, providing more space for games, apps and photos.

Premium Unibody Design- Remarkable Design, Refined Touch

Y53 has a unibody design that is simple but elegant. No matter how you hold it, the curved edges and sleek lines always feel wonderful in your hand.

Triple Card Slots- Dual 4G Sim & Micro SD card up to 256GB

Y53 is equipped with three card slots giving you more choices and flexibility. Two of the card slots support 4G networks, with a third supporting up to 256GB of external memory on a microSD card.

Eye Protection Mode

This special feature filters out blue light to prevent eye strain. Can’t seem to put down that E-book? Got a movie marathon planned? No need to worry with Y53’s Eye Protection Mode.

 

 

  1. Avatar

    regainz53
    3 reviews

    telefon yang bagus

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    vivo y53 telefon ram2gb dan internal yang rendah tapi spesifikasinya mampu mencapai umpama 3gb ram kerana mampu main permainan sepsifikasi tinggi seperti mobile legend, pubg, dan call of duty. sebuah telefon yang susah nak lag walau panas.. bateri yang tahan lama dan kamera sangat mengagumkan walau hanya 8mp\5mp. sebuah telefon yang bajet tapi sesuai dipakai untuk pelbagai kerja. kerana saya memakai satu dan sayang nak jual atau tukar tangan

    4
  2. Avatar

    Nimalan556943
    3 reviews

    Worth the price

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Been using this phone for the past 1 year.it has been a reliable phone.the front camera is fantastic.theres no reason for me to change it since its still like new

    5
  3. Avatar

    dayang12
    6 reviews

    Vivo y53..sangat ringan dan harga sangat berpatutan.

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Hp sangat baik,ringan dan harga berpatutan,sesuai untuk pelajar-pelajar dan suri rumah, dan setahun guna,keadaan masi elok dan ok…Terbaikk..

    5
  4. Rickster Pricher
    2 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    Hp ini sangat baik kepada orang yang berbajet rendah contohnya pelajar. Hp ini bukan sja mempunyai kamera yang terang malah quality gambar jga boleh tahan. Main game pun ok juga, tidak berapa lag, bateri pun tahan. Bila hp kawan sy rosak, ni hp lah sy cadangkan memandangkan elaun tidak banyak.. Last2 dia beli jga.. Ok dia bilang..

    5
  5. Avatar

    Cikezan6467
    6 reviews

    TELEFON TERBAIK

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Banyak jenama dah guna. Alhamdulillah jenama Vivo y53 adalah yang terbaik. Sesuai dengan keperluan saya. Jenama Vivo boleh dipercayai.

    5
  6. Avatar

    AfiqAzman57
    2 reviews

    Best of smartphone

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    For me, brand vivo y53 a perfect match for person with simple life like me because y53 tell about smooth of 2gb ram and best of android on smartphone

    5
  7. the best fone i ever had

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    best..cool.. lightweight n very smooth.. when i play a game.. y53 is best fone to buy

    5
  8. Avatar

    bambam84
    5 reviews

    sangat suka

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Sya mnggunakan juga ho jnma vivo ni.sya ska pd design vivo dan sgt ringn serta sng tuk d bw atau di msukn dlam poket .tdk cpt pans bila terlalu mngguna kn ..yg plg pntg bila kita cas hp ..tlupa mau off suis bila penuh ..automatik cas tdk msk .so hp tdk mudah rosak .

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...