TKO Nutrition Mega Fat Burner, Peach Perfect, 40 Servings

Product Details

New MEGA Pro Series™ is the most advanced formula today with 4 super-extreme and cutting-edge, premium function. It truly goes above and beyond anything you’ve ever tried! The unique unparalleled sensory experience was designed to be the very best you can get. MEGA Pro Series™ truly does work! One scoop is all you need! The unique MEGA Pro Series™ formula works on four different levels. It stimulates the thyroid, speeds up metabolism, regulates body temperature for burning fat, supports the body’s natural diuretic functions and finally, suppresses appetite and hunger cravings.*

KEY COMPONENT

  • Scientifically proven to support FAT loss in short term.
  • Extra energy during exercise.
  • Caffeine and sugar free.
  • Continuous energy throughout the day.
  • Ultimate carbohydrate blocker.
  • Mix easily and completely.
  1. Avatar

    HafizJak28
    1 reviews

    TKO Fatburner Mega 3.0

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Genap 1bulan guna produk rsa mcm x pcaya,saya sendri bermula dengan berat 108kg sekarang 87kg! Wow, hari2 dok tgok cermin and cuba baju2 lama yg dlu ny smkin mengecil(aku yg membesar Lol), punya la hepi sbb weightloss and ada inchloss, member2 tgur pulak muka dh mengecil(hensem Lol >.<).. Cita skit psal produk, dia ni pmbakar lemak, bantu tingkatkan metabolisme, bila bersenam rsa mcm bertenaga n more powerful lah,ofcoz halal disahkn oleh Jakim(boleh semak page halal yer…) bahan2 dia mix berries and various things la dlm dia nk explain pun pjg, hehe.. Cara consume dia pun mudah jer, dlm botol tlah dsediakn 1 sudu,ambil satu sudu buh dlm shaker and then, bncuh dengan 200-250ml air suam atau sjuk, air pnas dilarang sma skli(akan merosakkan nutrien kt dlm serbuk tu) minum 30min sblm sarapan atau senaman ea, cuma ada 1 kelemahan dia ni, kalau dh buka tudung dia lpas guna seal elok2 n bgi room temperature sebb sgt2 sensitif dan mudah rosak.. So sapa yg brniat nk kuruskn bdn blh cuba yer Tko mega Fatburner ni.. Semoga kita smkim sehat dan kurus Innshaallah.. Assalamualaikum =)

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.