TKO Fat Burner Mega

Product Details

Get the blast of the delicious FAT BURNER MEGA in a convenient powder format – just mix and drink!

With its own unique, powerful formula that delivers an amazing experience, The FAT BURNER MEGA is the perfect solution for when you’re trying to get your sweat on in the gym or even when doing light excercise at your very own home. Featuring a potent Acai Berry dose shown to aid weight loss, FAT BURNER MEGA also features, L-carnitine and Lecithin,for an unmatched weight loss experience.

  1. paansktotk13
    6 reviews

    sesuai untuk semua

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    saya dah guna produk ini sejak 2 tahun lepas, saya selalu ke gym. sebelum kita mula bina badan kita kena buang dulu lemak lemak badak yg melekat kt badan ni baru boleh dapat bentuk muscle yang kita nak tu. sesuai untuk lelaki dan perempuan. gf saya pun guna juga dan kami bahagia bersama sama di gym

    5
  2. Fiqrie Ramlee
    3 reviews

    TKO Fat Burner Mega

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    This product should give a lot of attention since this product can help people that want to loss weight and want to burn the fat inside their body. This product is suitable to use for people that have a problem to lose their weight. It can increase the metabolism in your body and help to attack your fat cell. It also can give you extra energy whenever you do your exercise.

    5
  3. Ilham993141
    3 reviews

    TKO THE BEST!!

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Saya pernah guna pelbagai jenis fat burner untuk kuruskan badan. Dalam banyak2 fat burner, TKO Fat Burner Mega paling terbaik dan berkesan. Tiada kesan samping. Tak perlu nak berlapar. Boleh makan macam biasa. Harga pun mampu milik untuk student2 kat luar sana. Habis satu dah nampak kesan perubahan berat badan.

    5
  4. haniframlan83
    3 reviews

    KESAN DALAM 2 MINGGU

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    saya menggunakan produk ni setiap hari selama 2 minggu berturut-turut dan berjaya hilang 5kg. urat-urat di tangan timbul menunjukkan otot saya membesar dan tenaga saya ketika bersenam semakin tinggi

    5
  5. Abid17
    1 reviews

    Sangat Berkesan

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Produk ini sangat berkesan. Hanya dalam masa 1 bulan, sya dah turun sebanyak 10kg. Pemakanan sya tetap spt biasa. Aktiviti sukan pun jarang kecuali hiking tiap hujung minggu. Memang TKO fatburner sangat berkesan. yang mana yg nak kuruskan badan tu mesti cuba. confirm kurus..

    5
  6. Husai Husaini
    1 reviews

    Yakin dengan Product ni

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Masa guna seawal 1 minggu dah mula perubahan…product ni memang mahal tapi ia betul² berkesan…tapi saya sarankan jangan mengharapkan product untuk kurus semata mata..senaman ringan atau buat kardio ringkas pn dh cukup…TKO terbaikk????

    5
  7. Farhan Ahmad
    3 reviews

    TKO Fat Burner

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Pembakar lemak No. 1 bagi saya. Saya berupaya menurunkan 4.5kg dalam seminggu. Dengan harga yang berpatutan, saya sangat berpuas hati. Walaupun tidak mengamalkan diet yang terlalu ketat, saya masih berjaya menurunkan berat badan saya. Stamina juga baik semasa bersenam.

    5
  8. azmjsmn68
    3 reviews

    Berbaloi dengan harga

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Pernah guna TKO Fat Burner Mega masa zaman nak start turunkan berat badan. Sangat berkesan dan boleh hilang 5kilogram dalam masa 1 bulan. Sesuai diambil sebelum bersenam untuk kesan yang optimum. TKO Fat Burner Mega juga mempunyai beberapa perisa yang sedap. Lepas habis sebotol, rasa nak lagi !

    5
  9. Fahmi Abdullah
    3 reviews

    TKO Fatburner Mega TERBAIK

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Dalam banyak2 fatburner, TKO Fatburner Mega mmg terbaik. Selain rasanya sedap, fatburner ini juga berkesan. Pengambilan semasa workout, rasa stamina semakin meningkat. Lemak pn cepat terbako! Tak workout pun takpe, fatburner ni tetap berkesan buang lemak2 degil.. ?

    5
  10. Dina79
    1 reviews

    Really worthy

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2018

    I have been use this product for about 3 months now and surprisingly it’s really giving the fast results as i stick with a proper diet and light weight training.

    5
  11. Name_unknown36
    3 reviews

    Its really worth

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Recently , i used this before for the better appreance and its took me a month to see the changes. Its faster result if you’re in proper diet and being active.I would recomend this for those really need and serious about getting fit!!

    5
  12. Muhammad Firdaus
    2 reviews

    berkesan

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2018

    minum banyak air untuk hasil memberangsangkan.

    5
  13. FarahJasmin59
    3 reviews

    Not Really.

    3 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    Okay basically I’m quite obese before. Around 80kg? Im doing workout and finally reach 54kg. I take TKO in order to burn more. But nah. I just lose and regain. So maybe its not for me 🙁

    Now I use different brand and its suit me well. Hehehe

    3
  14. atinmimin61
    3 reviews

    Kesan yang cepat!

    4 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    Tujuan guna produk ni adalah sebab nak kurus. Masa tu mcm tak fikir oanjang sgt sbb tengok duta nya sharifah sakinah. Mmg terpegun habis. Sempat pakai dlm 2 tong sbb lepas tu tak mampu beli sbb student lagi tapi harga mmg affordable. Belum habis first tong berat dah turun dan kulit pon jadi cantik. Kena banyak kan minum air masak utk kesan yg lebih cepat!

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...