Sunsilk Soft & Smooth Shampoo

Product Details

Infused with a unique blend of Moisture-Lock Technology™ and 5 natural oils, this shampoo penetrates deep into the hair to nourish the driest part of your hair while simultaneously creates a protective layer to give you hair that is resiliently soft & smooth.

 1. Avatar

  Katherine6956
  17 reviews

  Lembut dan wangi

  5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

  Saya menggunakan sunsilk setiap kali mencuci rambut. Ia sangat lembut dan rambut berbau harum sepanjang hari. Rambut juga semakin sihat serta tidak kusut walaupun melakukan aktiviti seharian.

  5
 2. Avatar

  CikSue38
  434 reviews

  Sunsilk soft and smooth

  4 out of 5, reviewed on October 22, 2017

  Saya menggunakan syampu sunsilk soft and smooth dan mendapati harumannya sangat wangi dan kekal lama. Mandi malam esok pagi nk mandi semula rambut tetap wangi. Rambut saya rasa lembut bila dipegang dan kepala rasa ringan. Selepas mandi saya sangat jarang sikat rambut tetapi rambut tetap tidak kusut. Bukan saya je yg guna syampu sunsilk ni semua ahli keluarga saya menggunakannya. Kuantiti dan harga amat berpatutan dan mampu milik. Boleh pilih varian saiz yg kita mahu. Kecik besar semua ada. Saya cuma belum pernah jumpa refill untuk syampu2 rambut ni.

  4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...