Sunlight Extra Nature Mineral Salt & Aloe Vera Dishwashing Liquid

Product Details

The new Sunlight Extra Nature combines the natural goodness of Mineral Salt and Aloe Vera with Sunlight’s degreasing power to remove greases. Tough on grease yet suitable for washing children’s dishes.

  1. Goldfishroad
    40 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2022

    I enjoy using this product because it won’t make my hands dry after washing dishes.
    It smells good and it is not harsh as other dishwashing liquid.
    Price is affordable and can be found in any convenience store. Like it

    5
  2. lynnimaan02
    64 reviews

    Sunlight Extra Nature

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2021

    Terbaik Sunlight Nature ni! Sejak tau ada pencuci ni, tak pandang dah pencuci botol anak jenama lain.

    Dah la murah, memang berkesan membasmi kotoran, walaupun kotoran degil! Botol susu anak berkilat macam baru lepas cuci pakai sunlight nature ni. Yang paling best boleh guna untuk basuh sayur-sayuran dan buah-buah jugak. Jimat kos tak perlu cari pencuci berasingan.

    Cecair pencuci ni tak keringkan kulit and gentle je. Suka formula nya yang mengandungi natural goodness of Mineral Salt and Aloe Vera with Sunlight’s degreasing power to remove greases.

    5
  3. Chin Huimin
    16 reviews

    My best choose

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2021

    Pencuci Sunlight Extra Nature guna bahan-bahan organik selain boleh digunakan untuk mencuci pinggan mangkuk. Pencuci Sunlight Extra Nature ini digunakan untuk mencuci pinggan anak kecil dan sesuai untuk mencuci botol susu anak kerana ia mengandungi bahan-bahan organik seperti Garam Mineral dan Aloe Vera.Jadi saya menggunakannya dengan tenang

    5
  4. Hafiza Mahadi
    3 reviews

    pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2021

    Sunlight Extra Nature Mineral Salt & Aloe Vera Dishwashing Liquid adalah pilihan saya kerana ianya menggunakn bahan yg alami dan selamat untuk kanak2 . saya juga menggunakannya untuk mencuci buah-buahan dan sayuran . bagi saya ianya adalah produk terbaik .

    5
  5. Yinleng32
    6 reviews

    The Best Dishwashing Liquid goes to.. SUNLIGHT !!

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2020

    It is just great to use it. Might consider to buy more of it and store in my house.

    5
  6. davong85
    6 reviews

    NO harsh ingredients

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2020

    Ingredients of dish washing liquid concerns me the most. I’ glad to say that I have been enjoying Sunlight’s dish washing series a lot. Though, it gets the jobs done, but it doesn’t compromise the skin. For that, I would recommend this to my close ones.

    5
  7. Nasyiha Badela
    22 reviews

    Sunlight pilihan utama

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2020

    Pencuci pinggan mangkuk Sunlight Extra Nature Mineral Salt & Aloe Vera ini bukan sahaja untuk mencuci pinggan mangkuk malah ia juga selamat digunakan untuk mencuci sayur-sayuran dan buah-buahan. Ia juga selamat untuk bayi dan kanak-kanak. Tidak hairan lah ramai yang memilih Sunlight!

    5
  8. Fak3010
    19 reviews

    Mild and Easy to use

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2020

    Nice and very easy to use and the content is quite mild and doesn’t damage the hands or skins.

    5
  9. Joeyyy12219
    6 reviews

    Best!

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2020

    Sunlight dish washer is by far the one I’m most satisfied among others. Other than it is great to make sure my dishes are clean, im saying this that it is not drying on the skin. I really like it. Sunlight really be helping us live better.

    5
  10. Hye Liu
    14 reviews

    Sunlight Nature

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2020

    I think it’s more suitable for those who have a skin problem. Normally skin becomes dry after complete my house chore (dishwashing). My hands have not been dry anymore since using this product.

    5
  11. thiagauma48
    4 reviews

    Supreme

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2020

    I love all of these product. The fact that is all-natural, environmentally friendly, and gentle on the hands and yet tough enough for those creasy pots, pans, glasses, and plates. I love the smell and feel of my hands afterward. You won’t regret buying these products. And the bottles looks pretty on the sink lol!!!

    5
  12. vanithaa
    14 reviews

    Shocked!!

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2020

    I was shocked at the first use. It’s so gentle yet fights all the germs and the shine it’s extra. On the first use, I have seen the bottoms of my pots which I haven’t seen in so long it made me took all my pots out to dip it in this magic. It basically just lift the burn from the pot no need to scrub hard It left my hands soft and moisturizer. My sink sparkles and even brighten my washcloth. Looking forward to seeing this forever. Well done sunlight.

    5
  13. saran97sri16
    5 reviews

    my choice

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2020

    It was really satisfied using this. I normally used the solid type of detergents and it affects my hand. My hand will become itchy and the tissue will come out out of my hand. But after using this, those problems seem to have solved somehow. its really safe for my hand

    5
  14. jeremy93
    7 reviews

    Awesome

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2020

    Sunlight nature dishwashing liquid is clean and easy to apply. Its take no time to wash my dishes not like the others that will take longer and consume more to use.

    5
  15. Ummu Al Turkiyyah
    1 reviews

    Sunlight Nature

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2020

    Selama hampir setahun lebih saya menjadi pengguna sunlight nature .Ia sangat membantu saya menjimatkan kos seharian..Dengan sunlight nature saya tak perlu beli sabun untuk mencuci sayur dan buah-buahan..Dan ia nya juga selamat untuk mencuci pinggan dan mangkuk bayi saya..3 in 1 dalam satu sabun..Dengan buih yg banyak,bau sabun yg tidak terlampau kuat..Ianya sangat sesuai untuk rumah keluarga yang mempunyai kanak-kanak dan bayi.Dan Alhamdulillah ,anak-anak saya tidak lagi cirit birit setelah menggunakan sabun ini..kalau saya tukar kepada sabun lain makin kerap dorg ke tandas..

    5
  16. Tiffany Sin
    1 reviews

    Good products!

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2020

    This product is good as its contents are very mild and you will not feel any dryness or itchiness on both hands after you washed your plates with this product. Although it\’s mild, but it wont leave your dishes greasy. So far, i enjoy using this product!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...