SILKYGIRL Lash Prism Waterproof Mascara

Product Details

This waterproof and smudge-proof mascara will add volume, lengthen and add curl to lashes. With a Cross Hook Fiber Brush will coat each lash to ultimate perfection and uniquely formulated with a film formula that can easily be removed with warm water, this mascara is a favorite of many! Up to 9x more volume, 30° curlier and 45% longer*.

  1. Avatar

    Atikamudayat31
    7 reviews

    Love so muchhhhh!

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    I trully love this mascara.since i use this mascara, i would never chance to other type or brand.yess.this mascara is water resistant but still easy to clean using water..which mean it would not smudge.it will form kind of latex texture once you cleanse with water.it also enhance your eyelashes.

    5
  2. Avatar

    azrina9693
    3 reviews

    Senang Dibersihakan

    4 out of 5, reviewed on September 16, 2018

    Saya suka mascara ni sebab ia senang dibersihkan. Sangat memudahkan bila hendak ambil wuduk atau bersihkan make up. Jika mascara tercomot hanya lap dgn tisu kering dan kesan comot akan hilang. Tetapi mascara ini agak bergumpal. Dan ia tidak sesuai jika dipakai semasa cuaca hujan atau hendak bermain air.

    4
  3. Avatar

    carmenhuimin92
    3 reviews

    还可以

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    防水效果还可以更进步

    4
  4. Avatar

    Mandy25
    6 reviews

    Good quality mascara

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    I have been using this mascara for 2 years. It is a great product and the price of this mascara is affordable. After applying this mascara, I do not need to put on fake lashes anymore and my lashes look longer and thicker. Even it is waterproof mascara but it is very easy to be removed.

    5
  5. 樂 靜
    6 reviews

    很好用

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    真的很好用 用了睫毛又長又翹

    4
  6. Avatar

    fatihahshukri16
    4 reviews

    no need to wear fake eyelashes

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    i really love this mascara , alwys be my fav ? its like no need to wear fake eyelashes ? senang dicuci , tak comot bila pakai , and melentik serta memanjangkan bulu mata , dan sesuai for any situation , tapi sekarang susah dah nak dapatkan , dekat drugstore ada yg latest je ,

    5
  7. Bulu mata panjang hitam

    3 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Sy sedng pkai maskara ney..bg sy okay la dgn harga nyer…xsmpai rm15..mase tu beli time sale….sy suke sbb dye. Senang cuci so bila nak solat just kenakn air dan hilang ..

    3
    1
  8. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Kualiti berpatutan dengan harga

    3 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Sy pernah mnggunakan SILKYGIRL Lash Prism Waterproof Mascara ni.Utk kesannya,biasa2 saja.Mmbuat bulu mata sy lebih panjang,tapi mgkin teksturnya agak kasar,mmg ada kesan maskara yg comot dan berbintil.Warna sgt cantik,tapi sy perlu mnyapu dgn bnyk utk kesan volume up nya yg mmbuatkan bulu mata sy kelihatan berat.Tapi ia masih berbaloi lh utk dibeli dgn harganya yg mmg ternyata lebih rendah.

    3
  9. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    easy to apply & easy to remove

    3 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    This is really nice to use! It is easy to apply & easy to remove. ! It seriously makes my eyelashes look amazing. Very natural looking but gives volume and length

    3
  10. Avatar

    penny41
    407 reviews

    便宜,可是容易结成堆

    4 out of 5, reviewed on August 5, 2017

    搽在睫毛上容易结成一堆,建议一次性刷过睫毛,不可重复性刷

    4
  11. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Mencantikkan bulu mata

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2017

    Bulu mata yang pendek dapat dipanjangkan dan kelihatan lebih kehitaman. Lebih cantik dan menawan. Keayuan wanita lebih terserlah. Nampak anggun.

    5
  12. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Panjang & lebatkan bulu mata.

    4 out of 5, reviewed on December 30, 2016

    Memberi kesan panjang & lebat pada bulu mata. Seauai untuk mereka yang tidak dilahirkan memilikinya seperti saya. Dengan beberapa kali disikat pada bulu mata, kesannya superb. Tidak comot & kalis air. Namun begitu, mudah dibersihkan & ditanggalkan.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...