Signature Snack California Almond Natural (Raw – Not Roasted)

Product Details

Almonds are a wonderful source of vitamin E, magnesium, and the good mono and polyunsaturated fats responsible for lowering LDL cholesterol. Our almonds also offer a healthier alternative to almonds pasteurized with propylene oxide gas, a known carcinogen.

  1. CikSue38
    818 reviews

    Kacang badam organik

    4 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Terima kasih 100comments saya berpeluang mencuba california almonds (raw) dengan berat dlm 200g. Pertama sekali yes produk ni kacang badam mentah ya. Pek bungkusan yg menarik seolah2 packed je bungkusannya. Pek ziplock bagi memudahkan pengguna jika tidak menggunakan keseluruhan badam. Dalam pek ni jgk ada moisture absorbance bg mengekalkan kesegaran. Kualiti kacang badam terbaik dengan saiz yg agak besar. Saya bakar dalam oven terlebih dahulu sebelum dibuat almond london. Sedap dan rangup bila dimakan selepas dibakar. Expiry date pn lama lagi bulan 8 tahun depan. Simple but nice packaging. Takdela semak semacam je nak baca. Lengkap dengan nutrition facts. Lagi better kalau kacang badam ni da siap dibakar atau panggang. Boleh dijadikan snek kudapan. Bagus utk kesihatan lagi2 produk ni organik. Tak cukup rasanya 200g ni utk 1percubaan.

    4
  2. emilliakamarlis62
    210 reviews

    Lebih enak dimakan jika dibakar

    3 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    California Almond Raw dari Signature Market bagi saya rasanya biasa saja. Walaupun kacangnya rangup, tapi tidak serangup badam yang telah dibakar. Malah, rasanya agak kurang jika dibandingkan badam yang telah dibakar. Hal ini kerana mungkin saya sudah terbiasa dengan rasanya berbanding badam mentah ini.

    3
  3. ferdizetty37
    491 reviews

    Kacang badam segar

    3 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Saya dh mencuba kacang badam signature ni,kacang badam bersaiz sederhana yg sgt fresh.Kualitinya mmg terbaik dengan harga yg rendah & berpatutan.Mudah utk disediakan,saya hnya perlu menggorengnya tanpa minyak dan dah boleh nikmati kacang badam yg berlemak sebagai snek mahupun ditambah dalam masakan saya.Tapi mgkin lagi senang jika ia dh siap dipanggang,lagi mudah utk dimakan dan dijadikan snek dlm pek mudah bawa.

    3
  4. farida97
    2 reviews

    Kacang Badam Bagus Untuk Ibu

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Sejak hamil, saya mengamalkan memakan kacang . Kekacang yang mudah didapati ialah kacang badam. Kacang badam bukan sahaja mempunyai kandungan folat yang tinggi malah kandungan protein yang terdapat dalam badam dapat merangsang pertumbuhan otak bayi.

    5
  5. Noor Suria Che Din
    84 reviews

    Badam saiz sederhana

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya sukakan badam signature ini kerana saiz badamnya yg sederhana ,memudahkan saya membuat biskut raya setiap tahun….untuk dijadikan snek juga saya hanya membakar dah tabur garam sahaja….badam yg sederhana senang dimakan oleh anak anak

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...