Pusat Rawatan Orthopedik Yi Xin – Spinal Manipulative Therapy

Product Details

Rawatan ortopedik semakin mendapat perhatian khususnya mereka yang menghadapi masalah berkaitan pergerakan tulang dan mobiliti, keradangan atau sakit pada sendi, ligamen, tendon dan otot. Masalah ini dilihat agak ketara ekoran gaya hidup yang diamalkan oleh generasi masa kini.

Sebagai memberi penyelesaian dan kelegaan tetap, Pusat Rawatan Orthopedik Yi Xin sebuah pusat pakar ortopedik di Malaysia tampil sebagai pilihan utama yang mampu menawarkan pemulihan dengan kemudahan dan fasiliti bertaraf lima bintang.
Antara kepakaran utama Pusat Rawatan Orthopedik Yi Xin ialah Terapi Manipulatif Spina ialah rawatan menggerak dan membetulkan kawasan badan yang terlibat dengan memberi tekanan, senaman dan penetapan fizikal agar ia turut memperbaiki fungsi saraf di sekitar bahagian itu.

Rata-rata, rawatan utama terapi ini melibatkan sakit belakang, leher, bahu dan sakit kepala. Untuk mengatasinya, pakar kiropraktik Pusat Rawatan Orthopedik Yi Xin menggunakan tekanan terhad tetapi secara paksa ke atas pesakit pada bahagian sendi tertentu sehingga bahagian tersebut dirawat sepenuhnya.

Memastikan setiap pengendalian pemulihan ini dilakukan oleh pakar yang berpengalaman dan mahir, terapi manipulatif spina, Pusat Rawatan Orthopedik Yi Xin menjadi pusat pemulihan sehenti yang dikemaskini dengan standard operasi yang memenuhi kualiti dan keperluan semasa.

Selaku melengkapkan rawatan dan sesi pasca rawatan, Pusat Rawatan Orthopedik Yi Xin turut menawarkan kelas Terapi Yoga, pada hari Rabu sebagai salah satu senaman pemulihan kepada para pesakit mereka.

Pusat Rawatan Orthopedik Yi Xin dibuka untuk rawatan dari hari Isnin hingga Khamis dan Sabtu dengan komitmen untuk menawarkan khidmat yang terbaik kepada para pesakit mereka.

Facebook Page

Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

situs slot https://disdukcapil.salatiga.go.id/ngacor/ slot gacor totomacau4d situs toto