Pureen Sterilizing Tablets

Product Details

  • Effective
    • proven to effectively kill harmful germs.
  • Safe
    • specially formulated and tested to be safe and free from harmful effects.
  • Convenient
    • just dissolve one tablet in 2 litres of water in a non-metallic container.
    • Each freshly made solution is effective for 24 hours.
    • No elaborate equipment required.
    • Individually sealed tablets are easy to store and take along for travelling.
    • Whereas boiling method of sterilisation is impractical, laborious & hazardous.
  1. Avatar

    noelement21
    3 reviews

    Pembersih berkesan

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Botol tiada sebarang bau pelik selepas dicuci dan sterelize. Tiada kesan kulat dan botol susu tahan lebih lama. Tablet juga mudah disimpan.

    5
  2. Alline Amalina
    17 reviews

    bagus

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    saya pakai sterilizing tablet..saya pakai sejak start bagi baby ebm(sejak kerja)…so far no problem..I prefer the tablet dari rebus sbb kdg2 tak de masa nak rebus…most of the time kat ofis pun saya guna streilizing tablet ini utk pam susu selepas dah basuh dgn liquid cleanser yg brand pureen atau pigeon…saya guna bekas tupperware yg plastik tu utk tadah air dan lepas tu masukkan tablet dan rendam pump dlm tu ..So far Alhamdulilah …botol or pump tak de bau sgt…bila berjalan bawak tablet je sbb saya tak pakai apa2 sterilizing machine pun

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...