Pensonic Dvd Player

Product Details

DESCRIPTION

  • DVD/ SVCD/ CD/ MP3/ MP4/ PAL/ NTSC/ Dolby Digital AC-3
  • Full Remote Control System
  • Support 32 Subtitles
  • 8 Languages
  • Extra Slim
  • CD-R/ CD-RW/ MPEG Decoder
  • Multi Zone Code & Parental Lock
  • Digital DVD Player & USB Player
  • Screen Saver
  • 2.0ch Analog Audio Output
  • Full Karaoke Function
  1. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Ok siap ada remote cuma xde hdmi - PDVD-8204

    4 out of 5, reviewed on January 22, 2020

    Disebabkan dvd player yg baru beli sebelum ni dah hantar kampung kt rumah ni ada la dvd player yg sekali dgn hifi set. Tp selalu sangkut player bila main. So, beli la baru brand Pensonic ni. Harga pun boleh kata murah dan mampu milik. So far berpuas hati dengan dvd player ni. Sekali buka merah mak ngah skrin paparan Pensonic keluar. Sebelum2 ni skrin paparan warna biru kalau buka dvd playernya. Basic yg saya nak semua ada. Memory, Screensaver, penunjuk masa dan kualiti pun boleh tahan. Ada remote control lagi. Cuma x boleh guna hdmi mcm yg saya nak. Model yg saya beli Pensonic PDVD-8204

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...